[Bursa - MT]

Hafta sonu yağış gözüküyor cidden,birde her yer full çeker bayram üstü.Bayramın son günü hava durumuna göre takılırız uyar bana.Gemlik olayı gerçekleştirilebilir.Gemlikli olan arkadaşlardan organizasyonumuza yardım bekliyoruz o halde.

Hafta sonu yağış gözüküyor cidden,birde her yer full çeker bayram üstü.Bayramın son günü hava durumuna göre takılırız uyar bana.Gemlik olayı gerçekleştirilebilir.Gemlikli olan arkadaşlardan organizasyonumuza yardım bekliyoruz o halde.

gemlik kısmını tbk_1980 halleder ama sadece gemlikle kısıtlı kalmayalım ordan iznik yaparız sahilden donuşte yenişehirden geliriz cumalıkızıkta gözlemeleri götürürüz::dpac::

gemlik kısmını tbk_1980 halleder ama sadece gemlikle kısıtlı kalmayalım ordan iznik yaparız sahilden donuşte yenişehirden geliriz cumalıkızıkta gözlemeleri götürürüz::dpac::

Tabii olmuşken böyle kapsamlı olsun şimdiden şekillendirelim.Bana Uyar Evliya Çelebi'den ne eksiğimiz var.Cennet vatanımın her karış toprağını seve seve gezeriz içimizdeki motorculuk ruhuyla ve hevesiyle.:cat:

Ne zaman geliyorsun..Eğer bursa'da olduğum vakte denk gelirse yardımcı olmaya çalışırım alacağın motor nedir?

Ayrıca komple yerleşmiyoruz ya istanbula yahu bir ayağımız Bursa'da...Ayrıca nette oluşan problemimden ötürü giremiyordum bu sebeple takip edemedim...Ayrıca çelebihanda yapıyorsunuz organizasyonu yahu motorsuz gelin yine de iptal etmeyin ne olursa olsun...Gezi deil ki bu?

Ayrıca mami biliyor bütün kış motor tepesindeydik...Elbiseleriniz tam olduktan sora problem olmuyor...Benim hiç eksiğim yoktu.Özellikle revi't tulum yağmurluğu öneririm hem az yer kaplıyor benim cıbırın bagaja bile giriyordu hem güzel koruyor...

bilmemmi akın yaaa..
da bişe dicem reklam yapmasak :p

olmadı bi yalova çınarcık bile yapabiliriz :)

ama sanırım ki yağmurlu olabilir hava http://www.dmi.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?m=BURSA

yok artık karadeniz turu falan dicem bende :p
yaa rıfat ikidebir şu kötü haberlerle gelme karşımıza yaaa :queen:

rıfatım bayramın 3. günü zaten düşünüyoruz bayram da hava sanırım iyi olacak umarım tabi bu hafta zaten bozuk hava bakalım kısmet artık

Mümkünse gzi planlarımızı 2. günü yapsak küçücük bi rica tabi herkeze uyarsa...
3. günü ben çalışıyorum çünkü başka arkadaşlarda olabilir... bunu bi değerlendirelim...

Son düzenleme:
Ya Mami ne desekki,siz bekarsınız ama bende el öpülecek elti,görümce,kayın ne ararsan var(bolluk o biçim).Hiçmi bişeyler ayarlayamazsın yerine arkadaş falan olmazsa bakıcaz ama bende arıza yapar.

Ya Mami ne desekki,siz bekarsınız ama bende el öpülecek elti,görümce,kayın ne ararsan var(bolluk o biçim).Hiçmi bişeyler ayarlayamazsın yerine arkadaş falan olmazsa bakıcaz ama bende arıza yapar.

valla bendede arıza yapabilir

yaa ortak bi karar almak lazım hangi gün daha uygunsa ona göre bişey yapılabilir gelme imkanı olan gelir işte benim için bi ayarlamaya yapmaya gerek yok. 1 kişi eksik olur napalım :wiinkk:

Peki bayram sonrası haftasonu hangi gün müsaitsin Mami.Gerekirse Cumartesi ya da pazar olur diğer arkadaşlarada uyarsa.Ayarlamaya çalışalım.Bana ve sevgili öğrencilerime malum 9 gün tatil pazartesiye kadar müsaitiz.

Peki bayram sonrası haftasonu hangi gün müsaitsin Mami.Gerekirse Cumartesi ya da pazar olur diğer arkadaşlarada uyarsa.Ayarlamaya çalışalım.Bana ve sevgili öğrencilerime malum 9 gün tatil pazartesiye kadar müsaitiz.

benim için planı değişmeye gerek yok hocam yaa yaa nasip olursa katılırız işte normalde gündüz benim çıkmam çok zor oluyo malum kendi işyerimiz. izin olayı yok bayramda2 gün tatilim var o kadar ;)
siz diğer arkadaşlarla bi plan yapın bana uyarsa gelirim bende işte...

benim için planı değişmeye gerek yok hocam yaa yaa nasip olursa katılırız işte normalde gündüz benim çıkmam çok zor oluyo malum kendi işyerimiz. izin olayı yok bayramda2 gün tatilim var o kadar ;)
siz diğer arkadaşlarla bi plan yapın bana uyarsa gelirim bende işte...

mami doru söylüyor bize 9 gun tatil yok 3.gün olmassa sanırım pazar herkeşler müsait olur sanırım ozamn bayrama yakın kararlaştıralım kimler hangi gün müsait olur bayrama yakın netleşir sanırım

Son düzenleme:
:) :) olsun hocam onemlı olan bayram ruhunu yakalamak zaten yada sekerede gerek yok motorunuzu bi tur werirsiniz yeter bana :p :)

evet arkadaşlar banada pazar uygun. hatta bu cuma akşamıda görüşelim istiyorum. motosikletim geldi hepinize çaylar benden :)

Arkadaslar bilmiyorum haberiniz var mı!Hafta sonu körfez pistinde yarış var pazarınızı yarışları izleyerek geçirebilirsinz!BEnim de gitmeye niyetim var...Ama ne yapacağım belli olmaz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar