[Bursa - MT]

KURBAN Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...MT ANTALYA

Son düzenleme:
Herkezin Kurban Bayramı Mübarek Olsun.umarım Herkez Sevdikleriyle Mutlu Bi Bayram Geçirir

Melih Ayvalık'ta bizi bekliyor,tanıdık tekne ile bile anlaşmış şimdiden 10 YeTaLe ye bizi bir gün boyunca gezdirecekmiş...Önümüzdeki yaz çok eğlenicez gibi geliyor.Maminin'de evci izin gününe denk getirdikmidi tamamdır..:mrgreen:

inşallah hocam inşallah... bu yüzden ehlyetimide götürmüyorum zaten :cherry:

Arkadaşlar tüm islam aleminin kurban bayramı hayırlı uğurlu olsun.ALLAH nice hayırlı bayramlar nasip etsin.Askere gidecek arkadaşlarada hayırlı teskereler diliyorum.Benim biraderde cuma günü askere gidiyor.Hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin ALLAH herkese.İYİ BAYRAMLAR.

eyvallah sağolasın :cat:

Son düzenleme:
Bursa Mt Nin Ve Tüm Dostlarımın Kurban Bayramını Kutlarım

Saygılarımla

Engin Duman

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"(Resûlüm!) Kuşkusuz biz sana Kevser'i verdik. Şimdi sen Rabbine kulluk et ve KURBAN KES. Doğrusu sana buğzeden, soyu kesik olanın ta kendisidir. Kevser,108/1,2,3.
Her şeye kadir olan Yüce Rabbimiz, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!
Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle...

KURBAN BAYRAMINI SEVDIKLERINIZLE BERABER SAGLIK VE HUZUR ICINDE GECIRMENIZI DILERIZ. BAYRAM TUM INSANLIGA HAYIRLI OLSUN!

İbrahim KARABULUT

Akıtılan kanların Mevlamıza ulaşıp bizleri kazalardan belalardan koruyarak,ahiret hayatımızı bir nebze de olsa hayırlara taşıması ve günahlarımızın affedilmesi dua ve dilekleriyle.Tüm İslam aleminin ve Bursa Mt nin mübarek Kurban bayramını en içten dileklerim ile kutlarım.:rendeer:

Akıtılan kanların Mevlamıza ulaşıp bizleri kazalardan belalardan koruyarak,ahiret hayatımızı bir nebze de olsa hayırlara taşıması ve günahlarımızın affedilmesi dua ve dilekleriyle.Tüm İslam aleminin ve Bursa Mt nin mübarek Kurban bayramını en içten dileklerim ile kutlarım.:rendeer:

HOCAM FARKLI DÜŞÜNÜMÜYORUZ KESİNLİKLE AMA CÜMLENİZDE Bİ KELİME HATASI OLMUŞ... İZNİNİZLE ŞU HADİS-İ ŞERİF'İ VERİYORUM...

"Onların (kurbanların) ne etleri ne de kanları Allah'a ulaşır... O'na sadece sizin takvanız ulaşır..."

MOTOSIKLET CAMISASINDA OLUPTA BU YOLA GONUL VEREN HERKESIN BAYRAMI KUTLAR;SAGLIKLI VE MUTLU GUNLERE VESILE OLMASINI DILERIM.SAGLICAKLA KALIN.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kurban bayramınız kutlu olsun ... kayseri MT

HOCAM FARKLI DÜŞÜNÜMÜYORUZ KESİNLİKLE AMA CÜMLENİZDE Bİ KELİME HATASI OLMUŞ... İZNİNİZLE ŞU HADİS-İ ŞERİF'İ VERİYORUM...

"Onların (kurbanların) ne etleri ne de kanları Allah'a ulaşır... O'na sadece sizin takvanız ulaşır..."

Demek yazdıklarımı caiz bulmadın mami ama sadece bir dilekti ve içtendi "O halde Kurbanlarımızın kabul olması diyelim".Acaba senin çapkınlık kuralları takvaya uygunmudur bunuda merak ettim şimdi...:wiinkk: (şaka şaka)

bursa MT nin en küçüğü olarak tüm büyüklerimin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar