[Bursa - MT]

Barakaların orada Meral Ablanın yerini ayarladım.Porsiyonlar herkesin isteğine ve balık çeşidine göre7 YTL den başlıyor.Tatlı ve salata ikramını kendileri yapabileceklerini söylediler.Saat 7 de Göynüklü tepesinde olucam.Bir aksilik olursa telefonlaşırız.

benim heykele gelmeme gerek yok ordan tekrar aynı yolu doncem bulwarda fılan bız sızle bulussak yada nıluferde fılan dırek mudanya yoluna gecerız ordan

Arkadaşlar Ben Balıklıdan Gelecem Mudanya Yolu üzeri Bir Yerde Muhtemelen Bağlarbaşı KAVŞAĞ Uygunsa Orda Buluşalım 18.45 Uygunmu Size

slm arkadaşlar ben "barannet" in bahsettiği arkadaşıyım. Rıfatla bayadır tanışıyoruz. Umarım sizlerlede tanışırız bu cumartesi. bu tür forumlarda yeni değilim ama burdaki ilk mesajım byu olucak. hava kötü olmadığı sürece (yağmurdan bahsediyorum) ölü diri ordayım. bu tür şeylerde hassasımdır söz verdiğim zaman vaktinde orda olurum ;) ruckerpark seni yol üzerinden bi yerden alır gideriz rıfatla ;) engindmn sende garajın oraya gelirsin uygun mudur?

en iyisi ben rıfatı alıyım siz ikinizde 18:30 'da buski önünde bizi bekleyin... hep baraber kopalım ordan ;)

Son düzenleme:
tmm buskinin orası olur 18:30 da ordayım :)

şimdi kac kişi olduk nevin hocam bi sag bastan say yapalım :D :D

Son düzenleme:
tamamdır beyler illa bu organizasyon işlerine elim değmes lazım :p
şaka yapıyorum...

arkadaşlar bende sizlere katılmayı çok isterdim ancak vardiyalı çalıştığımdan o saatte işte olucam.hepinize iyi eğlenceler bol bol foto çekin bari fotolara bakalım...

eet ben nevin hocaya soledım o makine getircekti ama sizde getirseniz daha ıyı olur bol bol cekeriz :D

Misafirlerim vardı iftarda Mert'çiğim kusura bakma pc açık kalmış.O halde şimdi biz yine 7 kişiyiz.Benim bir arkadaşım daha gelirse 8 oladabiliriz. Yalnız Barannet ve momi arkadaş getirecekmi orasını bilemiyorum.Yolda gelirken gördüğünüz motorluları peşinize takabilirseniz hızla çoğalmaya kabul deriz biz.Bu arada ne hocası olduğum(Öğrencilerimle top oynayarak para kazanıyorum ve bunun için 15 sene okudum :p)

Son düzenleme:
yok nevin hocam büyük ihtimalle biz mamiyle geleceğiz ikimiz. diğer arkadaşlar gelmesi küçük ihtimaller dahilinde.. hepinize iyi geceler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar