[Bursa - MT]

sanırım bursa mt kış uykusuna yattı. ama bize uyku yokkkk....:)

Dabü dabü ni dimazssiinnnn !!!

Kemiklerim hala birbirine vuruyor :queen: Şu kış uykusu konusunda milet haklı artık biz de yaşımızın farkına varalım diyorum ben... Ya sen ???
Yok yok inanamıyorum bunları yazan ben miyim :p Seninle yol yapmak çok güzeldi Cansu kar - kış - kıyamet hiç farketmez neresi dersen uçarız, nasılsa alıştım artık " Bursa kanatlarımın altında " :)

Son düzenleme:
kim diyor Bursa Mt uyuyor die ben hala yollardayım kar yağmur çamur devam. Herkese iyi yıllar bu arada Bursa MT

Günaydın Bursa. Hala omzum kilit bir vaziyetteyim. sola bakamıyorum. Haldun Cansu sizinle yol yapmak güzeldi. Durmak yok Akına devam :)

Seninle yol her zaman, yataktan fırlar gelirim hiç sorun olmaz, ancak ben cevabımı verdim biliyorsun...

Omzunu da fazla düşünme !!! Biliyorsun benimki de tak çıkar modeli :) alış artık...

arkadaşlar hastaneden çıktım.gayet iyim tüm ilgi gösteren arkadaşlara(BuRSa MT)ailesine çok teşekkür ederim...

saygılar..:rendeer:

arkadaşlar hastaneden çıktım.gayet iyim tüm ilgi gösteren arkadaşlara(BuRSa MT)ailesine çok teşekkür ederim...

saygılar..:rendeer:

Geçmiş olsun ALLAH tekrarını yaşatmasın kendine iyi bak en kısa zamanda motoruna binersin inşallah.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Erdoğan...Şimdi kendini iyice koruyup hızla toparlanmak kalıyor geriye,acil şifalar...

Bu arada İsrail'in İnsanlık dışı katliamlarını şiddetle kınıyorum.Allah'ım Filistinliler'i koruyup gözetsin,Yahudilerin tuzaklarınıda kendilerine çevirsin...Hayvanlar bile kendi türlerine bu derece bilerek zarar vermiyor...Elden duadan başka birşeyde gelmiyor:pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adana Mt, motorcu dostların yeni yıllarını kutlar sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçmesini temenni ederiz.

Yeni yılınızı kutlar ; sağlık, mutluluk ve bol bol gezilerle geçmesini temenni ederim...

Adana İl Temsilcisi
Bursa MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

Antalya Mt sevgili bursa motorcu dostların yeni yıllarını kutlar sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçmesini temenni ederiz

2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizlerle olsun. Yeni yılın sizlere ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

:rendeer::rendeer::rendeer:

Bursa MT'nin yeni yılını kutlar, sizlere ve ailenize sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir geçirmenizi temenni ederiz. Sevgilerle Çanakkale MT

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar