evet arkadaşlar bu sefer geziyi ekebilirim çünki benim motoru bu gün çakayla parçaladık cantları filan her yerini granajları heryeri elden geçiriyoruz yetişmeyebilirr:
ya ahmetçim çaka aldı onları boyadık bitanesini diğerine boya yetmedi yenisini alıcaz bu gün ama sanırım aynı boyacantları siyah mat boya ile boya benim kullandığım boya akçalar marka 826 mat bulabilirmisin bilmiyorum
saat kaçta nerde olmamız gerekiyo bilgi verirseniz (çocuklar gibi) sevinirim
orahnın motorda fazla bişiy yok zaten kara şimşek hali bence daha albenili olur:cat:
msn i ekledim sertaç.
bu arada biraz önce arkadaşla gündoğdu yolundan kurşunlu yaptık. 2 motor birazda hızlı gittik geldik o virajlar gece cidden adranalin herkeze tavsiye ederimbide farları kapattınmı 10 numara
sakın denemeyin arkadaş tarlaya girdi :queen:. mt iyi sabahlar
26 NİSAN OYLAT GEZİSİ
Tarih: 26 Nisan 2009 09:00
Yer: KESTEL PLAZA OTOPARKI
İletişim: BY-Graphiç SERDAR : 0.532. 527 73 06 [email protected] PINAR :0536 519 70 46
Açıklama: Ücret : 25 TL. (Sabah Kalvaltısı + Öğlen Yemeği + Oylat Otoparkı)
Oylat Mağarasının Giriş Ücreti : 10 TL. dir. (Arzu eden arkadaşlar girebilir)
2-3 Yerde çay molamız olacaktır. Çaylar Şirkettendir)
Buluşma yeri: Sabah saat : 09.00' da Kestel Plaza otoparkından hareketimiz başlıcaktır.
GÜZERGAH : Eski bursa yolundan Kazancı mevkiine gidilip orada kahvaltı yapılacak. Daha sonra oradan hareket edilip Oylat Mağarasında durulacak. Yollarımız çok virajlıdır. O yüzden çok dikkat etmek gerekicek. Yani virajlarda araba sollama falan yapmayınız ) İsteyen arkadaşlarımız mağarada gezebilecek sonrada hareket ederek Oylat Bozburunda çay molamızı vereceğiz. Oylat merkez ve şelaler mevkiine orman içinden yürüyüş yapıp Oylat merkeze geri döneceğiz. Arzu eden arkadaşlarımız hamama girebilir sonrada Beylerbeyi İnegöl Köftecisinde yemeğimizi yiyeceğiz.En son olarakta geri dönüşümüz olacaktır. Dönerken dileyen arkadaşlarımız Göz Suyundan yararlanabilir. Zamanımız kalırsa İnegöl’ de şehir turu ve konaklama yerimizde olacaktır.
Menü : SABAH KAHVALTISI
3 Çeşit Peynir
2 Çeşit Zeytin
Söğüş
Reçel
Bal
Kaymak
Çıbrıka
Zeytinyağı
Ceviz
Salça
Salam
Kaynamış Yumurta
Patates Kızartması
Kızarmış Ekmek
Çay veya Süt
ÖĞLEN YEMEĞİ
1 Porsiyon Köfte
Salata veya Piyaz
Kola yada ayran
Tatlı
GÜZERGAHIMIZ ÜZERİNDEKİ BAZI YERLERDEN GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar bu geziyi biz serdar beyle pet arkadaşta düzenledik ordaki gurupta ben merak ettim motor kullanan varmı diye varmış :cherry: yaklaşık 7-8 motorlu arkadaşta ordan gelecek yani gene işallah kalabalık bi sürüş keyfi yaşıcaz katılmay isteyen arkadaşlar bana yada serdara mesaj atabilir
QUOTE=adnnakn;1530418]köfteci yusufun 2 arka sokağında oturuyorum buluşalım tanışalım yarın akşam işiniz yoksa.
Evet işte bu yaaa süper bir gezi daha resimlerden anladıgım kadarıyla ve organizasyonun geniş çaplı olması çok güzel bir gezi olacanı belli ediyor zaten . herkez gelsin arkadaşlar kaçmayacak bir gezi daha.Valla içim içime sıgmıyor günler geçmez oldu ızdırap oluyor bu günler bana bir türlü gelmedi pazar yaaa sabırsızlıkla bekliyorum o günü
yap boz haline getirdin anlaşılan motoru işallah toparlanır hafta sonuna baya var daha kısmet diyelim işallah haldunu çok çalıştır senreiz
evet arkadaşlar bu sefer geziyi ekebilirim çünki benim motoru bu gün çakayla parçaladık cantları filan her yerini granajları heryeri elden geçiriyoruz yetişmeyebilir
pınar nasılsın hava yağışlı olursa ne yapacaz peki çünki az önce baktım pazar günü için yagışlı diyor . gerçi dün içinde öyle diyordu sıcak vardı . yagmur yağarsa ne yapılır peki iptalmi olur gidilirmi .
M@M!
Allah kahretsin yaa. Su doğanin güzelliğine bak. Oylata gitme fırsatım olmamışti. Cok istiyodum. Görüntüleri görünce dahada fena oldum. Sanırım firar etmenin zamanı geldi. Burdan izlemek cok kötü bir duygu. :-(
cemfe
herkeze iyi akşamlar
ben petarkadas ahalisinden cem namı diğer corn yepyeni birlikteliklerde görüşmek üzere kazasız belasız sürüşler
hoş geldin sertaç demekki internetsiz kalınca böle oluyo buda bağımlılık gibi bişey oldu gerçekten o nasıl bir giriştir öle ben zaten zor duruyorum gezi için iyice heycan yaptım :cherry:
yap boz haline getirdin anlaşılan motoru işallah toparlanır hafta sonuna baya var daha kısmet diyelim işallah haldunu çok çalıştır sen![]()