[Bursa - MT]

Arkadaslar internetten uzak olmamdan dolayı 1aydır hiç yazamadım....Perşembe günü ölüm kalım olmazsa sizlerle mami'nin uğurlamasında görüşeceğiz...Bunu da rastlantı sonucu mert'le tanıştığımda öğrendim...Hepinizle görüşmek üzere...Bayramınızı en içten dileklerim ile kutlarım...

Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt

kurban_bayrami.jpg

Tüm MoToSiKLeTÇi DosTLarımızın Kurban Bayramını KutLarız

TEKİRDAĞ/TRAKYA MT

a000002.gif

kurban2li4.jpg

Koyun_inek_kurban_bayrami.jpg

koyunkavurmahw0.jpg

NİCE MUTLU bAYRAMLARA:)

arkadaşlar bütün Bursa - MT'in kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum , benim gibi bayramda da çalışmak zorunda kalan arkadaşlara kolay gelsin diyorum..

Slm Bursa Mt Bütün Motorcular Camiyasının Kurban Bayramını Kutlarım Hayırlı Bayramlar Arkadaşlar.........

"(Resûlüm!) Kuşkusuz biz sana Kevser'i verdik. Şimdi sen Rabbine kulluk et ve KURBAN KES. Doğrusu sana buğzeden, soyu kesik olanın ta kendisidir. Kevser,108/1,2,3.
Her şeye kadir olan Yüce Rabbimiz, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!
Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle...

Akıtılan kanların Mevlamıza ulaşıp bizleri kazalardan belalardan koruyarak,ahiret hayatımızı bir nebze de olsa hayırlara taşıması ve günahlarımızın affedilmesi dua ve dilekleriyle.Tüm İslam aleminin ve Bursa Mt nin mübarek Kurban bayramını en içten dileklerim ile kutlarım.:rendeer:

her iki duaya amin bende tüm müslümanların kurban bayramını kutkuyorum

Hayırlısı olsun araba ile katılırız korteje o zaman :pp KElebek motorcu olasım geldi birden nedense...

Bursa'lı motosiklet Tutkunlarının Bayramını Kutlar, kazasız ve güvenli sürüşler dilerim, yolunuz ve farınız hep açık olsun Bursa insanları :)
Denizli MT

(iade-i ziyaret)

Yahu 2 gündür faruğun arabasına tıkıldım akraba ziyareti yapıyorum,rüzgar yok,yağmuru hissetmek yok,azıcıkta olsa üşümenin keyfine varma yok,motor yok,dengeyi sağlamak yok,kapalı yerde mahvoldum,sadist oldum piskopata bağladım,aracımı özledim neyseki bitirdik yarın acısını çıkarırım inşaallah kazasız belasız...

ben antalyadayım. herkesin bayramı kutlu olsun.. bu arada burada bayramın bu ilk 2 günü harika bir hava vardı.. düne kadar dişörtle gezdim bgn biraz serindi, üzerine ince bir mont aldım.. tam motorsikletle gezmelik yani..

bayram öncesinin havasını demiyorum bile :)

Son düzenleme:
Biz senle konuşmuyoz sen git Antalya Mt ye yaz,hain Picasso(burdan şimdi motorla çıksam,dümdüz aşağı insem,kaç saatte Antalya ya varırım,anca kendime gelirim:wiinkk:)

alooooo uyuma bursa mt ne bu ya muhabbet bitmiş burda şimdiden herkese slm bayram tembelleştirdi hepinizi..............

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar