[Bursa - MT]

Mami geç sen dalganı sevgi ve güzelliğin kime zararı olmuş,sende vatanı sev ve en güzel en hayırlı bi şekilde muhafaza et bizim için...:rendeer:

Rıfat gelde seni tanıyamama ihtimali var unuttuk gibi mi ne sanki,bi hatırlatırsın olmazsa...:silent:

Serhat ve eşide geliyor sağolsunlar.Oldukça kalabalık bir organizasyon olacak gibi.Sado akşam aradı çok istiyor gelmeyi ama 10:00 dan sonra katılabilecekmiş iş muhabbettinden dolayı,bu krizde tüm engelleri aşıp Sado'ya her daim bize katılım imkanı sağlayan bir iş bulma çabalarındayım yardım!...:wiinkk:

He birde benim 2 arkadaş var uğrayacak,galiba yine gelen giden belli olmayacak...:cat:

yok estağfurullak dalga geçmek ne haddimize....

bu arada sanırım önümüzdeki sezon guruba bekar almamaya niyetleniyosunuz ufaktan... durum öyle gözüküyo bayaa arttı sayınız... :mrgreen:
banada bi kız bulun yav...askerden sonra :p

23112008434kx3.jpg
[/URL][/IMG]

23112008435ho9.jpg
[/URL][/IMG]

23112008438nk1.jpg
[/URL][/IMG]

23112008439rp9.jpg
[/URL][/IMG]

23112008440ne3.jpg
[/URL][/IMG]

23112008450hu3.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
bu arada sanırım önümüzdeki sezon guruba bekar almamaya niyetleniyosunuz ufaktan... durum öyle gözüküyo bayaa arttı sayınız... :mrgreen:
banada bi kız bulun yav...askerden sonra :p

evet artık damsız gelmek sanırım yasak bursa mt buluşmalarına :) bu akşam kanıtlandı yani...

Baktığımda masanın ucunu zor gördüm kalabalıktık bir hayli... Nerede o ilk buluşma 4-5 kişiyle şimdiki nerede.. :)

Bizgeldikkkkkk :cherry: Bursa MT yine dev bir organizasyona imzasını attı. Kalabalık bir grup, Cansunun gitar eşliğinde şarkıları ve Haldunun yaramazlıklarıyla yine güzel bir gece geçirdik. Herkese Teşeşkkürü bir borç bilirim.

Yuh yani Rıfat ve Mustafa uçtunmu naptın anlamadıkki,lodos o trafamı kopardı yoksa ışınlanmamı icat oldu haberimiz yok,bu ne hız.:silent:

Cidden çok kalabalıktı 20 yi geçmişti katılım ve damlı bayanlı,yağış yüzünden Gemlik grubunun erken kalması ile erken bitti ama Pınarı tanımak çok güzeldi,ilk defa benim kafadan ve benimle uyum sağlayabilecek kadar cesur,atletik,çılgın ve doğa sporlarını cesurca yapabilme yeteneğine sahip bir bayan tanıdım.: :cat:

Cansu gitar çalmaya başlayınca cafe tıklım tıklım oldu(Orhan ı unutmayalım).Sanatçıyı bizden çok diğer masalar alkışladı biz sahip çıkamadık sanatçımıza millet sahip çıktı:salut:

Haldun'un yaramazlıkları da yine tüm cafede showa dönüştü...:cherry:

Serhatın eşini Banus'un kızkardeşini de burdan sevgiyle selamlıyorum,her zaman bekliyoruz..
:rendeer:

Son düzenleme:
biz geldik baya kaydık yahu gelirken

haldunları kızılay rampasında fire verdik ve cansuyu
sanırım tek ve biricik solist ben kaldım
:D

Son düzenleme:
Hemen havalara girme leyynnnnn !!!!

Biz ne zaman kardeşimizi yolda bırakmışız, sana prim yaptırtmam... Cansu ' yu maaşa bağlıyacağız zaten yakında... Kadrolu sanatçı olaraktan...

Biliyorsunuz benim için bu jibüle tadında bir geziydi, bundan sonra yolu Gemlik ' e düşenleri beklerim. Belirsiz olan bir süre için ayrılıyorum. Herşey için çok teşekkür ederim...

Herkese samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederim sayenizde harika vakit geçirdik çok samimi ve harikasınız hepiniz.Cansunun gitar ziyafeti ayrıca harikaydı istek parçamız için ayrıca teşekkür ederim:cat:

devamı için sabırsızlanıyorum :cherry::cherry:
çıkışta biz çıkıyoruz dediniz yani o nasıl bi sestir abi pist falan olsa kimse tutamicak valla sizi :cherry:
başıma iş açtınız valla cem şimdi vitesli alalım bizde demeye başladı ben nasıl kullancam:pr:

çıkışta biz çıkıyoruz dediniz yani o nasıl bi sestir abi pist falan olsa kimse tutamicak valla sizi :cherry:

Haklısınız unuttum ben...

Çıkış sırasında tekerini yaktığım tüm arkadaşlardan özür dilerim, ama pişman değilim... :bounce:

Enginim Dumanım, senin alet canafar olmuş be yafff

Bi ara verde bi bakayım 165 yapacak mı :p

Son düzenleme:
Güzel bir akşam geçirdik cansunun müzik ziyafeti eşliğinde eski yeni kalabalık sıcak ve samimi bi ortam katılan bütün arkadaşlara böyle bir gece için çok çok teşekkürler

:rendeer::rendeer::rendeer:

evet artık damsız gelmek sanırım yasak bursa mt buluşmalarına :) bu akşam kanıtlandı yani...

Baktığımda masanın ucunu zor gördüm kalabalıktık bir hayli... Nerede o ilk buluşma 4-5 kişiyle şimdiki nerede.. :)

rıfat bizim son buluşmalarımız hep bu yöndeydi ama sana bieden şok etkisi yaptı sanırım:)

yani 20 kişiden fazlaydık ki birçok eksik vardı dün akşam gruptan.
5 çift, 2 çocuk vardı dün akşam. tam bir aile olma yolunda adım adım
ilerliyoruz :)

aksam geldim ama aranızda kalamadım cakabey kovmasaydı daha duracaktım
sakası bir yana baya kişi vardı hos bir sohbet oldugu kesin ihşallah birdaki sefere bende aranızda sizi ugurlayana kadar kalırım
iş guc yuzunden erken kacmak zorunda kaldım hayırlısıyla birdahaki sefere

Pınarı tanımak çok güzeldi,ilk defa benim kafadan ve benimle uyum sağlayabilecek kadar cesur,atletik,çılgın ve doğa sporlarını cesurca yapabilme yeteneğine sahip bir bayan tanıdım.:

Nevin seni tanımakta harikaydı baharda unutma yamaç paraşütüne gidiyoruz kimseyi kandıramadım elimden kurtulamazsın rüzgarı hissetmek nasılmış öğrenelim yakın çekim:cherry: belki bizim gibi merakı olan arkadaşlarda çıkar Mt Bursa olarak atarız kendimizi uçurumdan::blusssh::bounce:

yanlız bizim evde olsaymış hayatta sığamazmışız ::saad::bayacana kalabalıktık birde arkadaşların dediğine göre daha gelmeyenlerde olmuş artık ben sizi sokardım eve ben kaçardım::blusssh::rendeer:

Son düzenleme:
Pınar ne demek ben daha önce kapısına kadar gittim öğrenciydim özele param yetmedi,THy ye gittim tarihi geçmiş,sonrada kaldı nasip sanaymış...Şimdiden zor bekliyorum ama Orhan önce atlayacak ben onu itiricem.Sonra ona bir şey olmazsa iniş başarı ile gerçekleşirse bende arkadan gidicem...Paraşüt açılmazsa değiştiririz değilmi:cherry:

valla arkadaşlar dün akşam herşey çok güzeldi.Mustafacım dün akşam senin egzostlara bakamadık :p bi ara toparlarız.Dün akşam biraz zorlanarak gelebildik gemliğe ama herşey mükemmeldi.heee ayrıca cansucum,orhancım ağzınıza sağlık

ben atlarım valla çağıranolur vede ölmemiş olursam zevk duyarım

Pınar ne demek ben daha önce kapısına kadar gittim öğrenciydim özele param yetmedi,THy ye gittim tarihi geçmiş,sonrada kaldı nasip sanaymış...Şimdiden zor bekliyorum ama Orhan önce atlayacak ben onu itiricem.Sonra ona bir şey olmazsa iniş başarı ile gerçekleşirse bende arkadan gidicem...Paraşüt açılmazsa değiştiririz değilmi
Bugün 17:08 PM
:cat:tamam nevin bu planı tuttum harika denemeyi orhan da yaparız bişey olmazsa bizde atlarız::friends: cansuyu ama katmayalım nolur nolmaz bitane sanatçımız yedekte kalsın orhan gönüllü oldu tebrik ediyorum kendisini:cherry:Orhan hiç merak etme biz sana yastık sararız bişeycik olmaz korkma sakın arkandayız::blusssh:

gece sigara dumanı hariç çok güzel oldu sanatçımızın sesi muhteşem canlı dinleyince çok farklı youtube dakinden çok daha güzeldi kendisine teşekkür ediyorum cafede çok güzeldi ancak yakında ufak gelebilir gibi :mrgreen: yeni bi organizasyondabuluşmak üzere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar