[Bursa - MT]

arkadaşlar kusura bakmayın ben malesef geziye gelemiyorum. dün şom ağzımı açtım eşim hastalanır falan dedim ve eşimi bugün soğuk algınlığından hastaneye götürdüm:pale:. önemli bişeyi yok fakat halsizlik ateş bunlar bile yeterli.

ben dün işim gereği oylattaydım (araba ile:pr:) cidden süper bir yer ve iki teker üzerinde sizlerle gitmeyi nekadar isterim anlatamam. o yollar virajlar manzara tarif edilemez. ki ben sadece mağra girişinin oraya kadar gittim. iş arkadaşım ile devam edecektik fakat pazar günü yapılacak olan gezi için sakladım oraları:pale:. biriki foto çektim yarın ilk fırsatta eklerim iyi geceler.
geziye gelmesemde pazzar günü kestele kadar eşlik edebilirim.:pr:

slm

Arkadaşlar merhaba Gökhan BALKİS ben, Uzun zamandır Bursa MT' yi takip etmeye çalışıyorum vakit buldukça. Çok uzun zamandır Motosiklet.net' te aktif olamıyordum. Baharla beraber motorumuda yeniledim. İhsaniye' deyim bende pazar günü sabah' tan köfteci yusuf' ta olacaksanız 08.15 'te (Tabi hava deli gibi olmazsa) orada olabilirim. Bu arada geziye dışardan benim gibi kişileri kabul etmiyo olabilirsiniz. Belki kendi aranızda buluşuyorsunuzdur bildirmeniz yeterli. 300 sayfanın hepsini okuyamadım yani :) No problem

Dostum gezilere bütün herkez davetlidir her motor severi aramızda görmekten mutluluk duyarız ancak hava güzel olursa dahadfa güzel olur katılım umarım iyi olurda herkez gider.

günaydın mt bursa:) hava bugün iyi bakalım inş pazarda böyle olurda sağlam bi keyif yaparız.

hava toparlanıyor galiba işallah pazarda güzel olur

adnnakn
arkadaşlar kusura bakmayın ben malesef geziye gelemiyorum. dün şom ağzımı açtım eşim hastalanır falan dedim ve eşimi bugün soğuk algınlığından hastaneye götürdüm. önemli bişeyi yok fakat halsizlik ateş bunlar bile yeterli.

ben dün işim gereği oylattaydım (araba ile) cidden süper bir yer ve iki teker üzerinde sizlerle gitmeyi nekadar isterim anlatamam. o yollar virajlar manzara tarif edilemez. ki ben sadece mağra girişinin oraya kadar gittim. iş arkadaşım ile devam edecektik fakat pazar günü yapılacak olan gezi için sakladım oraları. biriki foto çektim yarın ilk fırsatta eklerim iyi geceler.
geziye gelmesemde pazzar günü kestele kadar eşlik edebilirim.

geçmiş olsun eşiniz için üzüldüm adnan bey havalar inişli çıkışlı olunca tam haslalık mevsimi:rendeer:

dün ceme esti hadi dedi gemliğe gidelim saolsunlar gemlikli arkadaşlar yanlız bırakmadılar çakanın evinde misafir olduk orhanın kaskın üstüne gittik artık o kask bitmez çok güzel vakit geçirdik teşekkür ediyorum:rendeer::rendeer:

valla toplu olan resmi cem çekti belli zaten en iyisi buydu:cherry:

1411utl.jpg

14403ua.jpg

vfgke1.jpg

2whicm9.jpg

2jczj83.jpg

şu arkada görmüş olduğunuz akvaryumdur arkadaşlar ama adamın balıkları bile motor şeklinde :cherry:

10gxr10.jpg

vqqycy.jpg

bu sevimli şeyde votka dönüşte evim cafeye uğradık sağ olsun orhan getirdi hasta oldum ya tam bole mıncıklamalık

14loqbs.jpg

29gmnmv.jpg

çaka ben benim kaskın zımbırtılarını söktüm nasıl takacağım zaten meçulda bu üstündekini çıkarmadam yapsam olurmu zımpara illemini başarıyla yaptım kask şu anda elden gitmiş gibi duruyor:queen:

Sökebildiğin kadar parçasını sökeceksin, :) kalanlar için kağıt bant kullanıp boya ile temasını keseceksin. Aklında bulunsun ön kısmı ve alt kısmını gazete kağıdı ile kapatırsan daha iyi olur :):) , içine boya kaçmasın, hem koku çok olur :p hem de boya kumaş zemine yapışırsa orayı sertleştirecektir:).

hürriyette oturan veya yakınında oturan arkadaşlar işiniz yoksa bu akşam 22.30 da buluşup bi kaç huzur turu yapalım isterseniz

hürriyette ve yakınında oturan arkadaşlar işiniz yoksa bu akşam saat 22.30 da buluşup bi huzur turu atsak ne dersiniz

Son düzenleme:
arkadaşlar kusura bakmayın ben malesef geziye gelemiyorum. dün şom ağzımı açtım eşim hastalanır falan dedim ve eşimi bugün soğuk algınlığından hastaneye götürdüm:pale:. önemli bişeyi yok fakat halsizlik ateş bunlar bile yeterli.

ben dün işim gereği oylattaydım (araba ile:pr:) cidden süper bir yer ve iki teker üzerinde sizlerle gitmeyi nekadar isterim anlatamam. o yollar virajlar manzara tarif edilemez. ki ben sadece mağra girişinin oraya kadar gittim. iş arkadaşım ile devam edecektik fakat pazar günü yapılacak olan gezi için sakladım oraları:pale:. biriki foto çektim yarın ilk fırsatta eklerim iyi geceler.
geziye gelmesemde pazzar günü kestele kadar eşlik edebilirim.:pr:

Geçmiş olsun kardeşim umarım hafif atlatır pınarın dedigi gibi havalar dengesiz gidiyor soguk sıcak tam hasta olma ayı bu nisan o yüzden dikkat . Pazar hava güzel olursa senide görmek isteriz aramızda inşallah hava güzel olurda keyifli bir sürüş yaşarız

çaka ben benim kaskın zımbırtılarını söktüm nasıl takacağım zaten meçulda bu üstündekini çıkarmadam yapsam olurmu zımpara illemini başarıyla yaptım kask şu anda elden gitmiş gibi duruyor:queen:

Oooof oof bi de kask masrafı çıktı şimdi. Ah Caka ah, ah Orhan ah yani şu kaskı boyamak için bizim geleceğimiz günü mü seçtiniz kardeşim. Özendi sizden Pınar da boyamaya kalktı kaskını. Ooooof ooff!!!

Oooof oof bi de kask masrafı çıktı şimdi. Ah Caka ah, ah Orhan ah yani şu kaskı boyamak için bizim geleceğimiz günü mü seçtiniz kardeşim. Özendi sizden Pınar da boyamaya kalktı kaskını. Ooooof ooff!!!

abi cok güldürdün beni :)

sizin aile fotoğrafınızın linkini veriyorum yüklersiniz.

saygılar
0ncemdj

my.php

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar