[Bursa - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahhh Ahhhhh nerden arkadaşa uydukda KPSS sınav yerini taaaaaa Ankara yazdık:pr::pr: Eskişehir Ankara gezerken bak ne güzel toplanıp tanışıp yemek yiyecektik kaçırdık işte :salut:kısmet değilmiş neyse bidahaki sefere artık:queen::queen:

Ahhh Ahhhhh nerden arkadaşa uydukda KPSS sınav yerini taaaaaa Ankara yazdık:pr::pr: Eskişehir Ankara gezerken bak ne güzel toplanıp tanışıp yemek yiyecektik kaçırdık işte :salut:kısmet değilmiş neyse bidahaki sefere artık:queen::queen:

problem yok ben 2 ay burdayım arkadaşlarım temelli burda (askerlik varda)
yine olucakmorganizasyonlar yeterki gönüllü istekli arkadaşlar dostlar olsun ;)

daha yeni başlıyoruz :) bundan sonrakilere katılırsınız umarım.

Akşama Iftara Davetliyim Eğer Ki Erken Kaça Bilirsem Mutlaka Gelmeye Calışırım Gecte Olsa

BU ARADA CELEBİ HAN HÜNKARIN YANINDAKİ YERMİYDİ?

Son düzenleme:
Değerli Bursa-MT sakinleri; Mudanya,Osmangazi civarlarına bir motoru almaya geleceğim de.Motordan anlayan, bildik ustası olanlardan acele yardım istiyorum...

ARKADAŞLAR BU AKŞAMKİ BULUŞMAMIZ YAĞMUR NEDENİYLE İPTAL OLMUŞTUR BİLGİNİZE EN KISA ZAMANDA ACISINI ÇIKARTICAZ :queen:

MISIRA GİTSEK KAR YAĞACAK YAA NE ŞANS :silent:
YAĞMUR BİZİ SEVİYO:..P

mami geLdim Sizin Dükkan KapaLı teLde Cvp Vermiyor aßi Yağmur Dindi MotorCu aDama Yağmur Kar işLemez :p
geLicez DiyorSanız 5 dk Sonra önünde oLurum 0 546 923 82 72
göreLim deLikanLıLarı :p

ruckerpark Sen geLicek misin iStek Var Sanırım ? :)

Son düzenleme:
Bravo ShyTan ayakta alkışlıyorum.İşte motorcu adam bütün engelleri en iyi teknikle yıkar yolları açar.Bahaneye yer yoktur onun hayatında.Ya bu arada yarın iş günü,mekan uzak,haberide şimdi alınca bende bu akşam iş yok arkadaşlar...

mami geLdim Sizin Dükkan KapaLı teLde Cvp Vermiyor aßi Yağmur Dindi MotorCu aDama Yağmur Kar işLemez :p
geLicez DiyorSanız 5 dk Sonra önünde oLurum 0 546 923 82 72
göreLim deLikanLıLarı :p

ruckerpark Sen geLicek misin iStek Var Sanırım ? :)

delikanlı dedin kanıma dokundu hemen çıkıyorum 2 kişide olasa biz buluşmamızı yaparız :queen:

istek wardı acıkcası da yagmur yagınca istek gitmisti simdi tekrar gelmesi gerek ama banada :p :) delikalılıgıma la ettirmememde lazım ama :) :)

Değerli Bursa-MT sakinleri; Mudanya,Osmangazi civarlarına bir motoru almaya geleceğim de.Motordan anlayan, bildik ustası olanlardan acele yardım istiyorum...

Ne zaman geliyorsun..Eğer bursa'da olduğum vakte denk gelirse yardımcı olmaya çalışırım alacağın motor nedir?

Ayrıca komple yerleşmiyoruz ya istanbula yahu bir ayağımız Bursa'da...Ayrıca nette oluşan problemimden ötürü giremiyordum bu sebeple takip edemedim...Ayrıca çelebihanda yapıyorsunuz organizasyonu yahu motorsuz gelin yine de iptal etmeyin ne olursa olsun...Gezi deil ki bu?

Ayrıca mami biliyor bütün kış motor tepesindeydik...Elbiseleriniz tam olduktan sora problem olmuyor...Benim hiç eksiğim yoktu.Özellikle revi't tulum yağmurluğu öneririm hem az yer kaplıyor benim cıbırın bagaja bile giriyordu hem güzel koruyor...

Son düzenleme:
ultraukala senın motor satılıkmı ??? sahibinden de bi ilan gordumde senin nickin motorda mavi honda cbr

Ne zaman geliyorsun..Eğer bursa'da olduğum vakte denk gelirse yardımcı olmaya çalışırım alacağın motor nedir?

Ayrıca komple yerleşmiyoruz ya istanbula yahu bir ayağımız Bursa'da...Ayrıca nette oluşan problemimden ötürü giremiyordum bu sebeple takip edemedim...Ayrıca çelebihanda yapıyorsunuz organizasyonu yahu motorsuz gelin yine de iptal etmeyin ne olursa olsun...Gezi deil ki bu?

Ayrıca mami biliyor bütün kış motor tepesindeydik...Elbiseleriniz tam olduktan sora problem olmuyor...Benim hiç eksiğim yoktu.Özellikle revi't tulum yağmurluğu öneririm hem az yer kaplıyor benim cıbırın bagaja bile giriyordu hem güzel koruyor...

Merhabalar dostum.Büyük bir ihtimalle yarın sabahtan geliyorum.Çok şükür ki orada tanıdık bir servis buldum ona göstereceğim.Almayı düşündüğüm motor Osmangazi'de bir gilera runner vxr 200.

Maalesef ben hafta sonu bursa'ya dönüyorum bayram tatili için işte...Servis bulduysan sevindim...Şu anda istanbuldayım Bursa'da olsaydım yardmcı olmaya çalışırdım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar