[Bursa - MT]

siz istanbul olayını bırakında bu haftasonu Bursa enduronun bahar festivaline gelin
alin cadır uyku tulumunuzu gelin gorun eglence festival nasil olur..
29-30-31 mayıs büyükorhan görecik yaylası kamplı bahar festivalimiz...
hepinizi bekleriz..

inşallah ordayım kardeşim :cat:
cumartesi gelip 1 gece konaklamayı planlıyorum:cat:

Sen naapçan bakıyım mavi boncuğu:pEvli barklı adamsın pastane motorculuğu sana yakışmaz...
doğru söze ne denir:cat:

bu arada , zincirlerimi kırdım , özgürlüğümü ilan ettim. inşallah hanım boşamaz:queen:
bu hafta sonu Bursa Enduro festivaline , bir sonraki haftasonu da Enduro Clup festivaline konaklamalı katılıyorum:cat: (bilgin olsun dedim sukuturciii arkadaşım:rendeer:)

Son düzenleme:
1-Picassa(Erdem)
2-Sedat ss(Sedat)
3-n_tuncak(Nevin)
4-Schatten (Sertaç)
5-drumtoens(Enes)
6-a.banus
7-desparadox
8-dolphın_16

:queen::queen:

izmir beni çok yorar arkadaşlar :) benim tercihim boğazdan motosikletimle geçmekten yana olur :mrgreen:

siz istanbul olayını bırakında bu haftasonu Bursa enduronun bahar festivaline gelin
alin cadır uyku tulumunuzu gelin gorun eglence festival nasil olur..
29-30-31 mayıs büyükorhan görecik yaylası kamplı bahar festivalimiz...
hepinizi bekleriz..

eyvallah :cat:

bursadan orası tahmini 110 km falan sanırım. net bilgiye sahip olanınız var mı?

pazar günü (günü birlik) endurocuları ziyarete var mısınız?

eyvallah :cat:

bursadan orası tahmini 110 km falan sanırım. net bilgiye sahip olanınız var mı?

pazar günü (günü birlik) endurocuları ziyarete var mısınız?

:)Yokum kardeş biz kendi organizasyonumuzu kendimiz yaparız.:bounce:

:mrgreen:İstanbul yolcusu kalmasın kalkıyorrr bir ki:wiinkk:

Aleykümselam, hoşgeldin :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:01 PM ----------

:)Yokum kardeş biz kendi organizasyonumuzu kendimiz yaparız.:bounce:

:mrgreen:İstanbul yolcusu kalmasın kalkıyorrr bir ki:wiinkk:

hadi yapın madem, bu pazar günü biyerlere gidelim :bounce:

İyi günler arkdaşlar motorcikletimin koltuğu yırtıldı acaba bursa içinde nerde yaptırabilrm bir bilen varsa yardımcı olabilrimi acaba..Bu arada motorsiklet (-Yamaha cygnus RS-) şimdiden teşkkürler.. Büyüynce benimde fz6ım olucak :)))

İyi günler arkdaşlar motorcikletimin koltuğu yırtıldı acaba bursa içinde nerde yaptırabilrm bir bilen varsa yardımcı olabilrimi acaba..Bu arada motorsiklet (-Yamaha cygnus RS-) şimdiden teşkkürler.. Büyüynce benimde fz6ım olucak :)))

Ya ben gazcılarda yaptırmıştım ama dükkanın adını sanını tam hatırlayamıyorum :silent:

offff benim motorun ayna kırıldı sehpada dururken çocukalr düşürmüş bugün gittim aynısından kalmamış :S gençosmanda bir parçacı var tam pazar pazarının başında ordan almıştım başka bir yer bilen yok mu:S

hoşgeldin. tamircide ikimiz sohbet etmiştik, aradıgın cevabı bulabilceğini düşünüyorum. kalıcı ve katılımcı olursan çok şeyler duyarsın buradan :)

görüşmek üzere.

21 haziran değişmeyecek sanırım, bir önceki hafta öss olmasından dolayı yoğunluk yaşanacaktır, bir sonraki hafta ise ben buradan antalyaya gidiyor olacağım, üzülsem mi sevinsem mi bilemedim:)

yani sanırım aksilik olmaz ise 21 haziran gidiş günümüz olarak belli oldu.

buarada bize eşlik edecek olan artçım değişebilir, ve O da istanbulu bilmiyor. ben sürekli istanbulu bilen arkadaşlardan birşeyler kapmaya çalışıyorum.

yalovadan ilk girişteki hızlı feribot iskelesinden gitmemizi tavsiye eden bir arkadaş oldu, oradan pendik' e varırmışız ve bu bizi sahilden seyretmemizi sağlarmış. E5 ve TEM' e girmemiş olacakmışız..

bende şimdilik bilgi bukadar, araştırmalara devam ediyorum.

ayrıca bu haftasonu gezi olursa katılamam pazartesi sınavlarım başlıyor. 7haziranda da olursa katılamam çünkü tez sunumuma hazırlanmam gerekior.

fakat şöyle de bir durum var; yalova-pendik-yalova seferlerinde motosiklet 17tl, eskihisar-topçular-eskihisar seferinde de 8tl. bunu da burada karar verelim ki problem çıkmasın. yalova-pendik-yalova hatını kullanmamız 1saat kazandırıyor ve sahilden başlıyoruz.

diğer seçenekte de e5'ten de pendik köprusunden girilirmiş. kafam çok karıştı bunları da yazarken :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar