Cansuyla orhana çok teşekkür ediyoruz harika dakikalar yaşattılar hepimize özellikle bizeeeee:rendeer:
Biz ilk içeri girdiğimizde iki masa birleşikti sonra olay koptu gelen giden masa sığdıramadık dışarı taştık:cherry:
işte kanıtı harika bir ortamdı biz yeni tanıştık ama bir anda bende anlamadım herkes öyle samimiydiki sanki kırk yıllık arkadaşmışız gibi bir ortam oluştu sohbet muhabbet dağıldık valla
nevin en kısa zamanda beni eğitime çıkarman lazım valla ilk buluşmada benimde motorla gelmem lazım
MT nin hizmetinde sınır yoktu ketçap bile kovayla özel servis
Evlenme yıldönümümüzde arkadaşlara çok teşekkür ediyorum 10 katlı pastam ve mumum bile vardı.Aldığım en güzel hediyeydi çok mutlu oldum herkese teşekkür ederim:rendeer::rendeer::rendeer:
çakabey çifti çok tatlıydılar sanırım her zamanki halleri:cat::cherry:
Daha isimleri tam bilmediğim için hepinizden özür diliyorum.İsimleri aklımda tutmak konusunda biraz zorlanan biriyim

ale:
yamaç paraşütü için eğitim gerekli mi peki? yoksa hocayla mı atlayacağız?
Eğitim şart değil Tandem uçuşları yapıyor eğitmenler onlarla uçulabiliyor.
Görüklede adpazarı iznik ve birkaç yerde daha var .
Fiyatlar görüklede 90 ytl idi.Diyer yerler irtifa daha az olduğu için 40 ytlye kadar iniyor
Orhan ve Cansu ha paraşüt ve atlamak haaa,hıııııııımmm,arkanızdayız korkmayın...Ya Pınar bu arada 2 bayan motorcu bize Motor gezilerinde katılacak, demiştin ya hani doğruluk derecesi nedir söylede Orhan ile Cansu atladıktan sonraki bayan MT iktidarını hsaplayayım..(Bela geliyorum demez,savulun bre gafiller)
bahara hazır olurlar elimden kurtulamazlar önce sen beni bir eğitte bende onların yakasına yapışim
Zaten orhanla cansunun işini hallettik sıraya Rıfata geldi.Ama onunla işimiz biraz daha zor gibi daha temkinli çıktı baksana kendini hemen sağlama almaya çalışıyor yok öleeee sanada yastık

))