hafta sonu bısıler yapmak lazım o zaman![]()
![]()
valla pek umutlanma derim bu gunden sonra hava tekrar bozacak umarım bayrama iyi olurda belki son günü yaparız bir organizasyon sizlerede uygun olursa
hafta sonu bısıler yapmak lazım o zaman![]()
![]()
Hafta sonu yağış gözüküyor cidden,birde her yer full çeker bayram üstü.Bayramın son günü hava durumuna göre takılırız uyar bana.Gemlik olayı gerçekleştirilebilir.Gemlikli olan arkadaşlardan organizasyonumuza yardım bekliyoruz o halde.
gemlik kısmını tbk_1980 halleder ama sadece gemlikle kısıtlı kalmayalım ordan iznik yaparız sahilden donuşte yenişehirden geliriz cumalıkızıkta gözlemeleri götürürüz::dpac::
olmadı bi yalova çınarcık bile yapabiliriz![]()
ama sanırım ki yağmurlu olabilir hava http://www.dmi.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?m=BURSA
Ne zaman geliyorsun..Eğer bursa'da olduğum vakte denk gelirse yardımcı olmaya çalışırım alacağın motor nedir?
Ayrıca komple yerleşmiyoruz ya istanbula yahu bir ayağımız Bursa'da...Ayrıca nette oluşan problemimden ötürü giremiyordum bu sebeple takip edemedim...Ayrıca çelebihanda yapıyorsunuz organizasyonu yahu motorsuz gelin yine de iptal etmeyin ne olursa olsun...Gezi deil ki bu?
Ayrıca mami biliyor bütün kış motor tepesindeydik...Elbiseleriniz tam olduktan sora problem olmuyor...Benim hiç eksiğim yoktu.Özellikle revi't tulum yağmurluğu öneririm hem az yer kaplıyor benim cıbırın bagaja bile giriyordu hem güzel koruyor...
olmadı bi yalova çınarcık bile yapabiliriz![]()
ama sanırım ki yağmurlu olabilir hava http://www.dmi.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?m=BURSA
rıfatım bayramın 3. günü zaten düşünüyoruz bayram da hava sanırım iyi olacak umarım tabi bu hafta zaten bozuk hava bakalım kısmet artık
Ya Mami ne desekki,siz bekarsınız ama bende el öpülecek elti,görümce,kayın ne ararsan var(bolluk o biçim).Hiçmi bişeyler ayarlayamazsın yerine arkadaş falan olmazsa bakıcaz ama bende arıza yapar.
valla bendede arıza yapabilir
Peki bayram sonrası haftasonu hangi gün müsaitsin Mami.Gerekirse Cumartesi ya da pazar olur diğer arkadaşlarada uyarsa.Ayarlamaya çalışalım.Bana ve sevgili öğrencilerime malum 9 gün tatil pazartesiye kadar müsaitiz.
benim için planı değişmeye gerek yok hocam yaa yaa nasip olursa katılırız işte normalde gündüz benim çıkmam çok zor oluyo malum kendi işyerimiz. izin olayı yok bayramda2 gün tatilim var o kadar
siz diğer arkadaşlarla bi plan yapın bana uyarsa gelirim bende işte...
mami doru söylüyor bize 9 gun tatil yok 3.gün olmassa sanırım pazar herkeşler müsait olur sanırım ozamn bayrama yakın kararlaştıralım kimler hangi gün müsait olur bayrama yakın netleşir sanırım
1.gunu haric her gun olurparalı gıtmek lazım gezıye
![]()
![]()