Bundan sonraki organizasyonu söylüyorum Gemlik,bayram sonrası herkesin müsait olduğu bir gün,Mert sen trafik kitabıyla geliyorsun cnm, he birde test soruları falan getir molalarda boş durma(zavallı öğrencim).
Açıkçası arkadaşlar enduro gibi aşırı kalabalık organizasyonlardansa böyle ufak ve samimi geziler çok daha iyi olucaktır.Zaten iyi kaynaştık muhabbetlerde süper.
:cat:
Bursalı sayılırım ama kök Bulgaristan hatta orayada Konya dan,dahada geçmişe gitmek gerekirse orta asya kavimler göçü falan olmalı.:queen:
tabiki herkese yer var...arkadaşlar bizede yer varmı gelebilirmiyiz
arkadaşlar bizede yer varmı gelebilirmiyiz
muhammed abi koycak en kısa zamanda ama tbk abideki fotoları beklıyo sanırsam![]()
Biraz Gec Oldu Ama Gercekten Fekaladenin Fevkinde Cok Leziz Bir Akşamdı Yağmura Rağmen(sanki Cok ıslanmışım Havası Vermek Acısından) Keşke Daha Onceleri Davransaydıkta Butun Yaz Sap Gibi Gezmekten Kurtulmuş Olurdum Neyse Artık Bundan Sonraki Sezon Acısını Cıkartırız Diye Umuyorum.ayrıca Nevin Hocama Katılıyorum Bayram Sonundaki Ilk Pazar Gemlik Hatta Iznik Falan Da Yapabiliriz Dönüşte Cumalı Kızık Köyünde Gözleme ööf Karnımda Acıktı şaka Maka
Bu Ara Rıfat Dun öğlen Senin Nete Uğradım Yokmuşsun Bi Selam Vereyim Dedim
Bu Arada Gun Içinde Yolu Küçükbalıklı Tarafına Dusen Olsursa Karahan Telekom Okul Cd 15 Kuyumcunun(ismi Aynı ) Sorsanız Gösterirler Mutlaka Beklerim[/QUOTE
YANİ KUYUMCUNUN DA ADI KARAHAN YANINDA DİYECEKTİM DÜZELTEMEDİM
Ne çabuk unutulmuşuz yahu insan bi haber verir bu çocuk internete giremiyor bi sorunu vardır vs die....