[Bursa - MT]

tabiki de buluşma saatine riayet etmek gerekiyor, yolumuz uzun ve aksatmamak için elimizden geleni yapmamız gerek. Cem abi' nin de yardımlarıyla gidip gelcez inşallah :)

sanırım herkes yalova-pendik konusunda hemfikir şuanda cem abi. onu da yavaştan netleştirmek gerekli.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:40 PM ----------

Listeyi bi güncelleyelim yahu :)

1-Picasso(Erdem)
2-Sedat ss(Sedat)
3-n_tuncak(Nevin)
4-Schatten (Sertaç)
5-drumtoens(Enes)
6-a.banus
7-desparadox
8-dolphın_16
9-cemamca

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:44 PM ----------

eksiklerimiz de varsa ekleyelim.

tabiki de buluşma saatine riayet etmek gerekiyor, yolumuz uzun ve aksatmamak için elimizden geleni yapmamız gerek. Cem abi' nin de yardımlarıyla gidip gelcez inşallah :)

sanırım herkes yalova-pendik konusunda hemfikir şuanda cem abi. onu da yavaştan netleştirmek gerekli.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:40 PM ----------

Listeyi bi güncelleyelim yahu :)

1-Picasso(Erdem)
2-Sedat ss(Sedat)
3-n_tuncak(Nevin)
4-Schatten (Sertaç)
5-drumtoens(Enes)
6-a.banus
7-desparadox
8-dolphın_16
9-cemamca

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:44 PM ----------

eksiklerimiz de varsa ekleyelim.

Ohh ohh masallah arkadaşlar. Allah nazarlardan saklasin. Gönlünüze tekerinize sağlık...

Anladığım kadarı ile ufukta İstanbul gezisi var,keşke motorum olsaydı bende gelirdim sizlerle :salut::salut:

:cyclopsanSakın böyle bir hayıflanma duymayayım Yaşar,gerekirse biz hepimiz sırayla sana araçlarımızı verir Cem Amcanın arabasında otururuz sen yinede kalmazsın motorsuz.Hem hepsini kullanmış olursun tecrüben olur.Geçen gezide Özgürü ün arkasında olmasaydın ben seni motorlandıracaktım.:cat:

Listeyi güncelleyelim İstanbul yolcusu kalmasın...

1-Picasso(Erdem)
2-Sedat ss(Sedat)
3-n_tuncak(Nevin)
4-Schatten (Sertaç)
5-drumtoens(Enes)
6-a.banus
7-desparadox

8-dolphın_16
9-cemamca
10-Reis

Ben haziran 15 de kesin istanbula gitmem gerekiyor acaba benim motorla tek başıma gidebilirmiyim.

Not:İstanbulu hiç bilmiyorum :)

:silent:Neresine gitmen gerektiğinede bağlı ama ben hiç tavsiye etmiyorum Mert,Belki çıkar sana bir arkadaş yada ertele bir hafta sonra gidersin bizimle...:bounce:

:cat:Ne güzel ağızlardan sevgi sözcüklerinin çıkması Yaşar,zaten ya güzellik konuşalım ya da susalım,dünya o zaman yaşamaya değer...::c:cat:

hocam size katılmak çok isterim ama benimki gezi için değil almanyadan bir arkadaşım gelcek o tarihlerde onu görmek için gidicem ama ben en iyisi deniz otobüsünü kullanıyım :)

iyi geceler bursa mt:mrgreen:festivalden geldim bugü baya eylendik:queen:ya bu festivalin resimlerini nasıl koyucam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.

Şimdi sen kalk Bursa'dan motorlarla taa İstanbul'a git, orada karting yap. Adamı döverler ya!

İstanbul'a gidiş amacımız tarihi ve turistik yerleri gezmek değil mi? Karting için başka bir zaman Bursa'da bir organizasyon yaparız. Laf aramızda ben de çok merak ediyorum bu karting işini.

Unutmadan İstanbul Gezimiz kesinleşirse zaman meftumumuz çok önemli olacaktır. Bilhassa sabah feribota yetişme durumu olacağından program kesinleştiğinde kararlaştıracağımız buluşma saatine katılımcıların dikkat etmesi gerekiyor. Çünkü geç kalacak arkadaşları fazla bekleme şansımız olmayacak.

tamam abi kızmayın alternatif dedim zaten :)pisti hoşuma gitti yoksa bişey değil yani affola:)

Tanıyan bilen var mı?

Bursa nın Mustafakemalpaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan motosiklet sürücüsünün hayatını kullandığı kask kurtarırken, ambulansın geç gelmesi vatandaşların tepkisine sebep oldu.
Balıkesir Caddesi üzerinde, Devlet Hastanesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, 16 SN 197 plakalı özel otomobilin sürücüsü Sedat Aytekin, park halindeki aracının kapısını kontrolsüz bir şeklide açınca, arkadan gelen Nejat İçer in(28) kullandığı 16 EAV 54 plakalı motosikletin çarpmasına sebep oldu. Önce özel otomobilin kapısına çarpan motosiklet sürücüsü, havada takla attıktan sonra, karşıdan gelen bir otomobilin tamponuna kafasını çarparak ağır yaralandı.

http://www.yenibursa.com/Trafik-kazasi-1-yarali-18097.html

http://www.cnnturk.com.tr/2009/turk...kliktan.20.dakikada.geldi/528908.0/index.html

Plakası: 16EAV54
Markası: HONDA
Modeli: 2006
Sahip Belge Tarihi: 10.07.2006
Tescil Birimi: MUSTAFAKEMALPAŞA
Renk 1: SARI
Renk 2: -
Cinsi: MOTOSİKLET
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: YOK

Ben haziran 15 de kesin istanbula gitmem gerekiyor acaba benim motorla tek başıma gidebilirmiyim.

Not:İstanbulu hiç bilmiyorum :)

Niye gidilmesin mert yaa. Küçümseme beati ben nerelere gittim onla. Sen mini mini bişey trafiktede fena sıyrılırsin. Ben yoğun trafikte kullanmayı seviyorum zaten.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:06 AM ----------

Tanıyan bilen var mı?

Bursa nın Mustafakemalpaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan motosiklet sürücüsünün hayatını kullandığı kask kurtarırken, ambulansın geç gelmesi vatandaşların tepkisine sebep oldu.
Balıkesir Caddesi üzerinde, Devlet Hastanesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, 16 SN 197 plakalı özel otomobilin sürücüsü Sedat Aytekin, park halindeki aracının kapısını kontrolsüz bir şeklide açınca, arkadan gelen Nejat İçer in(28) kullandığı 16 EAV 54 plakalı motosikletin çarpmasına sebep oldu. Önce özel otomobilin kapısına çarpan motosiklet sürücüsü, havada takla attıktan sonra, karşıdan gelen bir otomobilin tamponuna kafasını çarparak ağır yaralandı.

http://www.yenibursa.com/Trafik-kazasi-1-yarali-18097.html

http://www.cnnturk.com.tr/2009/turk...kliktan.20.dakikada.geldi/528908.0/index.html

Plakası: 16EAV54
Markası: HONDA
Modeli: 2006
Sahip Belge Tarihi: 10.07.2006
Tescil Birimi: MUSTAFAKEMALPAŞA
Renk 1: SARI
Renk 2: -
Cinsi: MOTOSİKLET
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: YOK

Ayni olay benimde başıma gelmisti şükürki cok yavaştım. Insallah kalıcı bi problem olmaz. Rabbim hepimizi korusun. Her zaman bizim duyarlı ve dikkatli olmamız gerekiyo. Her ayrıntıyı ihtimali hesaplamak gerekiyo. Cünkü karşı taraf her zaman duyarlı olmayabiliyo hatta genellikle.

kemalpaşadan kimse yok galiba bizim forumda :silent:

umarım arkadaş en yakın zamanda sağlığına kavuşur....

:bounce:Asıl sen annat,hadi annat hadi annat kaç gün kaldın ne yedin içtin,neler gördün hele bi annat biz cahil:silent::cherry:

:wiinkk:Msn de bana annattın sağol ama herkesler bilmek ister:wiinkk:

Son düzenleme:
Görecik Yaylası gezi fotoları

f0014.jpg

f0016.jpg

f0018.jpg

f0019.jpg

f0021.jpg

f0022.jpg

f0024.jpg

f0025.jpg

f0026.jpg

Arkadaşlar, birara buraya mangal yapmaya gidebiliriz; yol biraz uzun (90km), ama çok keyifli (virajlı :queen:)

Son düzenleme:
İstanbul Gezisi Tarihi: 21-Haziran-2009
Saat: Sabah çok erken
Gezilecek yerler: Üsküdar(Aziz Mahmut Hüdai Hz),Kız kulesi,Sultan Ahmet,Dolma bahçe,Ayasaofya ve zaman kalırsa başka yerler en güzelide motorlarla Boğaz köprüsünün üzerinden geçmek.
Şimdiden gelenler:

1-Picasso(Erdem)
2-Sedat ss(Sedat)
3-n_tuncak(Nevin)
4-Schatten (Sertaç)
5-drumtoens(Enes)
6-a.banus
7-desparadox
8-dolphın_16
9-cemamca
10-Reis

:cat:Resimler çok güzelmiş Serhat Kardeş,yorumunda oldukça akıcı ve
uzun:bounce::wiinkk:

Ya bu arada tanımıyorum ama Ömercik lakaplı kazazedeye ve ailesine geçmiş olsun Allah'tan acil şifalar diliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar