Melih Ayvalık'ta bizi bekliyor,tanıdık tekne ile bile anlaşmış şimdiden 10 YeTaLe ye bizi bir gün boyunca gezdirecekmiş...Önümüzdeki yaz çok eğlenicez gibi geliyor.Maminin'de evci izin gününe denk getirdikmidi tamamdır..:mrgreen:
Arkadaşlar tüm islam aleminin kurban bayramı hayırlı uğurlu olsun.ALLAH nice hayırlı bayramlar nasip etsin.Askere gidecek arkadaşlarada hayırlı teskereler diliyorum.Benim biraderde cuma günü askere gidiyor.Hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin ALLAH herkese.İYİ BAYRAMLAR.
Akıtılan kanların Mevlamıza ulaşıp bizleri kazalardan belalardan koruyarak,ahiret hayatımızı bir nebze de olsa hayırlara taşıması ve günahlarımızın affedilmesi dua ve dilekleriyle.Tüm İslam aleminin ve Bursa Mt nin mübarek Kurban bayramını en içten dileklerim ile kutlarım.:rendeer:
HOCAM FARKLI DÜŞÜNÜMÜYORUZ KESİNLİKLE AMA CÜMLENİZDE Bİ KELİME HATASI OLMUŞ... İZNİNİZLE ŞU HADİS-İ ŞERİF'İ VERİYORUM...
"Onların (kurbanların) ne etleri ne de kanları Allah'a ulaşır... O'na sadece sizin takvanız ulaşır..."