ben gelirim 
Ahhh Ahhhhh nerden arkadaşa uydukda KPSS sınav yerini taaaaaa Ankara yazdıkr:
r: Eskişehir Ankara gezerken bak ne güzel toplanıp tanışıp yemek yiyecektik kaçırdık işte :salut:kısmet değilmiş neyse bidahaki sefere artık:queen::queen:
Ahhh Ahhhhh nerden arkadaşa uydukda KPSS sınav yerini taaaaaa Ankara yazdıkr:
r: Eskişehir Ankara gezerken bak ne güzel toplanıp tanışıp yemek yiyecektik kaçırdık işte :salut:kısmet değilmiş neyse bidahaki sefere artık:queen::queen:
Akşama Iftara Davetliyim Eğer Ki Erken Kaça Bilirsem Mutlaka Gelmeye Calışırım Gecte Olsa
BU ARADA CELEBİ HAN HÜNKARIN YANINDAKİ YERMİYDİ?
mami geLdim Sizin Dükkan KapaLı teLde Cvp Vermiyor aßi Yağmur Dindi MotorCu aDama Yağmur Kar işLemez
geLicez DiyorSanız 5 dk Sonra önünde oLurum 0 546 923 82 72
göreLim deLikanLıLarı
ruckerpark Sen geLicek misin iStek Var Sanırım ?![]()
Değerli Bursa-MT sakinleri; Mudanya,Osmangazi civarlarına bir motoru almaya geleceğim de.Motordan anlayan, bildik ustası olanlardan acele yardım istiyorum...
Ne zaman geliyorsun..Eğer bursa'da olduğum vakte denk gelirse yardımcı olmaya çalışırım alacağın motor nedir?
Ayrıca komple yerleşmiyoruz ya istanbula yahu bir ayağımız Bursa'da...Ayrıca nette oluşan problemimden ötürü giremiyordum bu sebeple takip edemedim...Ayrıca çelebihanda yapıyorsunuz organizasyonu yahu motorsuz gelin yine de iptal etmeyin ne olursa olsun...Gezi deil ki bu?
Ayrıca mami biliyor bütün kış motor tepesindeydik...Elbiseleriniz tam olduktan sora problem olmuyor...Benim hiç eksiğim yoktu.Özellikle revi't tulum yağmurluğu öneririm hem az yer kaplıyor benim cıbırın bagaja bile giriyordu hem güzel koruyor...
Maalesef ben hafta sonu bursa'ya dönüyorum bayram tatili için işte...Servis bulduysan sevindim...Şu anda istanbuldayım Bursa'da olsaydım yardmcı olmaya çalışırdım...