[Bursa - MT]

Merhaba arkadaşlar bende mudanyadan alper yaşım 18 :) Ama aranıza katılmama daha var ^^ Malum 125 scooterla gezilere katılmak mümkün değil :p

Merhaba arkadaşlar bende mudanyadan alper yaşım 18 :) Ama aranıza katılmama daha var ^^ Malum 125 scooterla gezilere katılmak mümkün değil :p

Grup sürüş kurallarını bildikten sonra, korumalarını da takarsan neden gelemeyesin ki? 100 cc scooterle İstanbul'a giden arkadaşlar bile var aramızda.

Hoşgeldin.

sen hepimiz boxer bmw mi kullanıyoruz sanıyosun :)

beyler ben motorun muayenesini yaptırayım önümüzdeki hafta, geziye gideriz inşallah...

acele yok bekleyelim bakalım kimler geliyor bi bakalım ona göre listeye başlicem 20kere liste güncelliyom sonra :) hele bi görelim kimler geliyor sonra listeyi yazarım :)

merhaba aramıza hoşgeldin...bence şöyle bir silkelen cesareti topla al işte sana kendini denemek için mükemmel bir fırsat özcan babanın da dediği gibi millet ne uzun yollar yapıyor formu biraz karıştır görürsün ama bu fırsatı kaçıma benceee:cat:

Hoşbulduk arkadaşlar sağolun :) şuan ehliyetim yok oda etken gezilere gelemememde :p inşalllah 22 ekimde sınava giriyorum Kasımda elimde ehliyet. sonra Kafa nereye ben oraya :)

@S.ATES
dostum yenimahallede oturuyorum. sen neredesin?

Gökhan bencede listeye başla 7-8 kişi oldu bile,bende geliyorum Oylat a,önce liste sonrada buluşma noktaları...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar