[Bursa - MT]

haftaya olan geziye hürriyete yakın bi yerden katılan varsa kestel plazaya buluşup birlikte gidelim..

ben hürriyette oturuyorum buluşup birlikte gidebiliriz fakat bizim geziye katılım sarsıntıda misafirlerim gelebilir istanbuldan.

bu arada bize bugünü güzel geçirmemizi sağlayan haldun + selin + hakkı( küçük haldun:queen:) + orhan + cansu + murat + uğur + ipek arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim resimler bana ulaşır ulaşmaz göndereceğim sizlerle yol yapmak cidden çok güzel

:)Rica ederim Mami ne demek zevkle yaparım ,her ne kadar şu anda kritik ve savaş ile ilgili bir durum olmasada ve sizler askerlikte farklı şeylerle meşgul olsanızda,ben biliyorum ki en ufak bir çatışmada aslan kesilir bizim mehmetçiğimiz,bunu ben en serseri öğrencimin gözünde bile görüyorum vatan deyince bir başka oluyor hepsi,bu son yıllarda oynanan iç ve dış oyunlarla,halk askeriyeye karşı soğutulma ve askeriyeyi dinsizmiş gibi gösterme eğilimi içerisinde,çünkü dış güçlerin en çok korktukları güç bizim ordumuz...İnşallah Bu tuzağa hiçbir vatandaşım düşmesin...:)

:)Bu arada Pınarcığım haklısındır bu farklı bir sitenin programıydı unutmuşum tabii sizde kurallar bu şeklide işliyor olabilir,arkadaşın özverili çalışmasınada diyecek bir şey yok,bizimki sadece bir fikir alışverişi ve öneriydi,bizi isteklerimizde özgür bırakın yeter...:)

ben hürriyette oturuyorum buluşup birlikte gidebiliriz fakat bizim geziye katılım sarsıntıda misafirlerim gelebilir istanbuldan.

bu arada bize bugünü güzel geçirmemizi sağlayan haldun + selin + hakkı( küçük haldun:queen:) + orhan + cansu + murat + uğur + ipek arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim resimler bana ulaşır ulaşmaz göndereceğim sizlerle yol yapmak cidden çok güzel

usta hürriyette nerde oturuyosun.ben melike dönerin arka sokağınında oturuyorum.

KATILIM LİSTESİ

Deyzi16 + 4
Ertan Abi
Cklet
Mustili
Reynam
Ardaa
Hüso16
Corn
Burcin83
Gizmo + mine
n_tuncak + xkişi
Reiz
Cemmamca + alper arabayla katılım
sedat-ss + 1
adnnakn + mine
murat yasalar
Poseidon23
schatten
ruckerpark
Yılmaz + tuba
yanki16 + halime
mustafa
hüseyin
cem + 1
ertan + evren arabayla katılım
soner + fulden

40 Kişiyiz. Gezimiz güzel geçiceğe benziyor :))

merhaba milet artık aranızdayım internet oldu nekadar zormuş internet olmaması valla elim ayagım kesilmiş gibiydim ama artık tekrar aranızdayım bu arada okunacak çok şey var :)-

gezi için benide listeye yazabilirsiniz pazar olan programımı cumaya aldım ve başka bi aksilik çıkmazsa geliyorum kesin olmamakla bir arkadaşım( ikide olabilir) geliyo

bu arda bende adalet te oturuyorum hürriyete yakın olan arkadaşlarla saat kaçta çıkılcaksa yola beraber gidebiliriz

KATILIM LİSTESİ

İNPET Clup

Deyzi16 + 4
Ertan Abi
Cklet
Mustili
Reynam
Ardaa
Hüso16
Corn
Burcin83
yanki16 + halime + 3 Motor

MT Bursa Grubu

Gizmo + mine
n_tuncak + xkişi
Reiz
Cemmamca + alper arabayla katılım
sedat-ss + 1
adnnakn + mine
murat yasalar
Poseidon23
schatten
ruckerpark
Yılmaz + tuba
cem + 1
soner + fulden
a.banus + 1

Son düzenleme:
gezi için benide listeye yazabilirsiniz pazar olan programımı cumaya aldım ve başka bi aksilik çıkmazsa geliyorum kesin olmamakla bir arkadaşım( ikide olabilir) geliyo

bu arda bende adalet te oturuyorum hürriyete yakın olan arkadaşlarla saat kaçta çıkılcaksa yola beraber gidebiliriz

hürriyetten çıkanlar benide yoldan alıversin :) bende fsm de oturuyorum :)

evet arkadaşlar bu sefer geziyi ekebilirim çünki benim motoru bu gün çakayla parçaladık cantları filan her yerini granajları heryeri elden geçiriyoruz yetişmeyebilir :pr:

Son düzenleme:
size iyi gezmeler; bana da sabırlar.... 2 ay daha ancak fotolara bakıcam... yaw arkadaşlar bir yerlere gitmeden sadece buluştuğunuz yerler yok mu Bursa'da? gezilere gelemesem de en azından tanışalım bari diyorum, hem sizlere soracak çok şeyim var....

çaka ben uzun zamandır düşünüyorumda bir roadstar 250 almamı tavsiye edrmisin dragstar650 alana kadar.
yada fiyat(2000 - 3000 tl) açısından tavsiye edeceğiniz motor nedir.
an125 ten memnunum satmayabilirim fakat chooper benim ruhum ve ruhumu istiyorum

Son düzenleme:
size iyi gezmeler; bana da sabırlar.... 2 ay daha ancak fotolara bakıcam... yaw arkadaşlar bir yerlere gitmeden sadece buluştuğunuz yerler yok mu Bursa'da? gezilere gelemesem de en azından tanışalım bari diyorum, hem sizlere soracak çok şeyim var....

Dostum durumun okadarda kötü degil. Neleri var. Bak ben mesela :-D bu arada bursa mt pek yerinde durmaz soyliyim.

evet ben orhanın motorunu gördüm iyi parçalamışlar ama çakayla el ele verin ve pazara yatiştirin derim motoru

Bu arada arkadaşlar msn adresine eklemek istiyenler için adresim [email protected]

Son düzenleme:
evet ben orhanın motorunu gördüm iyi parçalamışlar ama çakayla el ele verin ve pazara yatiştirin derim motoru

Bu arada arkadaşlar msn adresine eklemek istiyenler için adresim [email protected]

orahnın motorda fazla bişiy yok zaten kara şimşek hali bence daha albenili olur:cat:
msn i ekledim sertaç.
bu arada biraz önce arkadaşla gündoğdu yolundan kurşunlu yaptık. 2 motor birazda hızlı gittik geldik o virajlar gece cidden adranalin herkeze tavsiye ederim :) bide farları kapattınmı 10 numara :) sakın denemeyin arkadaş tarlaya girdi :queen:. mt iyi sabahlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar