Biz senle konuşmuyoz sen git Antalya Mt ye yaz,hain Picasso(burdan şimdi motorla çıksam,dümdüz aşağı insem,kaç saatte Antalya ya varırım,anca kendime gelirim:wiinkk![]()
Demek yazdıklarımı caiz bulmadın mami ama sadece bir dilekti ve içtendi "O halde Kurbanlarımızın kabul olması diyelim".Acaba senin çapkınlık kuralları takvaya uygunmudur bunuda merak ettim şimdi...:wiinkk: (şaka şaka)
o değilde mami ne şans var sende. kar geliyor filan diyorlar
http://www.milliyet.com.tr/Yasam/So...0&Date=08.12.2008&b=Dikkat Kar geliyor&ver=74
ok. dostum sen beni F.S.M. Bulvarındaki Akuğur marketinin önünden alırsın bizim o taraftan gelmek isteyen arkadaşlarlada orda buluşup topluca gidebiliriz Mustafa,Mert vs......saat 11:45'te buluşup en geç 12:00'da hareket edip Engin ile Kafkasın önünde buluşma olacaktır herkes ona göre gelsinbi aksilik olmazsa ben geliyorum maminin kortejine
Ya birisi şu ışınlanmayı icat etsin,motorla ışınlanıp Antalya'yı talan etme halisane niyetlerindeyim,1 saate kadar icat eden olursa haber versin.Oldu oldu olmazsa 2 saate kadar burdayım garanti.
benim arkadaş gelebilir ama belli değil buluşmadan önce arayacağım o zaman belli olur eğer gelmezse benle gelirsin sen :cat:Uygundur abi benim için ama sanırım ben motorla gelemeyebilirim artçı olarak oraya gelebilirim tabi artçılarınız boşsa![]()
Nerde bu millet yaa yarın konvoy var
Uygundur abi benim için ama sanırım ben motorla gelemeyebilirim artçı olarak oraya gelebilirim tabi artçılarınız boşsa![]()