Eyvallah kısmet olursa görüşür tanışırız...tabiya gökan bekleriz biz işte 08.15 te yusufun önündeyiz bi aksilik olmassa.
Arkadaşlar merhaba Gökhan BALKİS ben, Uzun zamandır Bursa MT' yi takip etmeye çalışıyorum vakit buldukça. Çok uzun zamandır Motosiklet.net' te aktif olamıyordum. Baharla beraber motorumuda yeniledim. İhsaniye' deyim bende pazar günü sabah' tan köfteci yusuf' ta olacaksanız 08.15 'te (Tabi hava deli gibi olmazsa) orada olabilirim. Bu arada geziye dışardan benim gibi kişileri kabul etmiyo olabilirsiniz. Belki kendi aranızda buluşuyorsunuzdur bildirmeniz yeterli. 300 sayfanın hepsini okuyamadım yaniNo problem
adnnakn
arkadaşlar kusura bakmayın ben malesef geziye gelemiyorum. dün şom ağzımı açtım eşim hastalanır falan dedim ve eşimi bugün soğuk algınlığından hastaneye götürdüm. önemli bişeyi yok fakat halsizlik ateş bunlar bile yeterli.
ben dün işim gereği oylattaydım (araba ile) cidden süper bir yer ve iki teker üzerinde sizlerle gitmeyi nekadar isterim anlatamam. o yollar virajlar manzara tarif edilemez. ki ben sadece mağra girişinin oraya kadar gittim. iş arkadaşım ile devam edecektik fakat pazar günü yapılacak olan gezi için sakladım oraları. biriki foto çektim yarın ilk fırsatta eklerim iyi geceler.
geziye gelmesemde pazzar günü kestele kadar eşlik edebilirim.
arkadaşlar kusura bakmayın ben malesef geziye gelemiyorum. dün şom ağzımı açtım eşim hastalanır falan dedim ve eşimi bugün soğuk algınlığından hastaneye götürdümale:. önemli bişeyi yok fakat halsizlik ateş bunlar bile yeterli.
ben dün işim gereği oylattaydım (araba iler
cidden süper bir yer ve iki teker üzerinde sizlerle gitmeyi nekadar isterim anlatamam. o yollar virajlar manzara tarif edilemez. ki ben sadece mağra girişinin oraya kadar gittim. iş arkadaşım ile devam edecektik fakat pazar günü yapılacak olan gezi için sakladım oraları
ale:. biriki foto çektim yarın ilk fırsatta eklerim iyi geceler.
geziye gelmesemde pazzar günü kestele kadar eşlik edebilirim.r:
çaka ben benim kaskın zımbırtılarını söktüm nasıl takacağım zaten meçulda bu üstündekini çıkarmadam yapsam olurmu zımpara illemini başarıyla yaptım kask şu anda elden gitmiş gibi duruyor:queen:
Oooof oof bi de kask masrafı çıktı şimdi. Ah Caka ah, ah Orhan ah yani şu kaskı boyamak için bizim geleceğimiz günü mü seçtiniz kardeşim. Özendi sizden Pınar da boyamaya kalktı kaskını. Ooooof ooff!!!