Son düzenleme:
Ettik ya , bu akşam işte:queen: Şaka bir yana , saat 20:00 civarı , Saklı Vadideyiz:cat:
İşte şimdi ayıp ettin:farao: madem tanıdın , kendini neden tanıtmadın:silent:
Özcan'da geliyor 5 kişi olduk bile.Yaşar'da kiralık motor bulabilirse düşünüyor kız arkadaşıyla gelmeyi.Serhat kardeş,Pınar-Cem bizde size özel davetmi verelim,ay ne ayıp canımm.Ya bu arada şu yazılan cumartesi olayı nedir benmi kaçırdım acaba,büyük ihtimal gelemeyiz ama hepimizin haberi olsun çıtlatmışken.:wiinkk:
Dostum Salvano , yarın sabah saat kaç ve neresi uygundur senin için ?
Not: Benim hanım geliyor. Sen de yengeyi ikna edersen şahane olur. Akşam erken dönmeye çalışırız:cat:
stantda sandalyede oturup hem uyuyup hem bira içen adam bendim hehehe![]()
kardeş, sabah 6 da, esenevler lambalarında. uygun mu?
hanım olayına gelince cok zor ama bir daha konuşurum. biliyorsun yol uzun, bizim ufaklığı bırakacak kimsemiz yok (gerçi olsa da bizim hanım bırakmaz)
bu arada hayırlı Cumalar arkadaşlar
tamam nurhan, bana uyar :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:52 PM ----------
fakat yalnız geliyorum, eşimi ikna edemedim.
bir ihtimal ahmette bize katılabilir.
Anlaştık fakat sen yengeyi getiremezsen, benim hanım yolları dar eder. demedi demeale:
Ya hu senin mutfak kültürün olmadan o sucuklar pişmez,ağızada düşmez,düşsede boğazımızdan geçmez,domataesler ağlar,soğanlar psikolojik sorun yaşar,ağzının tadını biliyorsun erdem.iştah açıyordun ama neyse sen ödevlerini hallet seninle istanbulu fethederiz bi ara balık ekmek falan...:cat:
Biliyorum başarabilirsin hadi Mami sadece azim,kararlılık ve güç,sen gökten helikopterle tam yanımıza ineceksin,biliyorum içime doğuyor ,hissediyorum :cyclopsan
olm bu askerlik olayından sana indragandi varmı düşmüş diyorlar![]()
s.a. günaydın,hayırlı sabahlar arkadaşlar Nevin hocamında bahsettiği gibi bana motorsiklet lazım bikaç arkadaşa sordum Bursa'da kiralık motorsiklet varmı die yok dediler :silent:sizin bildiğiniz biyer varmı motorsiklet kiralayan cbf 150-250 gibi en kötü ihtimal ybr olabilir aşagısı kurtarmaz :queen:
cumartesi günki erdek gezisine gelmeyi istedim fakat zor görünüyo .
pazar düğün var inşaalah akşamdır diyorum istanbul öncesi eğerce gezisine katılabilirim detayları, kaçta hareketedilecek ,nerde buluşulacak tam belirlersek iyi olur.
bide şu yemek işinde ben hayatımda yumurta bile kırıpta yemedim pişirme ısıtma işinden pek anlamam hazır bişeyler alsam olurmu bide oralarda bulabilirmiyim
[QUOTEn
güzelmiş de daha önceden plan yapmıştık hafta sonu delmecede kamp yapıcaz arkadaşlarla pazar günü sizi yayla tarafına alalım isterseniz deniz yok ama göl var :cherry:
s.a. günaydın,hayırlı sabahlar arkadaşlar Nevin hocamında bahsettiği gibi bana motorsiklet lazım bikaç arkadaşa sordum Bursa'da kiralık motorsiklet varmı die yok dediler :silent:sizin bildiğiniz biyer varmı motorsiklet kiralayan cbf 150-250 gibi en kötü ihtimal ybr olabilir aşagısı kurtarmaz :queen:
[/COLOR]Blue_ Mudanya ya geliyorum.Şimdi yola çıkıyorum.
birazdan bende orda olucam :mrgreen: tesadüflere bak..
zekeriya benim no:05063834108
Dün Mudanya'daki tüm motosiklet tamircilerine sordum Yaşar ama maalesef onlar meğer sadece benim araç onlarda tamirdeyken ben yaya kalmayayım diye bana motor veriyorlarmış fakat kiralama olayı katiyetle yok..
http://www.kurumsal.web.tr/sehirler/bursa_firmalari.php?firmalar=oto_galerileri_firmalari(Bu linki netten buldum bir incele ayrıca motosiklet yazmıyor ama büyük ihtimal vardır.Muhakkak ara derim):bounce:
Sadece sucukları şişe diziyorsun yakılan ateşte pişincede ekmeğin arasına sıkıştırıp bir güzel miğdeye indiriyorsun,zor değil ben bile yapabiliyorum.(BUluşma yeri 10.30 Papet cafe):cat::cat:
Bize uzak kalır Pınar davetin için teşekkürler yinede.Biz yakın ve deniz sahil keyfi,bir ferahlama düşünürekten bunu istedik.Zaten genelde 3-5 kişide olsak Pazarları kısa mesafe takılıyoruz. B]:cat:
Sedat sen yinede dedene her fırsatta selamımızı söyle,görmüş ziyaret etmiş kadar olduk:cat:
Serhat size iyi yolculuklar kısa bir mesafe değil,sıcağa ve güneşe dikkat...:cat:
:faraointi Mami,o kadar maaş veriliyor dimi askerde:farao:
Tahtakale'nin üst tarafında Uludağ yoluna giderken Pınarbaşı Parkı var. Orada motor kiralayan yerler var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:55 AM ----------
Herkese günaydın. Bir müjdem var. Yarın mesaiye gidiyorum. Lane..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:56 AM ----------
Blue_ Mudanya ya geliyorum.Şimdi yola çıkıyorum.