Valla nevin bu istanbul gezisi banada iyi fikir gibime geliyor verilen tarihte bir aksilik çıkmassa bende gelirim.
:cat:
O halde şu anda 1-Picassa(Erdem)
2-Sedat ss(Sedat)
3-n_tuncak(Nevin)
4-Schatten (Sertaç)
Valla nevin bu istanbul gezisi banada iyi fikir gibime geliyor verilen tarihte bir aksilik çıkmassa bende gelirim.
buarada drumtoens çok güzel bişiy dedin. istanbul olayını yapabiliriz aslında.
14 Haziran Pazar
21 Haziran Pazar
günleri şeklinde bir seçenek olabilir. Sabah erken vakitte İstanbul' a gaz açarız, akşam saatlerine de dönüşümüzü yaparız. İstanbul' u bildiğimden değil ama biraz da olsa gezmek istediğimden. İşin aslı da Temmuz' un ilk haftaso temelli olarak Antalya' ya dönüyorum ve böyle bir organizasyonun güzel olacağını düşünüyorum. Önümüzde yaklaşık 15-20 günümüz var ve birşeyler yapabiliriz diye düşünüyorum..
İlgilenir miyiz??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:32 PM ----------
Kimseyi arkamdan sürüklemek değil niyetim, yoksa tek motosiklet olarak da gitmeyi düşünüyorum. Nevin Hocayla pazar günü sohbet ederken biraz konuştuk ve O da sıcak baktı bu geziye. Burada da gündeme getirmek güzel olur diye düşündük.
yaa arkadaşlar havaya bakın yaaa bu yerde sadece benmi çalışıyorum yoksa benimmi öyleme geliyor yaa millet geziyor dolaşıyor ama ben işe yat kalk iş yat kalk iş bu ne yavvv . içim içimi yiyor duramıyorum yerimde şimdi tatil olacak atla bir mudanya sonrada orhaneli yoluna dalar yeşilliklerin çam kokularının arasında asvalttan kayar giderdim of off bir bakmışım kutahyadayım- Zaten bir çıkarsam yola okadar yoruldumki 2 haftadır bilmiyorumda devamlı giderim herhalde yol yapmayı özledim
:cat:
O halde şu anda 1-Picassa(Erdem)
2-Sedat ss(Sedat)
3-n_tuncak(Nevin)
4-Schatten (Sertaç)
mavi boncuk neresi ?
ben teşekkür ederim kardeşim...faruk abi resimler icin saol keske daha fazla resim cekseydik ama eglenmekten fırsat bulamadık ki hehehe yinede gezi icin herkeze ayrı ayrı tesekkurler
Büyük geçmiş olsun ...Allah beterinden saklasın.....Walla geziniz çok güzel olmuş arkadaşlar özendim doğrusu.
Ben de cumartesi günü öğleden sonra bi arkadaşla turladık biraz. Muradiye'den Devlet Hastanesi'ne çıkan sola rampa virajı alırken; kendini süper motorcu, benim Tiger i da CBR sanıp Sola eğilen arkadaş sayesinde 5-6 mt sürüklendik. (Allah'tan yukarıdan araç gelmedi o an.en sola kadar kaydık.direk altına alır geçerdi.Hele bi de ottübüs olaydı.....)
İşin ilginç yanı ikimizin de yalnızca pantolonun sol dizinde hafif bi taşlama izi oldu başka bişiy yok.Egzosun ve ayaklığın genişliği süper bi olaymış.
özcan1980 Nickli Üyeden Alıntı
Walla geziniz çok güzel olmuş arkadaşlar özendim doğrusu.
Ben de cumartesi günü öğleden sonra bi arkadaşla turladık biraz. Muradiye'den Devlet Hastanesi'ne çıkan sola rampa virajı alırken; kendini süper motorcu, benim Tiger i da CBR sanıp Sola eğilen arkadaş sayesinde 5-6 mt sürüklendik. (Allah'tan yukarıdan araç gelmedi o an.en sola kadar kaydık.direk altına alır geçerdi.Hele bi de ottübüs olaydı.....)
İşin ilginç yanı ikimizin de yalnızca pantolonun sol dizinde hafif bi taşlama izi oldu başka bişiy yok.Egzosun ve ayaklığın genişliği süper bi olaymış.
Ömercik Arkadaşlar herkese merhaba.Siteye bir yıldır üyeyim ama Bursa Mt sayfasına yazmak ve takip etmek aklıma gelmedi açıkçası.Ama artık takip ediyorum ve yazmayı da düşünüyorum.Mustafakemalpaşa'dayım.Umarım Bursa Mt etkinliklerine katılma ve sizlerle iyi ilişkilerde bulunma fırsatım olur.
Ömercik Ben de isyan ediyordum buraya motosikletçi gelmiyor da tanışamıyoruz diye.Tüh, gerçekten moralim bozuldu. İnşallah tekrar bir gezi düzenlenir buraya ve tanışma fırsatımız olur.
işallah çok güzel geçti suuçtu gezimiz kısmet olursa heralde gene bi gezi yapılır o tarafa bi hafta sonu![]()
drumtoens bgn, istanbul yolunda gezindin mi, sanırım seni gördüm, ya da senin motora benziyodu, en azından aynı rekti diyebilirimarkanda da arkadaşın vardı sanırsam. ben motoru jantçıya bırakmış yürüyordum
drumtoens de gelcek istanbula, niyetli yahusanırım bu ist. olayı 21 haziran gibi, öyle hissettim
![]()
bugun ev arkadaşımla konustum da, O da kafasında istanbul' da yanımızda bulunacak bir aksilik olmazsa. çok fazla olmasa da işimizi görebileceğimiz kadar yol bildiğini düşünüyorum
zaten bizden de gelenlerden oraları az-çok bilen birilerinin olacağını düşünmüyor değilim![]()
arkadaşlar herkese merhaba.siteye bir yıldır üyeyim ama bursa mt sayfasına yazmak ve takip etmek aklıma gelmedi açıkçası.ama artık takip ediyorum ve yazmayı da düşünüyorum.mustafakemalpaşa'dayım.umarım bursa mt etkinliklerine katılma ve sizlerle iyi ilişkilerde bulunma fırsatım olur.
hoşgeldin ömercik tanıdın heralde![]()