Dün Mudanya'daki tüm motosiklet tamircilerine sordum Yaşar ama maalesef onlar meğer sadece benim araç onlarda tamirdeyken ben yaya kalmayayım diye bana motor veriyorlarmış fakat kiralama olayı katiyetle yok..
http://www.kurumsal.web.tr/sehirler/bursa_firmalari.php?firmalar=oto_galerileri_firmalari(Bu linki netten buldum bir incele ayrıca motosiklet yazmıyor ama büyük ihtimal vardır.Muhakkak ara derim):bounce:[/B][/I]
Tahtakale'nin üst tarafında Uludağ yoluna giderken Pınarbaşı Parkı var. Orada motor kiralayan yerler var.
Eyvallah arkadaşlar sağolun bende site dışındaki motorcu arkadaşlarımlada araştırdım ama yokmuş kiralık motor neyse sağlık olsun Türkmenistan dönüşü çekeriz bi motor böle gitmiyoya sedat abi pardon motoru sen arıyon sandım ya reis arıyomus bulabıldın mı reıs kıralayan yer ayrıca nereye gıtmek ıcın kullanıcaksın kıralık motoru...belkı yardımımız olur dıye soruyorum...ve ne zamana arıyosun...
yiyecek için alışverişi mudanya da yapsam olur mu yoksa burdan mı(mahalleden) yapayım
yanıma neler alayım gideceğimiz yerdee masa falan var mı yoksa yere örtü sercez
bursa mt hiç durmuyor maşallah sürekli gezi varhepinize kazasız belasız bir gezi diliyorum. bol bol resim çekin bari,gelemeyip bilgisayar başından size yazanlar (yani biz) heyecanınızı biraz daha paylaşalım...
Of kahretmesin yine çok EĞLENDİK...:cat::cyclopsan
istanbul gezisine geliyor musun peki ?:cherry:
görükleye gelicem seni görmeye![]()
ben bugun heykel' e gidiyorum arkadaşlarla görüşmeye, biraz erken geleyim de bi çayını içeyim bari
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:57 AM ----------
bursa mt buarada günaydın.
bugün için bana şans dileyin, bitirme tezimin sunumu var :mrgreen:
herkese merhaba.ben erol bursa mustafakemalpaşalıyım.honda 600 f kullanıcısıyım.aranızda olmayı isterim.:cat: