[Bursa - MT]

abiler admin yine açıklama bekliyor.
Eren97Ç. adlı kullanıcı için çoklu üyelik uyarısı - Bugün, 18:25
Eren97Ç. adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! mehmet084 ve Eren97Ç. aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!

abiler admin yine açıklama bekliyor.
Eren97Ç. adlı kullanıcı için çoklu üyelik uyarısı - Bugün, 18:25
Eren97Ç. adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! mehmet084 ve Eren97Ç. aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!

mehmet084 benim amcam oluyor zaten hatta gölyazı gezisine ikimizde katılmıştık!!!

bütün yorgunluğuma rağmen bu akşam çıkıyorum; setbaşına bir bakıp fsm bulvara geçebilirim. dolanan kimse varsa araşalım.

Hoşgeldin Fırat,nerelerdesin sen yahu ben döndüm sen yoksun:silent::silent::silent:

Gezi için hazırlıklar devam,yetişirse lastik değişicem ve fikir değiştirmezse bir artçı ilave alıcam...:cat:

Hoşbulduk Hocam..
İl İl gezioz Hocam.. Kamil Koçta Hostluk Yapıyorum. Bir Pazar Boş Olursam ve Geziye Felan Denk Gelirsem Aranıza Katılırım İnsallah... Baya Kalabalıklaşmış Bu Arada Grup İnsallah Her Daim Boyle Gider.. Yeni Glen Arkadaslarda Hos Gelmişler.Saglıcakla Kalın Hoscakalım..:):rendeer:

Bendenimi arabamda bırakıp ruhumu motora atmaya karar verdim.bursa /gemlik buttimde çalışıyorum 40 yaşındayım ömrümün son demi ve sıon baharını yaşamaya kararlıyım

Bendenimi arabamda bırakıp ruhumu motora atmaya karar verdim.bursa /gemlik buttimde çalışıyorum 40 yaşındayım ömrümün son demi ve sıon baharını yaşamaya kararlıyım

Hocam ömrünüzün ilkbaharı olacak inşallah motosiklet.Daha gençsiniz 40 yaş orta yaşın başı,artık tadını çıkarın.

Merhaba arkadaşlar bursa grubu açıldığına çok sevindim inşallah motor alabilirsem bende katılmak isterim etkinliklere :) Bu arada Bursa/Yıldırım Bende :)
Arkadaşlar mondial 150 zc almayı düşünüyorum 0 km olarak acaba bursada hangi bayilerde vardır adres verebilirmisiniz birde fiyatı nedir ortalama :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar