[Bursa - MT]

bu arada sizinle paylaşmak istedim taş düşüyorum çok sancılı ve ağrışı bir şeymiş kimsenin başına vermesin :)

Okulu kırmak için bir bahane değilse geçmiş olsun Mertçim,Demek senin bünye üretim yapabiliyor,bari değerli bişeyler ürette(altın,elmas,zümrüt vs..) bu krizde bir işe yarasın,şaka bir yana cidden acılı bir durum bu Allah kolaylık ve şifa versin(ip atla).

Okulu kırmak için bir bahane değilse geçmiş olsun Mertçim,Demek senin bünye üretim yapabiliyor,bari değerli bişeyler ürette(altın,elmas,zümrüt vs..) bu krizde bir işe yarasın,şaka bir yana cidden acılı bir durum bu Allah kolaylık ve şifa versin(ip atla).

ip atlayınca düşürmeside kolay olur dimi hocam... :queen:

geçmiş olsun mert senin aracılığın ile tüm bursa mt ye sağlıklı günler allah kimsenin ağzının tadını bozmasın

aynen abi herkez saglıklı mutlu olsun taş filan olmasın kimsede :p :)

geçmiş olsun mert... duymuştum çok sancılı oluyomuş...

asfalta falan düşürme arkadan gelen yalpalamasın :p

sorma abi ya çok sancılı bisi bugun internette okudum erkeklerim hamileliği anlaması gibi bisi yazıyodu baya kotu yani :salut:

zaten sabah sancılandıgımda babam usuttum fılan sandı cumarteside motora binmiştim motoru parcalıyodu az kalsın cunku hep soguklarda binme diyor ama ondan degilmis beatte iyi sıyrıldı bu sefer :p :mrgreen:

hocam bu agrıyı cekmektense 365 gün 6 saat derse girmey tercih ederim :p valla ne ürettgimi su an tam olarak bilmiyroum ne cıkarsa artık hastene masraflarını karsılasın yeter aslında :p :mrgreen: herkeze teşekkürler tekrardan bir an önce gecer umarım :)

Son düzenleme:
ip atlayınca düşürmeside kolay olur dimi hocam... :queen:

Ya Mami sen nasıl bir zekisin,bir okuyuştamı anladın bunu,kızma kızma askerlik heyecanı diyelim,bak istersen GATA dan ayarlayalım bi Dr.,prf.,hatta yrd. doç.,çürük raporu falan alalım askerden yırtar topiği canlandırır,gezilere katılmak için tırmalanır durursun... (bizde cümleten sensiz kalmamış oluruz)

mertcim çok geçmiş olsun :( babamda düşürmüştü sanırım bir ot iyi geliyordu ama unuttum ip atla sen :p

mami kız arkadaşınla git , ama bazı sahnelerde fazla açılmışlar ben bile öö dedim.. aman dikkat..

sagol rıfat abi gerekli bütün otları içiyorum zatenn :) ip atlıyım dedim canım acıyo vazgectım kendiliginden dussun artık :p :)

mertcim çok geçmiş olsun :( babamda düşürmüştü sanırım bir ot iyi geliyordu ama unuttum ip atla sen :p

mami kız arkadaşınla git , ama bazı sahnelerde fazla açılmışlar ben bile öö dedim.. aman dikkat..

ot falan deme rıfat yaa banlamasınlar topiği :queen:

arkadaşım adamlar emek harcayıp film yapmışlar... öö falan denirni hiç...

cok geçmiş olsun mertçim bende 3 ay önce düşürdüm bilirim acısını allah kolaylıklar versin otun adı gileburu otu ,ayrıca eşkine balığının taşı var,buskopan,sıcaksu küvet varsa otur ,bol su bol hareket

Mertçim gerçekten geçmiş olsun çok üzüldüm Allah acil şifalar versin dikkat et kendine ...

cok geçmiş olsun mertçim bende 3 ay önce düşürdüm bilirim acısını allah kolaylıklar versin otun adı gileburu otu ,ayrıca eşkine balığının taşı var,buskopan,sıcaksu küvet varsa otur ,bol su bol hareket

OTA MOTA GEREK YOK ABİ SEN YAPMA BARİ... OKU BİŞEYLER SAPASAĞLAM OLUR... :p

Mert çok geçmiş olsun ben her sene çekiyorum o sıkıntıyı bünye kendisi yapıyor ve tavsiyem o sancıyı çekme sağlık ocağına gidip ine yaptır sancın kalmaz ehehe aslında bunu dökmenin en iyi yolu bira ben o dönemde leyla gibi oluyorum ama böbrekleri en güzel o çalıştırıyorda senin için okul döneminde uygun olmaz dayanabileceğin kadar sıcak su içinde yat tek yol allah kolaylık versin işin zor:rendeer:

sağol abi aynılarını yapıyorum şu an zaten hele o buskopan olmassa olurdum heralde butun acıyı o ındırıyo acısını yasayan bılır gercekten :)

Mertçim gerçekten geçmiş olsun çok üzüldüm Allah acil şifalar versin dikkat et kendine ...

sagol mustafa abi iyileşyim yeni motorunla gezdirirsin artık biraz :p :mrgreen:

Mert çok geçmiş olsun ben her sene çekiyorum o sıkıntıyı bünye kendisi yapıyor ve tavsiyem o sancıyı çekme sağlık ocağına gidip ine yaptır sancın kalmaz ehehe aslında bunu dökmenin en iyi yolu bira ben o dönemde leyla gibi oluyorum ama böbrekleri en güzel o çalıştırıyorda senin için okul döneminde uygun olmaz dayanabileceğin kadar sıcak su içinde yat tek yol allah kolaylık versin işin zor:rendeer:

teşekkürler :) ilk sancıyı cektıgımde iğne ile durdum zaten ama şu an haplar yeterli oluyor. Aslında böbregimde duruyomus ne guzel agrı sızıda yapmıyodu ama cumartesi gecesi bira içince hareketlenmis sabahıda hastenedeydim zaten :p :)

Son düzenleme:
sağol abi aynılarını yapıyorum şu an zaten hele o buskopan olmassa olurdum heralde butun acıyı o ındırıyo acısını yasayan bılır gercekten :)

sagol mustafa abi iyileşyim yeni motorunla gezdirirsin artık biraz :p :mrgreen:

teşekkürler :) ilk sancıyı cektıgımde iğne ile durdum zaten ama şu an haplar yeterli oluyor. Aslında böbregimde duruyomus ne guzel agrı sızıda yapmıyodu ama cumartesi gecesi bira içince hareketlenmis sabahıda hastenedeydim zaten :p :)

Ne demek kardeş sen iyileş nereye istersen oraya gideriz artıkın :p

tmm mustafa abi zaten muhammed abinin konvoyunda gorusecez nereye gıtmek ıstedıgıme o zaman karar veririm :p :mrgreen: :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar