[Bursa - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ıyı yapmıssın:p sabah 8.30 da ordayız

sedat-ss
pınar hanım siz yarın acemlere gelicekmisiniz ben orda beklicem hürriyet ve yakınından gelen arkadaşları.

evet bende 8.15 de acemlerde otobüs duraklarının orda olucam sertaç aradı oda direk kent meydanına gelecekmiş:cat:
ayyy artık sabah olsunda çıkalım yola ya

SON DURUM

hürriyet ve oraya yakın olanlar 8.15 acemler otobüs duraklarının orada buluşulcak
kent meydanına gidilecek 8.30 da ordan hareket edilip kestel plazada toplanılacak

Son düzenleme:
orhanı aradım gelemiyormuş :pale: yalnız kaldım bu kestel plaza nerde olmassa ben kaptırıp geleyim oraya

tam kestelin girişinde istersen kent meydanına gel 8.30 da orda olucaz
bu arada hayırlı olsun piaggio mp 3 almışın:cat: allah kaza bela vermesin işallah iyi günlerde kullan

ben ankara çevre yoluna gireyim kestel yakın oto sansit e çıkıyor kestelde buluşuruz herkese iyi geceler teşekkür ederim amin

sizlere iyi yolculuklar geçimenizi diliyoum. bende gelmeyi isterdim. birdahaki gezide görüşmek dileğiyle. biz evde kalanlar ve çalışanlar içinde gezin.

ohh yaaa valla anca gelebildim nete gelemicektim zor yırttım . evet arkadaşlar gemlikten ben geliyorum murat arkadaşım sen kaçta çıkacaksın yola gemlikten yanlız degilsin beraber gideriz yanlız ben kent meydanına gidecem 8:15 te kentmeydanında olmalıyız 08 :30 dada hareket ederiz hep beraber . ben diyorumki 07:30 da gemlik çıkısındaki benzin istasyonunda buluşalım oradanda gideriz ne dersin

ya arkadaşlar benim dedeyi hastaneye kaldırdılar.:salut:yarın sabah 6 da istanbula gitmem gerekiyo:salut:durumu şuan kritikmiş..herkezden özür diliyorum yarınki geziye katılamayacağım:pale::salut:ya bu geziye en çok katılmak isteyenlerden biri bendim ya :salut:

Arkadaşlar malesef ben de işlerle ilgili problemlerimden dolayı geziye katılamıyorum, Artık bir dahaki gezide görüşmek dileğiyle hepinize iyi eğlenceler keyifli kazasız belasız geziler dilerim. Görüşmek üzere

ya arkadaşlar benim dedeyi hastaneye kaldırdılar.:salut:yarın sabah 6 da istanbula gitmem gerekiyo:salut:durumu şuan kritikmiş..herkezden özür diliyorum yarınki geziye katılamayacağım:pale::salut:ya bu geziye en çok katılmak isteyenlerden biri bendim ya :salut:

Allah acil sifalar nasip eylesin... Bu arada yarınki gezide araç ve kisi sayısını saymayı unutmayın. Gerci ben guinness yetkilisini yollicam ama sizde sayın yine. Rekora gidiyosunuz...

Allah acil sifalar nasip eylesin kardeş inşallah biran önce düzelir ?

Valla arkadaşlar uyuyamıyorum :p ama zorlicam yatmalıyım . Ben yarın saat 08:15 te kent meydanında olacam . hepinize iyi geceler

Son düzenleme:
Allah acil sifalar nasip eylesin kardeş inşallah biran önce düzelir ?

Valla arkadaşlar uyuyamıyorum :p ama zorlicam yatmalıyım . Ben yarın saat 08:15 te kent meydanında olacam . hepinize iyi geceler

Mt ile yaptığımız ilk gezidede ben böyle olmuştum. Insan çocuk gibi heyecanlanıyo. O gezinin tadi bi başlaydi zaten. Tabi tadi damağımızda kalmış durumda :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar