[Bursa - MT]

meRt Geçmiş oLsun kardeŞim Sen geL atLa aRkama DüşüRürüs kuRtLarınıda taşLarınıda :p
ßayramda ne yapıyorus ßuLuşma, gezi ,ßir Şey oLucakmı ?
Mami'nin anıSına Son ßir Gezi nasıL oLur ?
Mami VErSin kararı ne oLurSa oLsun yazsın ßuraya...
GeLen geLsin geLmeyenin kaLßi geLenLerLe ßir oLsun ??

Son düzenleme:
meRt Geçmiş oLsun kardeŞim Sen geL atLa aRkama DüşüRürüs kuRtLarınıda taşLarınıda :p
ßayramda ne yapıyorus ßuLuşma, gezi ,ßir Şey oLucakmı ?
Mami'nin anıSına Son ßir Gezi nasıL oLur ?
Mami VErSin kararı ne oLurSa oLsun yazsın ßuraya...
GeLen geLsin geLmeyenin kaLßi geLenLerLe ßir oLsun ??

arkadaşım benim ogün telaşem olacağından geziye katılamam... ama isterseniz bi gezi ayarlayın siz... saat 1 de gelebileceğiniz şekilde... sonra vedalaşmadan sonra siz geziye devam edersiniz... sonra ben sizi bulurum işlerimi ayarlayabilirsem... kalan kısmına katılırım belki...

ßayRamın 4. Günü oLucak Demedim Ki iLLede 2. Günü 3. Günü ?? Veya aRife Günü ßir Çay oLa ßiLir..

Arkadaşlar şimdiden bayramınız kutlu olsun. Ben Antalya' ya kaçıyorum bu gece 12'de. Bayram dönüşü görüşmek dileğiyle..

Bence şehir içi bir çay partisi olabilir. Maksat hem bayramlaşırız hem muhabbet zira o saatten sonra şehir dışı gezi imkansız bana göre ama arkadaşların fikirlerinide bekleyelim.

Arkadaşlar şimdiden bayramınız kutlu olsun. Ben Antalya' ya kaçıyorum bu gece 12'de. Bayram dönüşü görüşmek dileğiyle..

Dostum yolun açık olsun. Dikkatli git tam tekmil koruman falan herşeyin. Seninde bayramın şimdiden kutlu olsun.

Son düzenleme:
Picasso hadi o zaman iyi yolculuklar madem topiğe su dökücem ama pc cazur cuzur edicek,Geçmiş Ramazn bayramını,gelecek Kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar,her gününü bayram sevinci içerisinde geçmesini temenni ederim...:rendeer:

Ah Hem kortej hemde çay partisi hemde bensiz,napalım kader yine ağlarını ördü...:pale:

Picasso hadi o zaman iyi yolculuklar madem topiğe su dökücem ama pc cazur cuzur edicek,Geçmiş Ramazn bayramını,gelecek Kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar,her gününü bayram sevinci içerisinde geçmesini temenni ederim...:rendeer:

Ah Hem kortej hemde çay partisi hemde bensiz,napalım kader yine ağlarını ördü...:pale:

Hehehhe hocam siz gezileri kaçırmazdınız ama malum bilioruzki yüreğiniz bizimle. Sizişn yerinizede gaz açarız biz :p

O gün saat 13.30 da gezi otobüsü okulun önünden kalkacak belki sizi yollarda görürüm ve arkanızdan melün melün bakar el sallarım,Mami çok istiyordum ama her şey nasip olmuyor.Öğrencilerimide çok seviyorum ve öncesinde söz vermiştim bu gezi için...Mustafa her fırsatta adımlarınızı takip açısından arayıp rahatsız edeceğimden emin olabilirsiniz.Pınar sen git bari yokluğumu belli ettirme..

O gün saat 13.30 da gezi otobüsü okulun önünden kalkacak belki sizi yollarda görürüm ve arkanızdan melün melün bakar el sallarım,Mami çok istiyordum ama her şey nasip olmuyor.Öğrencilerimide çok seviyorum ve öncesinde söz vermiştim bu gezi için...Mustafa her fırsatta adımlarınızı takip açısından arayıp rahatsız edeceğimden emin olabilirsiniz.Pınar sen git bari yokluğumu belli ettirme..

eksikliğinizi hissedicem hocam...

bu arada sizinle paylaşmak istedim taş düşüyorum çok sancılı ve ağrışı bir şeymiş kimsenin başına vermesin :)

geçmiş olsun mert. ben de atlattım onları defalarca. en sonu ağustos sonuydu, ağrıkesici kullan ve bol bol koş:cherry: ya da ip atla süper ii gelir..

Bence şehir içi bir çay partisi olabilir. Maksat hem bayramlaşırız hem muhabbet zira o saatten sonra şehir dışı gezi imkansız bana göre ama arkadaşların fikirlerinide bekleyelim.

Dostum yolun açık olsun. Dikkatli git tam tekmil koruman falan herşeyin. Seninde bayramın şimdiden kutlu olsun.

yok abi motosikletle gelmedim, atladım otobuste uyuya uyuya geldim :)
artık inşallah yaza dönüşü (kesin dönüş- okul bitince) motorla yapacağım ege sahilinden. hatta hep beraber bile gidebiliriz:queen:

Farında yoLunda açık oLsun hayırLı yoLcukLukLar tatLı güseL ßayramLar geLde dağ Muhaßßetini konuşaLım :)

evet ya şu dağ olayın ı da yapamadım ya da yapamadık bi halledelim :p

örtmenim sizin de bayramınız kutlu olsun, iyi yolculuklar, mutlu tatiller diliyorum. konyadan dönüşe bir yolunu bulun da antalyaya rotayı çevirin.zaten 4-5 saat bişi.burdan da bursa 8 saat:) bikaç saat de burda gezeriz:)

bir de bu çay muhabbeti güzelmiş. tam ögrenci işi, çay içmek :)

orada olsam bu bayram dolayısıyla kesin gelirdim..

BU ARADA ARKADAŞLAR ANTALYA'DA HAVALAR İNANILMAZ GÜZEL GİDİYOR GÖRDÜĞÜM KADARIYLA..

Son düzenleme:
evet arkadaşlar kardeşim maminin askerlik gidiş tarihi git gide yaklaşıyor:(

kardeşime yakışır bir kortej için katılımın en üst seviyede olmasını bekliyorum
bayramın 4.günü perşembe 12.30 da heykel kafkas pastanesi önünde buluşuyoruz

abi orda daha cok benim bildigim sevgililer bulusuyo ama :p :mrgreen:

abi orda daha cok benim bildigim sevgililer bulusuyo ama :p :mrgreen:

sen yanlış biliyon mert daha çok şey öğrencen :wiinkk:

evet arkadaşlar heyecanlı msınız? :p

Son düzenleme:
Picasso gelirim oraya ama öğrencilerimi bırakamam,onlar bensiz napar sonra,hepimiz uğrarız misafir ediver canım nolucak,yinede sağol nazik davetin için,yolunu bulursan sen uç bize,2 gün Konyadayız...:rendeer:

Mami emin ol Konya yerine senin korteje katılıyor olsaydım tüm gecem uykusuz geçerdi heyecandan,hemde abartısız yalansız,yaz siz ordan kaptırmışken Konya ya geliversenize,hem dua belki orda daha makbul olur...:rendeer:

Mert yanlışın var 1920 den bu yana o pastanenin önünde buluşan ve ya geçen bir çift olmadı,geçtiysede geri gelemedi:cyclopsan

Cansu Haldunla Konuştum Cansu Getirirse Gelirim Dedi Ona Göre Gemlik Ekibini Sen Ayarla Canım Benim:)

BİZİM SEVGİLİLERİMİZDE MOTOR DEĞİLMİ MERTCİM DURUMA AYKIRI BİRŞEY YOK :)

haklısın abi :) bu arada bahara kadar motora binmem yasak ama mami abi için gelicem tabi motor çalışırsa 1 haftadar çalışmadıgı ıcın akusu bitmiştir büyük ihtimal :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar