[Bursa - MT]

Arkadaşlar Yaşar uzaklaştırılmış tam olarak sebebini bilen varsa söylesin.Araştırdım sitde ama bulamadım siyasi avatarı vardı bi ara bu sebeple olabilirmi acaba aman dikkat edelim böyle şeylere
kimseyi kaybetmeyi istemeyiz...

Yasaklama Süresi: From 19-12-2008 to 26-12-2008
Yasaklama Nedeni: reklam kurallarına uymamak

olarak yazıyor profilinde..

nasıl yani siyaset olsa nolacakki motorcular siyaset konuşamaz diye bişi var

mı ki garip

Yasaklayan yönetici BBRR aramızdan biri bursa mt adına konuşursa iyi olur benim konuşmam doru olmaz heralde bu kadar büyüğüm varken :)
SLM. Arkadaşlar ben Yaşar,öncelikle neden uzaklaştırıldığımı bende pek anlamadım 2 sebepten biri olabilir 1. bi sitenin linkini foruma yazmıştım uyarı geldi ve zaten konuyuda anında sildiler 2.Nevin hocamın bahsettiği avatar ihtimalini aklıma bile getirmek istemiyorum eğer o yüzdense :farao:ama çok sinir oldum:pr::pr:neyseki 26 aralıkta bitiyor ki zaten bende Eskişehir,İstanbul geziyor olacağım için siteyede giremicem, bu hesabı arkadaş açtı Bilecik gezimizdeki artçım ilk ben yazayım dedim

Öncelikle arkadaşına " hoş geldin " diyelim, umarım açmışken üyeliği yazmaya devam eder...

Senin ceza almanın sebebini ben de pek anlıyamadım, hoş şeyler değil, neyse bu da geçer. Yeniden yazılarınla coşarız :p

sevgili çakabey sitenin altını üstüne getireceğinize şu sözünüzü tutsanız bu saat olmuş hala hazır değil dosya yahu:Dabi dedik bağrımıza bastık ama nerdeeeeeee...bu arada nevin hocaman koskojaman sevgili öpücükler...çılgın motorcu kız nasıl yedin künefe yanında ayran:S bide bırak 2.tabağınıda götürdüler:D:D:Dlaf arasında....neyse görüşürsek ısmarlarım sana bi künefe bi ayran:D:D:D

Hangi sözümüzü yemişiz ???

Dosya mailine yollandı bile, hayırlı günlerde kullan...

Son düzenleme:
arkadaşlar gemlik mudanyayı bilmiyorum ama bursa beyazlar altında,sabah trafik felç oldu. işime iki saat geç kaldım....Ama kar hala çok güzel yağıyor.

Cansu' ya sözüm var oğlum, onun motoruna çok iyi bak... En ufak bir çizik olmasın ve neden yaz ??? İstediğin zaman gel kapışalım, anahtarına !!!

OLM MOTORU KAPALI GARAJA KALDIRDIM AKÜSÜ SÖKÜK TABİ SEN ANCA BU ŞEKİLDE İDDAYA GİRERSİN HEHEHE:) MAYISTAN SONRA CIKARACAM ABİ BENİM MOTORUM KIYMETLİ:)

Seni ŞEKER motorcu seni :p

İki damla yağmur gördün hemen kapalı garaj, benim motor çamurdan renk değiştirdi - evrimini tamamlıyacak neredeyse :p Ön çamurluğumda yok ( kazada kaybettik :( ) Ne giysem rengi otomatik olarak kehverengiye dönüyor :p

Hadin biraz gülelim...

cb9b51212175632.jpg

kasim238jt.jpg

adsz111fk0.png

nerdeydin.jpg

Son düzenleme:
Yaşar sen bu adresle devam et en iyisi ama yinede avatarı değiştir,cidden siyaseti bu olaylara karıştırmayalım,bölünmek yerine tek bir yumruk olalım,Oncu buncu değil,Sağcı solcuda değil hepimiz bu vatanın evladıyız ve türk bayrağı altında yaşayan herkesi seviyoruz fakat ne siyaset,ne din,ne de farklı görüşlerdeki bölünmeler bunu engellememeliI]

Merve'cim bende seni seviyorum canım sevenin bol olsun gülüm...

Son düzenleme:
künefe tatLı deiLmiydi yav :p
aßi ßurSa Süper aRaßaLar yoLLarda kaLdı ßiz motorcuLar Yine Devam :)
ama Saßah iŞe Giderken Tophane SurLarından Çıkıyorum ßi Sağ ßi SoL öğRenciLe Gözümün iÇini ßakaRak Sırıtıyo Ne zama Düşücem Diye :D
ama ÇohK ßekLediLer Tüh SesLerini Duydum :p
ßu Gece Don oLucakmış aRkadaşLar yarın jiLet :) o yüsden zorunLu oLmadıkça Çıkartmanızı tavsiye etmem hatta Mümkünse evden ßiLe çıkmayın :)
Çaka ResimLer güseLmiş :)
naSip oLurSa geLmek iStiyorum Yanına ßiras hava topLasın ösLedim SisLeri :)
yaşar aßi sağLık oLsun iyi yoLcuLukLar Sana aman dikkatLi oL.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba bursa bugün cidden çok güzel sabah kalktım içimden motora atlayasım geldi fakat motora güvenemedim ( suzuki an 125) öylece baktım. ama yinede tatını çıkartım motor olmasa bile işim arabayla olduğu için bol bol yanladım :)

herkesler selam verme muhabbeti yapıyor artıkın konu kalmadı galba :)

selamlar bursa mt :):)

Son düzenleme:
bende slm diyim bari havalar ısınınca gezi planlarından forumda yer kalmıcak zaten şimdi biraz boş durması normal :p :)

Günaydın Bursa Mt !

Uyuyan Mt de denilebilir.Elbet bu kış geçecek.Çayırlar yeşerecek,Ağaçlar çiçeklenecek ve Bursa Mt yepyeni gezilere yelken açarak ülkenin dört bir yanını fethedecek...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar