Erdoğan kardeşi gittik gördük,6 kişi falandık cidden anlattığına göre çok ucuz atlatmış Allah korumuş ama hala akıllanmamış,motor kullanılmaz halde hurdaya dönmüş o ise hastahaneden çıkınca ilk işim daha iyisini almak olucak diyor...
Keşke birgün önceden anlaşıp gitseydik daha iyi ve kalabalık olurduk benim gibi siteye geç girip göremeyip gelemeyenler için :salut::salut:Ben saat 18:00 gibi mudanyadan çıkarım.Katılanlar ona göre yol üzerinden ve ya en kötü ihtimal 18:45-19:00 arası Devlet hastanesi kapı girişinde buluşalım...
Şu cd'den bitane bende istiyorum :cat:Dostum çok teşekkür ederim, ancak fazla aktif olabileceğimi sanmıyorum. Bundan sonra benden olsa olsa " klavye motorcusu " olur:salut:
Giden arkadaşlar benim namıma da konuşursanız çok sevinirim...
Bugün Gebze' den Barış ve Turan kardeşlerim ziyaretime geldiler. Ve tabi ki eli boş gelmediler, kortej sürüşümüzün düzenlenmiş bir video cd sini getirdiler ve bana dağıtma görevi verdiler. CD yi ben izledim ve tek kelime ile on numeroo olmuş. Dileyen arkadaşlara bir kopyasını ulaştırabilirim. Ya da Mustafa kardeş gelecekti hani banaO gelince elden teslim edeyim Bursa içinde onun dağıtması çok daha kolay olacaktır:cherry:
Şu cd'den bitane bende istiyorum :cat:
Siparişiniz alındı...
Ulaştırmak için bana bi bilgi lazım elden mi gelip alacaksın - kargo mu atayım ??[/QUOyavrum şu ciddiyetin öldürüyo beni abi sen onu telgraf çek ::queen:
arkadaşlar bu gün erdoğan kardeşimizin yanına gittik ameliyat olmuş durumu iyi neşesi yerindeydi bütün arkadaşlara selamı var
A.SLMuzun bir aradan sonra gene beraberiz herkeze bol bol selam....
Hoşgeldinben de geldim bursadayım artık şubat tatiline kadar![]()
A.SLM iyi yapmışsınız moral motivasyon olur arkadaşa :cat:arkadaşlar bu gün erdoğan kardeşimizin yanına gittik ameliyat olmuş durumu iyi neşesi yerindeydi bütün arkadaşlara selamı var