Videoyu seyretmeden göndermezüüük
sen hayırlısıyla git gel daha ne konvoylar yapacaz![]()

Eeeee Bursa ne oldu size yahuuuu ???? Nedir bu fırtına öncesi sessizlik modu
Bari ben konuşayım azıcık...
Biliyorsunuz ki motora yapmak istediğim bazı değişiklikler vardı, onlara devam ediyorum. Bir de araya zorunlu sebebler eklendi ( yan yattım egzoslar dağıldı :wiinkk: ) Bende full yoğunlukla custom olayına devam ediyorum...
Biraz hayal gücü biraz da kopya çekerekten egzos sistemini ayırdık, artık silindirler bağıomsız olarak duman atıyor :cat: Çaldığı türküyü dinlemenizi tavsiye ederim " kara tren katar katar, derdime dertleri katar " hesabı yollarda türkü çığırıyorum. Tabi bunun yanı sıra ara gaz verince de kurbanlık tosun gibi böğürmesi de ekstra bir özellik oldu :queen:
Neyse ben kaçar daha yağmurun tadını çıkaracağım, yollar beklemez...

haldun abi egzozlar çok iyi olmuş kimden kopya çektin acaba engin abiden olabilirmi![]()
![]()
Çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim.
Yok Enginim Dumanımdan değil ama Harley amcamdan ufak bi esinlenme söz konusu, Gebze' den Barış ın gazına geldim vallaha ama çok da tatlı oldu " tabi bence "
Bu arada son gelişme olarakta km saatinin yerini fena bi şekilde değiştirdim, benzin deposunun yanına aldım, Gerçi en son Bursa seyahati sırasında km telini koparttım, şimdi çalışmıyor ama olsun orda olması yeterli. Harbi bir gün motor üreticisi biri ile karşılaşırsam eğer adamlar beni dövecekHava filitresini performans filitre ile değiştirdim, arka sisybar ı söktüm. Durun bakalım daha neler olacak...
Bu arada Avatarını şiddetle değiştirmeni öneriyorum. Çünkü aramızdalar. Problem çıkabilir.
Telif hakkını ben sana yılbaşı gecesi öderim, buradan yazmıyayım gerçek RTÜK yaşanabilir
Avatarımı değiştirmek konusunda; benim geri vitesimin olmadığını biliyorsun. Her zaman ne dedim ??? Verecek bir tane cana sahibim, ne zaman olacağını sadece yüce yaradan bilir. Ne kadar kasarsan - o kadar ızdırap yaşarsın...
hacı ondan değil geri vites yap demedim. Bunun yeri burası değil. git alnına dövme yaptırt ama bunun yeri burası değil. Hem göçebeliğin kuralları var biliyosun. hem sen Yeniçeri değilmisin loÇakahatun duymasın sonra
![]()
Bunun bi avatar ile ne alakası var ? Ben buradan kimseyi bu olaya karıştırmadım zaten...
Bu gece anlarız gülüm ne halt olduğumuzu, yarın görüşme fırsatımız olursa eğer !!!