[Bursa - MT]

ya sedat abi pardon motoru sen arıyon sandım ya reis arıyomus bulabıldın mı reıs kıralayan yer ayrıca nereye gıtmek ıcın kullanıcaksın kıralık motoru...belkı yardımımız olur dıye soruyorum...ve ne zamana arıyosun...

:)Dün Mudanya'daki tüm motosiklet tamircilerine sordum Yaşar ama maalesef onlar meğer sadece benim araç onlarda tamirdeyken ben yaya kalmayayım diye bana motor veriyorlarmış fakat kiralama olayı katiyetle yok..

http://www.kurumsal.web.tr/sehirler/bursa_firmalari.php?firmalar=oto_galerileri_firmalari(Bu linki netten buldum bir incele ayrıca motosiklet yazmıyor ama büyük ihtimal vardır.Muhakkak ara derim)
:bounce:[/B][/I]

Tahtakale'nin üst tarafında Uludağ yoluna giderken Pınarbaşı Parkı var. Orada motor kiralayan yerler var.

ya sedat abi pardon motoru sen arıyon sandım ya reis arıyomus bulabıldın mı reıs kıralayan yer ayrıca nereye gıtmek ıcın kullanıcaksın kıralık motoru...belkı yardımımız olur dıye soruyorum...ve ne zamana arıyosun...
Eyvallah arkadaşlar sağolun bende site dışındaki motorcu arkadaşlarımlada araştırdım ama yokmuş kiralık motor neyse sağlık olsun Türkmenistan dönüşü çekeriz bi motor böle gitmiyo

yiyecek için alışverişi mudanya da yapsam olur mu yoksa burdan mı(mahalleden) yapayım
yanıma neler alayım gideceğimiz yerdee masa falan var mı yoksa yere örtü sercez

bursa mt hiç durmuyor maşallah sürekli gezi var :) hepinize kazasız belasız bir gezi diliyorum. bol bol resim çekin bari,gelemeyip bilgisayar başından size yazanlar (yani biz) heyecanınızı biraz daha paylaşalım...

bursa mt hiç durmuyor maşallah sürekli gezi var :) hepinize kazasız belasız bir gezi diliyorum. bol bol resim çekin bari,gelemeyip bilgisayar başından size yazanlar (yani biz) heyecanınızı biraz daha paylaşalım...

istanbul gezisine geliyor musun peki ?:cherry:

görükleye gelicem seni görmeye :)

ben bugun heykel' e gidiyorum arkadaşlarla görüşmeye, biraz erken geleyim de bi çayını içeyim bari :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:57 AM ----------

bursa mt buarada günaydın.
bugün için bana şans dileyin, bitirme tezimin sunumu var :mrgreen:

ben bugun heykel' e gidiyorum arkadaşlarla görüşmeye, biraz erken geleyim de bi çayını içeyim bari :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:57 AM ----------

bursa mt buarada günaydın.
bugün için bana şans dileyin, bitirme tezimin sunumu var :mrgreen:

:)Hadi hayırlısıyla inşaallah sunumunu en güzel şekilde verir ve diplomanı almaya hak kazanırsın...:cat:

hafta sonu bizimde süper oldu.dört araba bi motor 10 kişi delmecenin biraz üstündeki yayladaydık harika biyermiş etraf çam ağaçlarıyla kaplı ortası çimenlik doğa harikası sanki tam ortaya kurduk çadırları gece ateşimizide yaktık ateşin etrafında sohbet üfff harikaydı şu kamp olayını mt ilede yapalım havada çok müsayit artık gece donma tehlikesi falan yaşamadık :cherry:
pazar günüde dipsiz gölde kahfaltı yaptık bir sürü balık vardı bide su yılanı doluydu gölde olta almadığıma pişman oldum motorda bulundurmak gerekcek anlaşılan :cherry:
bi hafta sonu gidelim kampa hepberaber gölden balık tutarız yaylada çadırları kurar ateşte yakar yeriz:queen:
yol keyfine zaten dicek söz yok virajlar muhteşemdi çınarcık tarafındanda dönüşümüzü yaptık yaklaşık 250 km harika sürüş keyfi yaşadım bide bizim gurupla olsaydı işte o zaman tadından geçilmezdi:cat:

Ah be pinar abla ne güzel anlatıyosun. Allah yaşar abi gibi ben gibi imkani olmayanlarada nasip etsin :-(

selam arkadaşlar

herkese merhaba.ben erol bursa mustafakemalpaşalıyım.honda 600 f kullanıcısıyım.aranızda olmayı isterim.:cat:

herkese merhaba.ben erol bursa mustafakemalpaşalıyım.honda 600 f kullanıcısıyım.aranızda olmayı isterim.:cat:

hoşgeldin erol. gezileri buradan takip edebilirsin.

ve karşınızda terlikli mami :p

dsc00112i.jpg

dsc00114h.jpg

dsc00129l.jpg

dsc00130zds.jpg

dsc00131g.jpg

dsc00132c.jpg

mami cim mümkünse askeriye ye ait fotoları bualarda yayınlamayın başın derde girmesin diye söylüyorum yasaktır yani bende askerde fotoğrafçıydım ordan biliyorum

Son düzenleme:
:)Rıfat sen yayımlamadan önce photoshopta maminin altına bir motosiklet kafasına bir kask,sırtınada rüzgar geçirmeyen bir mont geçir,şöyle palmiye ağaçlı sahil kenarı bir yolda,hafif viraj almış yatarken ki görüntüsünü burada yayımla,bence kamuflajdan dolayı askeriye tanımaz,canınıda yakmaz:cherry:

:)Ahmet birde neymiş efenim,canlıları asla öldürmüyor,yaratılan herşeyde bir hikmet vardır diyor deniz analarını seviyor,kaplumbağaları besliyoruz(sen onu anladın).:cat:

:)Of kahretmesin yine çok EĞLENDİK...:cat::cyclopsan

Oh oh Allah nazardan saklasın. Ben de eğlencemi Cumartesi yaptım.
Sizden ayrıldıktan sonra Bursa'ya döndük saat 16:00 civarı. Sonra akşam muhabbet ederken abimin aklına Kalamar geldi. Gece 01:00 yola çıktık yine 2 motor (tbk1980 teşekkürler).
Abim kalamar istedi,biz balık. Kalamr geldi abim elini bile sürmedi bi ara, sonra bu ne dedi :) kalamar deyince " yok yaa.Ben o böceklerden yicektim" demezmi.. Bi de mekandaki pos makinası çalışmıyo diye bankanın müdürünü aradı gece vakti.. Süper eğlenceliydi.
Sabah 04:30 sularında eve girip yattım.sonra 07:45'te kalk işe git.Akşam 18:00'e kadar çalış çalış. İsyanlardaydım dün.
Ama Cumartesi'yi düşününce pişman değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar