bu arada sizinle paylaşmak istedim taş düşüyorum çok sancılı ve ağrışı bir şeymiş kimsenin başına vermesin 
bu arada sizinle paylaşmak istedim taş düşüyorum çok sancılı ve ağrışı bir şeymiş kimsenin başına vermesin![]()
bu arada sizinle paylaşmak istedim taş düşüyorum çok sancılı ve ağrışı bir şeymiş kimsenin başına vermesin![]()
Okulu kırmak için bir bahane değilse geçmiş olsun Mertçim,Demek senin bünye üretim yapabiliyor,bari değerli bişeyler ürette(altın,elmas,zümrüt vs..) bu krizde bir işe yarasın,şaka bir yana cidden acılı bir durum bu Allah kolaylık ve şifa versin(ip atla).
geçmiş olsun mert senin aracılığın ile tüm bursa mt ye sağlıklı günler allah kimsenin ağzının tadını bozmasın
geçmiş olsun mert... duymuştum çok sancılı oluyomuş...
asfalta falan düşürme arkadan gelen yalpalamasın![]()
Okulu kırmak için bir bahane değilse geçmiş olsun Mertçim,Demek senin bünye üretim yapabiliyor,bari değerli bişeyler ürette(altın,elmas,zümrüt vs..) bu krizde bir işe yarasın,şaka bir yana cidden acılı bir durum bu Allah kolaylık ve şifa versin(ip atla).
ip atlayınca düşürmeside kolay olur dimi hocam... :queen:
Geçmiş olsun acısını biliyorum söylemişlerdir sanada bol bol su gibi şeyler iç (kola) falan değil ALLAH yardımcın olsun.bu arada sizinle paylaşmak istedim taş düşüyorum çok sancılı ve ağrışı bir şeymiş kimsenin başına vermesin![]()
Geçmiş olsun acısını biliyorum söylemişlerdir sanada bol bol su gibi şeyler iç (kola) falan değil ALLAH yardımcın olsun.
mertcim çok geçmiş olsunbabamda düşürmüştü sanırım bir ot iyi geliyordu ama unuttum ip atla sen
mami kız arkadaşınla git , ama bazı sahnelerde fazla açılmışlar ben bile öö dedim.. aman dikkat..
mertcim çok geçmiş olsunbabamda düşürmüştü sanırım bir ot iyi geliyordu ama unuttum ip atla sen
mami kız arkadaşınla git , ama bazı sahnelerde fazla açılmışlar ben bile öö dedim.. aman dikkat..
cok geçmiş olsun mertçim bende 3 ay önce düşürdüm bilirim acısını allah kolaylıklar versin otun adı gileburu otu ,ayrıca eşkine balığının taşı var,buskopan,sıcaksu küvet varsa otur ,bol su bol hareket
cok geçmiş olsun mertçim bende 3 ay önce düşürdüm bilirim acısını allah kolaylıklar versin otun adı gileburu otu ,ayrıca eşkine balığının taşı var,buskopan,sıcaksu küvet varsa otur ,bol su bol hareket
Mertçim gerçekten geçmiş olsun çok üzüldüm Allah acil şifalar versin dikkat et kendine ...
Mert çok geçmiş olsun ben her sene çekiyorum o sıkıntıyı bünye kendisi yapıyor ve tavsiyem o sancıyı çekme sağlık ocağına gidip ine yaptır sancın kalmaz ehehe aslında bunu dökmenin en iyi yolu bira ben o dönemde leyla gibi oluyorum ama böbrekleri en güzel o çalıştırıyorda senin için okul döneminde uygun olmaz dayanabileceğin kadar sıcak su içinde yat tek yol allah kolaylık versin işin zor:rendeer:
sağol abi aynılarını yapıyorum şu an zaten hele o buskopan olmassa olurdum heralde butun acıyı o ındırıyo acısını yasayan bılır gercekten
sagol mustafa abi iyileşyim yeni motorunla gezdirirsin artık biraz:mrgreen:
teşekkürlerilk sancıyı cektıgımde iğne ile durdum zaten ama şu an haplar yeterli oluyor. Aslında böbregimde duruyomus ne guzel agrı sızıda yapmıyodu ama cumartesi gecesi bira içince hareketlenmis sabahıda hastenedeydim zaten
![]()
![]()