[Bursa - MT]

Hoşgeldin sedat nasıl iyi geçtimi bari festival neler vardı hadi annat hadi annat :queen::queen::queen:

oo abi nasıl geçsin ya güzeldi bence peki sence:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:59 AM ----------

ya bana hala resim nasıl yüklenir anlatcak yok hopp aloooo:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:59 AM ----------

valla kardeşim ben de anlamış değilim bu foto olayını :)
blue_dolunay gelsin, o anlatır :)

İstanbul Gezisi Tarihi: 21-Haziran-2009
Saat: Sabah çok erken
Gezilecek yerler: Üsküdar(Aziz Mahmut Hüdai Hz),Kız kulesi,Sultan Ahmet,Dolma bahçe,Ayasaofya ve zaman kalırsa başka yerler en güzelide motorlarla Boğaz köprüsünün üzerinden geçmek.
Şimdiden gelenler:

1-Picasso(Erdem)
2-Sedat ss(Sedat)
3-n_tuncak(Nevin)
4-Schatten (Sertaç)
5-drumtoens(Enes)
6-a.banus
7-desparadox
8-dolphın_16
9-cemamca
10-Reis
11-SALVANO

:cat:Resimler çok güzelmiş Serhat Kardeş,yorumunda oldukça akıcı ve
uzun:bounce::wiinkk:

ibni sina'nın dediği gibi; "sözün güzelliği kısalığındadır" :bounce:

şarjım bittiği için fotoğrafını çekemediğim daha da güzel yerler vardı. hep beraber gider görürüz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:58 AM ----------

Abi bi sorum olucak musadenle 90 km ne zamandir mt için uzun bi mesafe oldu :-S

haklısın mami, ama; çok virajlı olduğundan mıdır? bana 150 km gibi geldi. bir de yalnız olduğumdan herhalde, git git yol bitmiyor gibi geldi..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:02 AM ----------

sedatcım, anlaşılan pek uğraşmamışsın, çok zor değil:

1-bu siteye giriyosun: http://www.imageshack.us/
2-bu ekrandaki gibi :
resmyklm.jpg

üstte "http://www.motosiklet.net/forum/images/videos" u tıklıyosun ve daha aşağıda "resize image" yi tıklayıp "640x480" formatını seçip ve "start upload" u tıklayarak resmin yüklenmesini bekliyorsun.

3-karşına gelen bu ekranda:
resmyklmt.jpg

çerçeve içerisinde bulunan (direct link to image) adres satırını kopyalıyorsun

4-mt sayfasında; alttaki resimde tarif edilen şekilde adres satırını yapıştır, tamamdır.
resmyklmx.jpg

bu arada görecikten erkenden kaçmışsınız, sabah saat 10 da oradaydım, siz yoktunuz?

Son düzenleme:
nasıl oldu anlamadım, saat 10:45 e kadar oralardaydım, tanıdık var mı diye bakındım ama göremedim, yoksa çadırlarınızda uyuyor muydunuz:silent:

sedat, fotoları yükleyememişsin, nerede takıldın?

o kadar dikkat etmedim.
neyse, görüşmek nasip değilmiş. ama sanki ben gelirken nurhan'ı gördüm, saat 9:30 gibi 4-5 kişilik bir gurupla dönüyorlardı, korna yaptım ama farketmediler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:23 PM ----------

haldunum nasılsın? hiç sesin cıkmıyor, msn de de yoksun?

o kadar dikkat etmedim.
neyse, görüşmek nasip değilmiş. ama sanki ben gelirken nurhan'ı gördüm, saat 9:30 gibi 4-5 kişilik bir gurupla dönüyorlardı, korna yaptım ama farketmediler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:23 PM ----------

haldunum nasılsın? hiç sesin cıkmıyor, msn de de yoksun?

Dostum , ben pazar saat 10:00 da çıktım yola. Sanırım başkasına selam vermişsin.
Haberin olsun , hafta sonu , hanımla birlikte Erdek Kapıdağ festivaline gitmeyi planlıyorum.

gectigimiz hafta festival müthişti, bu haftada kapıdag yolcusuyuz
yine güzel olacak sanırsam
gelmek isyenler için cumartesi sabahı 7:45 buluşma
hareket 8:00 gibi yola cikariz
bulusma yeri carrefourdaki petrol ofisi

Dostum , ben pazar saat 10:00 da çıktım yola. Sanırım başkasına selam vermişsin.
Haberin olsun , hafta sonu , hanımla birlikte Erdek Kapıdağ festivaline gitmeyi planlıyorum.

benim motor kırmızı, kafamda turuncu repsol kask vardı, belki hatırlarsın.

tamam, kesinleştiğinde ve hareket saatiniz belli olduğunda, haber verir misin. büyük ihtimal olabilir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:19 PM ----------

ya arkadaşlar; cem amca, pınar abla, sertaç, nevin hocam, haldunum, özgürüm, cansucum, ahmetim ve ismini sayamadıklarım

önümüzdeki hafta sonu düzenlenecek bu org. gurup olarak katılsak; ya pazar günübirlik ya da cmt. gider pazar döneriz, duruma göre hareket ederiz.

enduroclup.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:28 PM ----------

iyi akşamlar bursa mt

ben 15 hazirana kadar doluyum sözleşme bitiyor ve yeni işyerine taşınıcağız ondan sonra 1-2 ay boşum hatta işsizim bile diyebilrim çok eksikler var daha ondan sonra katılmaya çalışırım organizasyonlara (param bitmezse:mrgreen:)

istanbul da gezilecek yerlere panaroma 1453 müzesini ekleyebilme imkanımız var mı

arkadaşlar merhabalar uzun süredir giremiyorum forma, benim suzuki an 125 salı günü satılır büyük bir ihtimalile aklınızda olsun 250 cc chooper motor arıyorum 1500 ile 2500 lira arasında bir motor almak istiyorum tavsiyelerinizide bekliyorum. size gezide hayırlı yolculuklar şimdiden motoru değiştirince bende sizlere tekrardan katılacağım

Regal raptor DD250 E 3000 kmde temiz garaj motoru, 2008 model, su soğutmalı siyah...
Almak isteyen arkadaşlara duyrulur.. 4000 TL.

:)Serhat Kardeş sağolasın festival davetin için fakat ben kalabalığı ve gürültüyü pek sevmiyorum.Mutlaka güzel olacaktır fakat heralde okul ve öğrencilerden olsa gerek "gezi,tatil ve stres atma" anlayışım sadece yol yapmak ve 20 kişilik grupları geçmeyecek kadar tenha bir katılım ile aynı geziye farklı yerleri görmeyi sıkıştırmak bana daha çok zevk veriyor(Yabanilik o biçim ::uzgunum:)

ben erdek gezisine katılmak istiyordum fakat gelemiyorum. pazartesi günü tez sunumum olacağından mümkün olmuyor, yoksa severim oralar, avcumun içi :)

nasıl oldu anlamadım, saat 10:45 e kadar oralardaydım, tanıdık var mı diye bakındım ama göremedim, yoksa çadırlarınızda uyuyor muydunuz:silent:

sedat, fotoları yükleyememişsin, nerede takıldın?

ya abi ne bilim yapmaya çalıştım çaşıştım olmadı sonra direk linki yazdım oraya:mrgreen:uğraşamadım:mrgreen:ama yine teşekkür ederim:cat:
bu arada istanbul gezisine saklıyorum kendimi ben 21 hazirana kadar uzun yol yapmıcam.mudanya turu fln yapan olursa gelirim balık tutmak için fln

gectigimiz hafta festival müthişti, bu haftada kapıdag yolcusuyuz
yine güzel olacak sanırsam
gelmek isyenler için cumartesi sabahı 7:45 buluşma
hareket 8:00 gibi yola cikariz
bulusma yeri carrefourdaki petrol ofisi

Geçtiğimiz hafta katıldığım festivalin tadı damağımda kaldı hakikaten. İnşallah Kapıdağ organizasyonu da Erhan arkadaşımızın hazırlıkları ile güzel olacaktır, bizlerin katılımı ile de daha renklenecektir.
Tarık'çım bu akşam görüşürüz , konuşuruz:cat: ama sanki hareket saati biraz geç gibi , bir düşün istersen.
Buluşma yerine gelince ; bana ters kaldığından ben sizleri Kinteks tesislerinde beklerim ve siz geçerken peşinize takılırım.

:)Serhat Kardeş sağolasın festival davetin için fakat ben kalabalığı ve gürültüyü pek sevmiyorum.Mutlaka güzel olacaktır fakat heralde okul ve öğrencilerden olsa gerek "gezi,tatil ve stres atma" anlayışım sadece yol yapmak ve 20 kişilik grupları geçmeyecek kadar tenha bir katılım ile aynı geziye farklı yerleri görmeyi sıkıştırmak bana daha çok zevk veriyor(Yabanilik o biçim ::uzgunum:)

anlıyorum hocam, aslında sizin gibi bende kalabalığı seven biri değilim, birazda merak var..hem maksat gezmek olsun, sonuçta festivale konu olan mekanlarda cezbedici hani, insanın gidesi geliyor..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:44 AM ----------

Tarık'çım bu akşam görüşürüz , konuşuruz:cat: ama sanki hareket saati biraz geç gibi , bir düşün istersen.

kardeş, haberdar edersen, bu akşam size katılabilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar