[Bursa - MT]

evet resimleri bekliyoruz arkadaşlar. En yakın zamanda gemlik organizasyonunu gerçekleştirelim,yağmur kar olsada :)

hocam rahat bırakın mert'i ama :)

Gökte yıldızların parladığı ,güneşin batıdan battığı sürece zavallı öğrencim Mert le uğraşmaya....
Bu arada Rıfat senin msn ver de atıyım benim karanlık fotoları,görünmesek te bir yerlerde olduğumuzu bilmek yeter.
Diğer arkadaşlar belliki yoğun,yağmur çamur demeden geziyorlarda bizi çağırmıyorlarmı nedir?

Bundan sonraki organizasyonu söylüyorum Gemlik,bayram sonrası herkesin müsait olduğu bir gün,Mert sen trafik kitabıyla geliyorsun cnm, he birde test soruları falan getir molalarda boş durma(zavallı öğrencim).
Açıkçası arkadaşlar enduro gibi aşırı kalabalık organizasyonlardansa böyle ufak ve samimi geziler çok daha iyi olucaktır.Zaten iyi kaynaştık muhabbetlerde süper.
:cat:

Bursalı sayılırım ama kök Bulgaristan hatta orayada Konya dan,dahada geçmişe gitmek gerekirse orta asya kavimler göçü falan olmalı.:queen:

MemnuniyetLe :)

Biraz Gec Oldu Ama Gercekten Fekaladenin Fevkinde Cok Leziz Bir Akşamdı Yağmura Rağmen(sanki Cok ıslanmışım Havası Vermek Acısından:)) Keşke Daha Onceleri Davransaydıkta Butun Yaz Sap Gibi Gezmekten Kurtulmuş Olurdum Neyse Artık Bundan Sonraki Sezon Acısını Cıkartırız Diye Umuyorum.ayrıca Nevin Hocama Katılıyorum Bayram Sonundaki Ilk Pazar Gemlik Hatta Iznik Falan Da Yapabiliriz Dönüşte Cumalı Kızık Köyünde Gözleme ööf Karnımda Acıktı şaka Maka

Bu Ara Rıfat Dun öğlen Senin Nete Uğradım Yokmuşsun Bi Selam Vereyim Dedim

Bu Arada Gun Içinde Yolu Küçükbalıklı Tarafına Dusen Olsursa Karahan Telekom Okul Cd 15 Kuyumcunun(ismi Aynı ) Sorsanız Gösterirler Mutlaka Beklerim

Biraz Gec Oldu Ama Gercekten Fekaladenin Fevkinde Cok Leziz Bir Akşamdı Yağmura Rağmen(sanki Cok ıslanmışım Havası Vermek Acısından:)) Keşke Daha Onceleri Davransaydıkta Butun Yaz Sap Gibi Gezmekten Kurtulmuş Olurdum Neyse Artık Bundan Sonraki Sezon Acısını Cıkartırız Diye Umuyorum.ayrıca Nevin Hocama Katılıyorum Bayram Sonundaki Ilk Pazar Gemlik Hatta Iznik Falan Da Yapabiliriz Dönüşte Cumalı Kızık Köyünde Gözleme ööf Karnımda Acıktı şaka Maka

Bu Ara Rıfat Dun öğlen Senin Nete Uğradım Yokmuşsun Bi Selam Vereyim Dedim

Bu Arada Gun Içinde Yolu Küçükbalıklı Tarafına Dusen Olsursa Karahan Telekom Okul Cd 15 Kuyumcunun(ismi Aynı ) Sorsanız Gösterirler Mutlaka Beklerim[/QUOTE

YANİ KUYUMCUNUN DA ADI KARAHAN YANINDA DİYECEKTİM DÜZELTEMEDİM

Son düzenleme:
haftasonları pek çalışmıyorum kendime vakit ayırmak adına :) servisten çıksın bayramı beklemeden toplanalım. çaylar benden..

muhammed bi super olmus resimler eline saglık o kadar ugrastın ettin :) en kısa zamanda tekrarlayalım hawalarda duzelıyo galıba su an gunes actı hatta :)

Ne çabuk unutulmuşuz yahu insan bi haber verir bu çocuk internete giremiyor bi sorunu vardır vs die....

Ben anlamam bensiz gezmişsiniz işte...İnsan haber verir bu çocuk istanbulda mı bursa'da mı diE?

ultraukala sen en son ben istanbula gidiyorum aranızda olamıcam gıbı seyler yazmıstın yoksa nıye aramasınlar :)

bide madem ultraukalada burda gitmeden bayramdan once kucuk bı bulusma ayarlayabılırız bayramdan sonra zaten wer elini gemlik iznik :)

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR DOSTLUĞUMUZU VE MUHABBETİMİZİ DAHADA Bİ PEKİŞTİRMEK BABINDA 23.09.2008 SALI AKŞAMI 20:30 DA ÇELEBİHAN DA HERKEZİ ÇAY İÇMEYE DAVET EDİYORUZ...
BİZEDE YER VARMI FALAN DEMEYİN ARAMIZA DAMDAN DÜŞER GİBİ GİRMEK ESASTIR :p

İRTİBAT: M@M! 0536 811 31 50

[email protected]

Not: YAĞMUR YAĞMASI DURUMUNDA PROGRAM İPTAL EDİLECEKTİR...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar