İş yerine motorla geldim, uğra beni al...
Msn de değil misin. Chat sayfasına çevirdik burayı. Bende eski sürüm var sen yazmadan bişe yazamıyorum.
İş yerine motorla geldim, uğra beni al...
Yok Enginim Dumanımdan değil ama Harley amcamdan ufak bi esinlenme söz konusu, Gebze' den Barış ın gazına geldim vallaha ama çok da tatlı oldu " tabi bence "
sen kurban ol benim egzost sesime alacam yaza anahtarını çakaaaa![]()
Arkadaşlar Yaşar uzaklaştırılmış tam olarak sebebini bilen varsa söylesin.Araştırdım sitde ama bulamadım siyasi avatarı vardı bi ara bu sebeple olabilirmi acaba aman dikkat edelim böyle şeylere
kimseyi kaybetmeyi istemeyiz...
Yasaklama Süresi: From 19-12-2008 to 26-12-2008
Yasaklama Nedeni: reklam kurallarına uymamak
olarak yazıyor profilinde..
nasıl yani siyaset olsa nolacakki motorcular siyaset konuşamaz diye bişi var
mı ki garip
SLM. Arkadaşlar ben Yaşar,öncelikle neden uzaklaştırıldığımı bende pek anlamadım 2 sebepten biri olabilir 1. bi sitenin linkini foruma yazmıştım uyarı geldi ve zaten konuyuda anında sildiler 2.Nevin hocamın bahsettiği avatar ihtimalini aklıma bile getirmek istemiyorum eğer o yüzdense :farao:ama çok sinir oldumYasaklayan yönetici BBRR aramızdan biri bursa mt adına konuşursa iyi olur benim konuşmam doru olmaz heralde bu kadar büyüğüm varken![]()
Cansu' ya sözüm var oğlum, onun motoruna çok iyi bak... En ufak bir çizik olmasın ve neden yaz ??? İstediğin zaman gel kapışalım, anahtarına !!!
Çaka ResimLer güseLmiş
naSip oLurSa geLmek iStiyorum Yanına ßiras hava topLasın ösLedim SisLeri