[Bursa - MT]

:)Özcan'da geliyor 5 kişi olduk bile.Yaşar'da kiralık motor bulabilirse düşünüyor kız arkadaşıyla gelmeyi.Serhat kardeş,Pınar-Cem bizde size özel davetmi verelim,ay ne ayıp canımm.Ya bu arada şu yazılan cumartesi olayı nedir benmi kaçırdım acaba,büyük ihtimal gelemeyiz ama hepimizin haberi olsun çıtlatmışken.:wiinkk:

Son düzenleme:
s.a. günaydın,hayırlı sabahlar arkadaşlar Nevin hocamında bahsettiği gibi bana motorsiklet lazım bikaç arkadaşa sordum Bursa'da kiralık motorsiklet varmı die yok dediler :silent:sizin bildiğiniz biyer varmı motorsiklet kiralayan cbf 150-250 gibi en kötü ihtimal ybr olabilir aşagısı kurtarmaz :queen:

ya aslında güzel olurdu ama fotoğrafçı bi arkadaşa yardım etmem lazım bu hafta düğünlerde:)malum 21 hazirana canlı gerek:mrgreen:sizi iyi yolculuklar bu hafta benim dedenin misafirleri geldi izmirden misafirleri olmasa dedemin yanına gidin derdim:)

Kapıdağa yolculuk 6 Haziran Cumartesi günü

:)Özcan'da geliyor 5 kişi olduk bile.Yaşar'da kiralık motor bulabilirse düşünüyor kız arkadaşıyla gelmeyi.Serhat kardeş,Pınar-Cem bizde size özel davetmi verelim,ay ne ayıp canımm.Ya bu arada şu yazılan cumartesi olayı nedir benmi kaçırdım acaba,büyük ihtimal gelemeyiz ama hepimizin haberi olsun çıtlatmışken.:wiinkk:

hocam, yarın sabah kapıdağa dideceğiz.
gelmek isteyenlere duyrulur.
güzergahımız: bursadan mudanyaya sonrasında; esence, söğütpınarı, eyerci, ballıkaya, ekinli, boğazköy, bayramdere, kurşunlu, yenice, dutliman, kayacık, bandırma.. diye gidiyor. yaklaşık 150 km.
sağ salim dönersek pazar günü size katılmaya çalışırım :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:03 PM ----------

Dostum Salvano , yarın sabah saat kaç ve neresi uygundur senin için ?
Not: Benim hanım geliyor. Sen de yengeyi ikna edersen şahane olur. Akşam erken dönmeye çalışırız:cat:

kardeş, sabah 6 da, esenevler lambalarında. uygun mu?
hanım olayına gelince cok zor ama bir daha konuşurum. biliyorsun yol uzun, bizim ufaklığı bırakacak kimsemiz yok (gerçi olsa da bizim hanım bırakmaz :p)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:10 PM ----------

bu arada hayırlı Cumalar arkadaşlar

stantda sandalyede oturup hem uyuyup hem bira içen adam bendim hehehe:)

PUHAHAHAHAHAHAHA. :queen::queen::queen:
olaya bak , demek sen sandalyede ben ayakta uyuyormuşuz.:queen::queen:

kardeş, sabah 6 da, esenevler lambalarında. uygun mu?
hanım olayına gelince cok zor ama bir daha konuşurum. biliyorsun yol uzun, bizim ufaklığı bırakacak kimsemiz yok (gerçi olsa da bizim hanım bırakmaz :p)

bu arada hayırlı Cumalar arkadaşlar

Dostum , Koru park lambalarını geçince hemen sağda benzin istasyonunda , saat 07:00 desek daha iyi olmaz mı?
Aynı arada ; sana da , herkese de hayırlı cumalar. :)

Son düzenleme:
tamam nurhan, bana uyar :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:52 PM ----------

fakat yalnız geliyorum, eşimi ikna edemedim.
bir ihtimal, ahmette bize katılabilir.

tamam nurhan, bana uyar :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:52 PM ----------

fakat yalnız geliyorum, eşimi ikna edemedim.
bir ihtimal ahmette bize katılabilir.

Anlaştık fakat sen yengeyi getiremezsen, benim hanım yolları dar eder. demedi deme:pale:

cumartesi günki erdek gezisine gelmeyi istedim fakat zor görünüyo .
pazar düğün var inşaalah akşamdır diyorum istanbul öncesi eğerce gezisine katılabilirim detayları, kaçta hareketedilecek ,nerde buluşulacak tam belirlersek iyi olur.
bide şu yemek işinde ben hayatımda yumurta bile kırıpta yemedim pişirme ısıtma işinden pek anlamam hazır bişeyler alsam olurmu bide oralarda bulabilirmiyim

[QUOTEn_tuncak Özcan'da geliyor 5 kişi olduk bile.Yaşar'da kiralık motor bulabilirse düşünüyor kız arkadaşıyla gelmeyi.Serhat kardeş,Pınar-Cem bizde size özel davetmi verelim,ay ne ayıp canımm.Ya bu arada şu yazılan cumartesi olayı nedir benmi kaçırdım acaba,büyük ihtimal gelemeyiz ama hepimizin haberi olsun çıtlatmışken. ][/QUOTE]

güzelmiş de daha önceden plan yapmıştık hafta sonu delmecede kamp yapıcaz arkadaşlarla pazar günü sizi yayla tarafına alalım isterseniz deniz yok ama göl var :cherry:

:)Ya hu senin mutfak kültürün olmadan o sucuklar pişmez,ağızada düşmez,düşsede boğazımızdan geçmez,domataesler ağlar,soğanlar psikolojik sorun yaşar,ağzının tadını biliyorsun erdem.iştah açıyordun ama neyse sen ödevlerini hallet seninle istanbulu fethederiz bi ara balık ekmek falan...:cat:

:)Biliyorum başarabilirsin hadi Mami sadece azim,kararlılık ve güç,sen gökten helikopterle tam yanımıza ineceksin,biliyorum içime doğuyor ,hissediyorum :cyclopsan

Yaa abla gelirim gelmesinede çok yakıyo meret :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:41 PM ----------

olm bu askerlik olayından sana indragandi varmı düşmüş diyorlar:)

Abi o tongaya acemi birliğinde bi kere düştüm. Evi aradım babam yok öyle bişey. Bu hep dönem olur. Askerin umut ışığı iste dedi. Onların zamanında bile varmış. Simdi evet bi çalkalanma var ama yinede umursamıyorum. Alaydan konuyla ilgili mesaj alaydan benim elime geçmedikçe inanmam zaten. Ilk bana ulaşır zaten burda. Hem biz 15 diye geldik düşmese ne farkeder. Yükselmesinde :-D

Günaydın bursa herkeze iyi hafta sonları

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:08 AM ----------

Arkadaslar pazar günü müsait olan arkadaşlarla egercede hem yuzme hemde mangal yapalim diyorum ..
Gelecek arkadaşlar icin .
Buluşma noktasi: Mudanya papet cafe
Buluşma saati: 10:30
Papetten çikiş saati: 11:00
Yiyecekleri herkez kendi getiriyor herzamanki gibi
Gelmek isteyen butun MT arkadaslarimizi bekliyorum
istege baglı olarak yol güzargahı belirleyece koy yolu veya sahil yolu hangisi size uyarsa
Yollarda görüşmek dilegiyle
Kazasiz sürüşler

s.a. günaydın,hayırlı sabahlar arkadaşlar Nevin hocamında bahsettiği gibi bana motorsiklet lazım bikaç arkadaşa sordum Bursa'da kiralık motorsiklet varmı die yok dediler :silent:sizin bildiğiniz biyer varmı motorsiklet kiralayan cbf 150-250 gibi en kötü ihtimal ybr olabilir aşagısı kurtarmaz :queen:

:)Dün Mudanya'daki tüm motosiklet tamircilerine sordum Yaşar ama maalesef onlar meğer sadece benim araç onlarda tamirdeyken ben yaya kalmayayım diye bana motor veriyorlarmış fakat kiralama olayı katiyetle yok..

http://www.kurumsal.web.tr/sehirler/bursa_firmalari.php?firmalar=oto_galerileri_firmalari(Bu linki netten buldum bir incele ayrıca motosiklet yazmıyor ama büyük ihtimal vardır.Muhakkak ara derim)
:bounce:

cumartesi günki erdek gezisine gelmeyi istedim fakat zor görünüyo .
pazar düğün var inşaalah akşamdır diyorum istanbul öncesi eğerce gezisine katılabilirim detayları, kaçta hareketedilecek ,nerde buluşulacak tam belirlersek iyi olur.
bide şu yemek işinde ben hayatımda yumurta bile kırıpta yemedim pişirme ısıtma işinden pek anlamam hazır bişeyler alsam olurmu bide oralarda bulabilirmiyim

:):)Sadece sucukları şişe diziyorsun yakılan ateşte pişincede ekmeğin arasına sıkıştırıp bir güzel miğdeye indiriyorsun,zor değil ben bile yapabiliyorum.(BUluşma yeri 10.30 Papet cafe):cat::cat:

[QUOTEn

güzelmiş de daha önceden plan yapmıştık hafta sonu delmecede kamp yapıcaz arkadaşlarla pazar günü sizi yayla tarafına alalım isterseniz deniz yok ama göl var :cherry:

:)Bize uzak kalır Pınar davetin için teşekkürler yinede.Biz yakın ve deniz sahil keyfi,bir ferahlama düşünürekten bunu istedik.Zaten genelde 3-5 kişide olsak Pazarları kısa mesafe takılıyoruz. B]:cat:

:)Sedat sen yinede dedene her fırsatta selamımızı söyle,görmüş ziyaret etmiş kadar olduk:cat:

:)Serhat size iyi yolculuklar kısa bir mesafe değil,sıcağa ve güneşe dikkat...:cat:

:farao:pinti Mami,o kadar maaş veriliyor dimi askerde:farao:

Tahtakale'nin üst tarafında Uludağ yoluna giderken Pınarbaşı Parkı var. Orada motor kiralayan yerler var.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:55 AM ----------

Herkese günaydın. Bir müjdem var. Yarın mesaiye gidiyorum. Lane..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:56 AM ----------

Blue_ Mudanya ya geliyorum.Şimdi yola çıkıyorum.

birazdan bende orda olucam :mrgreen: tesadüflere bak..
zekeriya benim no:05063834108

sedat abi sen nereye gidiceksin kiralık motor alıp ona göre belki yapabileceğimiz bişi vardır diye soruyorum...bulabilidin mi ayrıca kiralayan yer onu da bilmiyorum...

:)Dün Mudanya'daki tüm motosiklet tamircilerine sordum Yaşar ama maalesef onlar meğer sadece benim araç onlarda tamirdeyken ben yaya kalmayayım diye bana motor veriyorlarmış fakat kiralama olayı katiyetle yok..

http://www.kurumsal.web.tr/sehirler/bursa_firmalari.php?firmalar=oto_galerileri_firmalari(Bu linki netten buldum bir incele ayrıca motosiklet yazmıyor ama büyük ihtimal vardır.Muhakkak ara derim)
:bounce:

:):)Sadece sucukları şişe diziyorsun yakılan ateşte pişincede ekmeğin arasına sıkıştırıp bir güzel miğdeye indiriyorsun,zor değil ben bile yapabiliyorum.(BUluşma yeri 10.30 Papet cafe):cat::cat:

:)Bize uzak kalır Pınar davetin için teşekkürler yinede.Biz yakın ve deniz sahil keyfi,bir ferahlama düşünürekten bunu istedik.Zaten genelde 3-5 kişide olsak Pazarları kısa mesafe takılıyoruz. B]:cat:

:)Sedat sen yinede dedene her fırsatta selamımızı söyle,görmüş ziyaret etmiş kadar olduk:cat:

:)Serhat size iyi yolculuklar kısa bir mesafe değil,sıcağa ve güneşe dikkat...:cat:

:farao:pinti Mami,o kadar maaş veriliyor dimi askerde:farao:

160 lira ile anca tel örgüyü geçer bu alet. Yakından ilk gördümde. Devasa bişey yaa.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 PM ----------

Tahtakale'nin üst tarafında Uludağ yoluna giderken Pınarbaşı Parkı var. Orada motor kiralayan yerler var.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:55 AM ----------

Herkese günaydın. Bir müjdem var. Yarın mesaiye gidiyorum. Lane..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:56 AM ----------

Blue_ Mudanya ya geliyorum.Şimdi yola çıkıyorum.

Pinarbaşında mobilet kiralıyolar bildiğim kadarıyla. Oda süreli. Hem mobilet bizim reis i kesmez :-D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar