[Bursa - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkesin yeni yılı Hayırlı olsun yeni yılda daha aktif ve daha kalabalık bir Bursa-MT diliyorum

kazasız seneler iyi yıllar geçirmeniz dileğimle herkesin 2009 yılı mutlu sağlıklı geçsin inşallah

Artık 2009 yeni yılınızda bol gülüşlü sürüşler dileriz...

Ufuk - Cansu - Barış ve Çaka aynı çatı altından selam ve sevgilerle...

Herkese hayırlı bir yaşam diliyorum...

Mamiyle konuştum("amin sağolun hocam herkese selamımı söyleyin haa topiğede yazın unuttum sanmasınlar ama gemlkik tayfasına söyleyin onları göremedim kortejimde" :p) dedi.Rahatı yerindeymiş 9-Ocak-2009 Yemin töreni varmış...Yaz olsa gidilirdi bence motorlarla...

("amin sağolun hocam herkese selamımı söyleyin haa topiğede yazın unuttum sanmasınlar ama gemlkik tayfasına söyleyin onları göremedim kortejimde" :p)

Evet bu konuda ne dese haklı, benim ona şahsen verilmiş bir sözüm vardı, ancak kaza geçirmiştim hem motorum elimde değildi hem de benim gelebilecek halim yoktu. Ama söz bunu telafi edeceğim ona...

Gece Barışla güreşirken belimi incittim, kafamı bi çevirebilirsem cevabını vericem senin :pr:

Bel mi ? omzunun çıktığını sanıyordum ben? evet arkadaşlar itiraf ediyoruz aslında bizim bir fight club ımız var. Aldığımız yaraları kaza yaptık yalanıyla gizliyoruz :) galiba benimde omuz çatlak. :p Cansu sende bişey var mı?? :p

Aramızda en akıllı gene Ufuk çıktı, ben sizinle uğraşırken kafamda gitar parçaladı, ben ona sorucam bunun hesabını, aslında 2 * 2 güreşmemiz gerekiyordu ama sattı beni :salut:

walla arkadaşlar aynı polislerin önünden yüzlerce kere geçtim 2 kere durdurdular biri motorum çok ses yapio die vulcan 1500 ümle çıkmıstım bi kere de 250 cc çin malım var bi tane çakma chopper onunla durdurdular onda da sinyalim kırılmış kask olduğu surece durdurmuolar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar