[Bursa - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam bursalılar.Yardımlarınıza ihtiyacım var.Ben de bu yaz bir cbf 150 ile motosiklet hayatıma başladım.Ekonomik olması nedeniyle çok gezdim.2 ayda 5000 km yi geçtim.En uzak mesafe olarak Örendeki yazlığa gittim.Giderken 90-100 km arası çok rahat bir yolculuk yaptım.Ancak dönüşte rüzgardan tersten esiyodu ve 80'nin üzerine çıkamadım.Yani Cbf 150 ile uzun yol tam bir işkence.O yüzden daha üst modellere geçiş yapmayı düşünüyorum.Tercihlerim bmw f650 gs,yamaha fazer,suzuki GSR 600 ya da kawasaki er6f olabilir.Hangisini tavsiye edersiniz.Fikirlerinize ihtiyacım var.Kesinlikle hız meraklısı değilim.Spor tarz istemiyorum.Dağa bayıra ve uzun yola gelebilecek ekonomik bir motor istiyorum.Sizin değerli fikirleriniz bana yol gösterecektir.

yeni aldıgım motosikletin henüz plakası yok 2006 model olmasına rağmen. ve bu işlemleri bugün yaptırmam lazım.

arkadaşlar tanıdığınız güvendiğiniz bir takipçi var mı?

barannet ben de kör topal girdim biyere 150 ytl tuttu mart ayı idi yani ona göre kıyas yapabilirsin

valla bana uyar fark etmez mudanya da iskele güzel olur bencede ordan dağ yoluna cay içmeye de gideriz iftardan sonra maksat birliikte gezmek olsun

ancak en gec yarın akşama kesin sayı olsun ki ona göre tuncak arkadaşımız organizasyonu sağlayabilsin
bir de tel nolarıda bırakırsak aksi b durumda haberleşme olanağımız olsun 7 /24 nette olmuyoruz cunkü

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni aldıgım motosikletin henüz plakası yok 2006 model olmasına rağmen. ve bu işlemleri bugün yaptırmam lazım.

arkadaşlar tanıdığınız güvendiğiniz bir takipçi var mı?
takipçi ile ne işin var benimde gözümü korkuttu zamanında takipçiler yetiştiremezsin şöyle ceza yersin böyle yapamazsın dediler dinlemedim son gün motorun devrini bitirdim

motosikleti aldıgım yere bıraktım hepsini onlar halledicek.

kesin sayı kaç şimdi? ben bir arkadaşımı daha getireceğim(kendi motosikletiyle gelicek).

bende bi arkadasımı getırcem motosikletiyke gelcek oda bu arada benim ki dag yolu filan kastırabilir :D

ben 2 + ruckerpark 2 + barannet 2 + engindimn 1= Toplam 7 kişi olduk bunun haricinde gelmek istiyenler buraya yazsın ilave edelim
ordan çay içmeye korsana falanda gidebiliriz,daha uzun yolculuğu olmazsa Ramazandan sonra gündüzden yaparız.

Kesin değil (bizim işimiz sakat) ama sheytan nickli üye ve bende gelebilirim...
19:10 da işten çıkıyoruz (devlet hastanesi) ve mudanyaya gazlıycaz yetişemez isekte gelmeye çalışacaz... Ama kesin değil işte..:(:(

evet en azından çay içmeye gelirsiniz.. bu arada nerede yiyoruz yemeği? rezervasyonu kim yaptırıyor?

He Bu Arada Bursada Buluşup Mu Gideriz Yoksa Mudanyada Mı Buluşuruz Bende Iftara Yakın çıkıyorum Işten Bursada Buluşma Olursa Erken Kaçıp Birlikte Gelebilirim

bursa'da buluşabiliriz arkadaşlar. yer olarak size neresi uygunsa onu yazın orada buluşalım.

akşam vakti girmeyelim bulvar trafiğine sen çık mudanya yoluna , yolda buluşalım.

Arkadaşlar ben zaten Mu danya dayım
fakat çıkış saatinize göre size göynüklü tepesinde eşlik etmeye başlayabilirim.Ben yarın o halde rezervasyonu yaptırıyorum ve akşamı size tam olarak haber veriyorum.yaklaşık bir 10 kişilik masa organizasyonu yaptırabileceğimi umuyorum(Bizim 4 kişi olma ihtimalimizde var).Yinede saat 7 gibi göynüklü tepesinde olurum.Gelecek arkadaşlara özel mesajdan tel no mu atıyorum.

Mudanya minibüslerinin durdurulup sayım yapıldığı yer(Dağ ve deniz manzarasının ilk buluştuğu yer).Tabi yine telefonlaşılır.

eski kahvebeyazın olduğu tepe yani köy restourant ı gecince rampa yukarı cıktığınızda tam tepe oluyor"(Dağ ve deniz manzarasının ilk buluştuğu yer) cok güzel anlatmış"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar