mustafa sattınmı motoru,inşallah güzel bi motor alırsın.:cat::cat:
[özcan1980
Cem Amca link bu.
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...yis-pazar.html
/QUOTE]
yaptık katılım bizde sende yazmışın zaten onayladım bende teşekkürler:cherry:
soner ve fuldenide ekledim ismini unuttuğum varsa hatırlatırsanız sevinirimsnrsimsek
soner ve fulden ıde yazın arkadaslar 20 cesıt kahvaltı kacmaz
KATILIM LİSTESİ
n_tuncak + xkişi
Reiz
Cemmamca + alper arabayla katılım
By-grophik
Desparadox + mine
sedat-ss + 1
adnnakn + mine
murat yasalar
Poseidon23
schatten
ruckerpark
Yılmaz + tuba
yanki16 + halime
mustafa
hüseyin
cem + 1
ertan + evren arabayla katılım
soner + fulden
Sattık memet abi valla bakıyom bulucaz iyi bişiler.
Merhabalar, fikrimi paylaşmadan önce bir art niyet taşımadığımı, yanlış anlaşılan bir durum olmadığını belirteyim.
Açıkçası kimse kimseye yük olmak istemez. şahsi fikrim para toplanmaması yönünde, çünkü herkesiz bütçesi ayrı. Mesela sabah kahvaltısını evde yapıp sadece öğle yemeğine ücret ödemek isteyenler olabilir. Bu vb. nedenlerle organizasyon yapılırken, aynen yaptığınız gibi plan anlatılıp ek bilgi olarak tahmini kişi başı gider belirtilse daha iyi olur düşüncesindeyim. :bounce:
saygılar
n_tuncak
Alıntı:
SALVANO´isimli üyeden Alıntı
Merhabalar, fikrimi paylaşmadan önce bir art niyet taşımadığımı, yanlış anlaşılan bir durum olmadığını belirteyim.
Açıkçası kimse kimseye yük olmak istemez. şahsi fikrim para toplanmaması yönünde, çünkü herkesiz bütçesi ayrı. Mesela sabah kahvaltısını evde yapıp sadece öğle yemeğine ücret ödemek isteyenler olabilir. Bu vb. nedenlerle organizasyon yapılırken, aynen yaptığınız gibi plan anlatılıp ek bilgi olarak tahmini kişi başı gider belirtilse daha iyi olur düşüncesindeyim.
saygılar
Aynen katılıyorum kardeşime,biz motorcular yemek için yaşıyandan ziyade,yaşamak için yiyenlerdeniz,mesela ben bir bardak süt içtikten sonra öğlene kadar hiçbir şey yiyemem,her yerde et yemem,bazen bir parça lokma bana yeter,bu sebeple istiyen istediği yerde istediğini yesin,istemeyen yemesin derim,
muratyasalar
arkadaşlar karnım acıktı bu saatlerde yemek muhabbeti yapmayalım uykum kaçıyor sonra
Heeey millet bugün Mudanya dönüşü motorla Beşevler'de bayağı bir gezdim. Yeni motorla ilk kez bu kadar uzun gezmiş oldum. Çok güzelmiş yaa! Harikaymış. Meğer gerçekten de çok dengeli çok kaliteli bir motor almışız.
Pınar yandın sen sana ortak çıktı motorda, ben
Naaaber Çakabeeeeey:bounce:
slm arkadaşlar ben yani katıldım bursadan motr delisiyim herkezle tanışmak istiyom ekleyin msn ne adresimi