Bendenimi arabamda bırakıp ruhumu motora atmaya karar verdim.bursa /gemlik buttimde çalışıyorum 40 yaşındayım ömrümün son demi ve sıon baharını yaşamaya kararlıyım
Merhaba arkadaşlar bursa grubu açıldığına çok sevindim inşallah motor alabilirsem bende katılmak isterim etkinliklereBu arada Bursa/Yıldırım Bende
Arkadaşlar mondial 150 zc almayı düşünüyorum 0 km olarak acaba bursada hangi bayilerde vardır adres verebilirmisiniz birde fiyatı nedir ortalama![]()
Aramıza hoşgeldin abi :rendeer: gezilerde ve toplantılarda senide bizimle görmek isteriz en yakın zamanda inş. Tanışırız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:14 ----------
Merhaba dostum sende hoşgeldin :rendeer: iki teker tecrüben ne kadar bilmiyorum ama bence alacaksan ve gezilerde veya uzun yola çıktığında sorunsuz rahat bir yolculuk yapacaksan çinden uzak dur... Japon al en iyi 0 km çindense 10000km de japon çok daha iyidir :cat:
dostlarım ben bir çin motoru aldım bir buçuk yıl kullandım 6 ayı gezerek 1 yılı yollarda kalarak tamircilerde servislerde geçti sonra kendi kendime bir daha çin alanı ...... dedim ve şimdi HONDAmla hayatı yaşıyorum2100 liraya bir yamaha ybr alabilirsin mesela 0 çine 1000 basar! unutma ki en iyi çin vitrinde durandır :queen:
selam arkadaşlar. bu hafta birşey yok sanırım. zaten pazar günü yağış varmış, hafta ortasına kadar yine yağmur olacakmışşlfglhşflşk jkşlh kjşhksdlh nskdlfg dşslgaskd!!!!!!!!!!r:
ben de dün akşam motoru "son kez" tamire bıraktım. yeni debriyaj takımı gelmiş, ek olarak arka lastiğin yalpalamasına ve elektrik sistemine de bakılacak "inşallah"!!!
bir aksilik olmazsa (ben ve aksilik-hiç olur mu canım) cumartesi öğleden sonra alıcam, çalışmayan veya mesaide olmayanlar nerede olacaklar bakayım? sonra barış cafeye gidiyom kimse yok, başka sa mekan yapamadık buluşmaya! hadi birkaç alternatif daha bulalım bahaneyle.

Sağol görüşün için.. AMa hiç anlamıyorum motor hakkında bilgim hiç yok 2100 bütçem var 0 km bir şey almak istiyorum öğrenciyim çünkü garantisi olsun istiyorum evdekilerinde gönlü olsun istiyorum, onun için sizin önerebileceğiniz model varmı çin japon farkınıda fazla anlamıyorum ama sanırım motoru üzmezsen oda seni üzmez fazla![]()
aha sedici yasaklanmış kurtulduk beyleeerrr:queen: herkese benden çay![]()
vay ulan bide bu adamla yol arkadaşı oluyoruz biz ha, yok gölyazı yok yalova bilmemne... yanyanayken canciğer arkamızdan yapıştır tokatı
bu arada ben tatilden döndüm beyler
Modeli nedir senin![]()
yarın beni uyandırabilirseniz bende çıkabilirim arkadaşlar bugün de olabilir![]()
Way sedici kardeşim benim yaw nerelerdesin özlettin kendini ya valla nassı özlemişim seni yayokluğunda inan siteye giresim gelmedi adminle kavga ettim hatta nasıl banlarsınız diye sedici yoksa bende yokum dedim ya
![]()

pşt kabile üyeleri.. selam alanınızdamı kalmadı??