Xmax 250 vs MT-25 arasında kaldım

Motosikleti
Jüpiter 125
Arkadaşlar herkese günaydın

İlk motosikletim TVS Jüpiter 125 ve onunla 11k kilometre bir tecrübem var. Yamaha tercih edeceğim. Bir kısmını peşin kalan kısmını kredi kartı ile sıfır km alacak şekilde bu iki motosiklet arasında kaldım. Jüpiter'i satmayı düşünmüyorum o da kalacak. Bu bağlamda direkt MT-25 almak mantıklı evet ama bir arkadaşım Yamaha' nın MT serisinin en çok kazaya karışan seri olduğunu söylediğinden beri içimde bir korku var. Bu sırada Xmax 250 modelini de inceleyip beğendim.

Scooter varken scooter almak bana garip geliyor çok da istemiyorum gibi. A2 ehliyetim var ama vitesli motoru sadece ehliyet sınavında kullandım. Niyetim uzun bir süre kullanmak. Arada uzun yolculuklar ve şehir içi kullanım tercihim olacak. Düşük cc adventure almak istemiyorum. Dominar 400 tavsiye eden bir arkadaşım oldu onu karşılaştırmaya eklemedim benim için fazla torklu.

Vakit ayırıp görüş belirten herkese teşekkür ederim.

Motosikleti
Ns200 15"
Kaza oranının yüksek olması o motosikletin güçlü olduğu için değil kullanıcılarının bir çoğunun tırt olmasından kaynaklıdır, içinizdeki bu korku yersizdir. Dominar 400 ise evet kitap üstünde torkludur ancak çokta giden eden bir model değildir, kasası ağır olması sebebiyle bu gücü pek hissettirmiyor.

Listede belirtilen 3 modelde gücü kontrol edilebilir, karma kullanım için Dominar 400 tercihim olurdu.

Motosikleti
CF Moto 450MT - Skyjet Rivero 125
Hali hazırda scooter varken tekrar bir scooter daha almak boyut ve cc yükseltmekten farksız, gereksiz bir yatırım olur bence. Xmax alacaksan Jüpiter'i satmak daha mantıklı olur. Sigorta, muayene ve diğer masrafları yapmamış olursun. MT25 - R25 gibi motorların kazaya karışmasının sebebi motor değil, üstündekiler. Günümüzün popüler motorlarından olduğu için bilen, bilmeyen herkes bu motorları alıp kaza yapıyor. Kullanman gereken şekilde kullanırsan MT25 mantıklı seçim, çift silindir ve vitesli motor sürmek sana gerçekten motor sürmenin keyfini verecektir. Boyutu nedeniyle şehir içi kullanıma da uygun aslında fakat yaşadığın şehire bağlı olmak üzere scooter her zaman daha rahat olur şehir içinde. Dominar 400 fiyat avantajı olsa da ağırlığı, tek silindir olması ve titreşimi nedeniyle bir MT tadı vermeyecektir. Xmax ise klasik xmax, nereye sürersen oraya gider, uzun yolda biraz serttir süspansiyonlarından dolayı ama keyifli motordur. Tavsiyem MT25 olur.

Motosikleti
NX500
MT-25 i genç apaçiler kullanıp araba bagajından çıkarılıyor diye sizin de kaza yapacağınızın garantisi yok. Kullanıcı kitlesi çok iç açıcı tipler değil nedeni o. Sizin yerinizde olsam mt 25 tercih ederdim, eğitimde sürmüştüm gün boyu çok da keyif almıştım çok kabiliyetli ve titreşimsiz bir motosiklet.

Motosikleti
D400
temel amaç ulaşım ise trafiğe takılacaksan scooter en iyi çözüm.

ama motor sürmek istiyorsan da mt25 :D

Motosikleti
Jüpiter 125
Kaza oranının yüksek olması o motosikletin güçlü olduğu için değil kullanıcılarının bir çoğunun tırt olmasından kaynaklıdır, içinizdeki bu korku yersizdir. Dominar 400 ise evet kitap üstünde torkludur ancak çokta giden eden bir model değildir, kasası ağır olması sebebiyle bu gücü pek hissettirmiyor.

Listede belirtilen 3 modelde gücü kontrol edilebilir, karma kullanım için Dominar 400 tercihim olurdu.
Dominar 400' ün ikinci elini almak daha doğru diye biliyorum. Gayet de uyguna alınabilir teşekkür ederim.
Hali hazırda scooter varken tekrar bir scooter daha almak boyut ve cc yükseltmekten farksız, gereksiz bir yatırım olur bence. Xmax alacaksan Jüpiter'i satmak daha mantıklı olur. Sigorta, muayene ve diğer masrafları yapmamış olursun. MT25 - R25 gibi motorların kazaya karışmasının sebebi motor değil, üstündekiler. Günümüzün popüler motorlarından olduğu için bilen, bilmeyen herkes bu motorları alıp kaza yapıyor. Kullanman gereken şekilde kullanırsan MT25 mantıklı seçim, çift silindir ve vitesli motor sürmek sana gerçekten motor sürmenin keyfini verecektir. Boyutu nedeniyle şehir içi kullanıma da uygun aslında fakat yaşadığın şehire bağlı olmak üzere scooter her zaman daha rahat olur şehir içinde. Dominar 400 fiyat avantajı olsa da ağırlığı, tek silindir olması ve titreşimi nedeniyle bir MT tadı vermeyecektir. Xmax ise klasik xmax, nereye sürersen oraya gider, uzun yolda biraz serttir süspansiyonlarından dolayı ama keyifli motordur. Tavsiyem MT25 olur.
Jüpiter' in kullanım hakkını kardeşime devretmiş olacağım kendisi 19 yaşında. Ortak kullanacağımız için kahrımızı çekmeye devam edecek. Belirtmeyi unutmuşum boyum 187 cm 85 kg ağırlığındayım. MT-25 üzerinde çok sırıtır mıyım sizce ?
MT-25 i genç apaçiler kullanıp araba bagajından çıkarılıyor diye sizin de kaza yapacağınızın garantisi yok. Kullanıcı kitlesi çok iç açıcı tipler değil nedeni o. Sizin yerinizde olsam mt 25 tercih ederdim, eğitimde sürmüştüm gün boyu çok da keyif almıştım çok kabiliyetli ve titreşimsiz bir motosiklet.
Apaçilik dönemine hiç girmedim zaten yaş da 28 oldu. Belirli bir yaş sonrası tadı kalmaz MT-25 sıcak gelmeye başladı.
temel amaç ulaşım ise trafiğe takılacaksan scooter en iyi çözüm.

ama motor sürmek istiyorsan da mt25 :D
Scooter evde kalmaya devam edeceği için gerçek bir motosiklet alma vakti geldi sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar