[Bursa - MT]

tüm mt ailesini kurban bayramını kutlarım nice bayramlara herşey gönlünüzce olsun:rendeer::rendeer:

Biz senle konuşmuyoz sen git Antalya Mt ye yaz,hain Picasso(burdan şimdi motorla çıksam,dümdüz aşağı insem,kaç saatte Antalya ya varırım,anca kendime gelirim:wiinkk:)

buyrun örtmenim beklerim. değişiklik de olur size. anca kendinize gelirsiniz :)
dönüşü de 2 motor yaparız. burda bulurum ben bi tane

Ya birisi şu ışınlanmayı icat etsin,motorla ışınlanıp Antalya'yı talan etme halisane niyetlerindeyim,1 saate kadar icat eden olursa haber versin.Oldu oldu olmazsa 2 saate kadar burdayım garanti.

Demek yazdıklarımı caiz bulmadın mami ama sadece bir dilekti ve içtendi "O halde Kurbanlarımızın kabul olması diyelim".Acaba senin çapkınlık kuralları takvaya uygunmudur bunuda merak ettim şimdi...:wiinkk: (şaka şaka)

forumda ilgiyi az göreünce polemilk çıkarayım dedim :p

yalan o yalan... ben şanslıyuımdır söylemiştim... hava güzel olacak..ç hem toplam 1 saatlik bişey ;) bu arada bize koymaz dimi :p kar yağsa nolur :p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bi aksilik olmazsa ben geliyorum maminin kortejine
ok. dostum sen beni F.S.M. Bulvarındaki Akuğur marketinin önünden alırsın bizim o taraftan gelmek isteyen arkadaşlarlada orda buluşup topluca gidebiliriz Mustafa,Mert vs......saat 11:45'te buluşup en geç 12:00'da hareket edip Engin ile Kafkasın önünde buluşma olacaktır herkes ona göre gelsin

eeeeeeee kimler geliyor nerde bu liste
:silent:

Son düzenleme:
Uygundur abi benim için ama sanırım ben motorla gelemeyebilirim artçı olarak oraya gelebilirim tabi artçılarınız boşsa :)

Ya birisi şu ışınlanmayı icat etsin,motorla ışınlanıp Antalya'yı talan etme halisane niyetlerindeyim,1 saate kadar icat eden olursa haber versin.Oldu oldu olmazsa 2 saate kadar burdayım garanti.

örtmenim havayı bi görseniz öyle talan falan etmessiniz.. tam gezmelik.. arkadaş yollayabilirse birazdan eklerim:)

maminin de konvoyuna katılmak istiyordum ama burdan da erken ayrılamıyorum. n e de olsa insanın memleketi gibisi yok..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Nerde bu millet yaa yarın konvoy var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Uygundur abi benim için ama sanırım ben motorla gelemeyebilirim artçı olarak oraya gelebilirim tabi artçılarınız boşsa :)
benim arkadaş gelebilir ama belli değil buluşmadan önce arayacağım o zaman belli olur eğer gelmezse benle gelirsin sen :cat:

Nerde bu millet yaa yarın konvoy var

sen merak etme abi pek kimse yazmıyor ama eminim herkes gelmek istiyo... hem hava hemde katlım güzel olucak... sizi seviyorum... :rendeer: yanımda olduğunuzu bilmek güzel :salut::salut::salut:

senin gelemenede ayrıca çok sevindim yaşar abi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ayıp ettin dostum yaa bensiz konvoymu olur :queen::queen:

Mami yarın eminim Bursa Mt ve dostların sana yakışır bir güzellikle veda kortejinde yer alacaklardır...Sen yoklamayı al bak ben devamsızlık yapanı napıyom.Böyle Kutsal bir görev için havada ve karada arkadaşımızın yanında olmalıyız,önceden ayarlanmış okul gezim olmasaydı hiçbir kuvvet beni bundan alıkoyamazdı.Asker deyince vatan deyince insanın içi titriyor,biz ne için yaşıyoruz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet millet son durum saat :11:45'te F.S.M.Bulvarındaki Akugur Marketinin önünde herkes buluşup en geç 12:00'da Engin'le kafkasın önünde buluşmak için hareket edilecektir DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN ::alkiis::::alkiis::::alkiis::

[MERHABA ARKADASLAR.HERKESE IYI BAYRAMLAR.BUGUN LONDRA SAVAS MUZESINDE CEKTIGIM FOTOLARI SIZLER LE DE PAYLASMAK ISTEDIM.
pict0026fm3.jpg
pict0027vu3.jpg
pict0028wt8.jpg
pict0029kz5.jpg
pict0030md5.jpg
pict0031wl9.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar