[Bursa - MT]

:)Pek kimselere uyacağını sanmıyorum kardeş siz bence Pazarlar için Blue ile her türlü ayarlama,ahbap patron ilişkileri,dostlardan faydalanma durumlarını olayın içine kataraktan bize dahil olun...:cat:

:)Bu arada biz gezerken Er Mt Mami,Mert,Picassa siteyi canlı tutmuş üzülme Mert kaçırdım diye bak işte bu işe yaradınız.:cherry:

bencede ablas kımseye uymaz bakalım nasıp kısmet 26 sında nasıl yapıcaz kımı kandırcaz ama bı yolunu bulmaya calsıcaz artık

Herşey için teşekkürler Sertaç her şey çok güzeldi.Bir dahaki sefere azıcık daha hızlı gidip molaları biraz daha azaltalım..Bir dahaki geziyi Pınar ayarlıyor ama ben ondan önce zıplıyım buraya,26 Nisan PAzar İnegöl Oylat gezisi düzenleniyor.Eşkel olayı hakkında kesin söz vermiyim ama isterim...

Bu arada site en cıfcıflı dönemlerini yaşıyor.

Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
n_tuncak, mudanyali_, bluejazzist, schatten, adnnakn, snrsimsek, M@M!, reiz

Hep beraber eylendik Bilecik geziside bence çok güzel olur ben varım bir akslik çıkmassa

Son düzenleme:
baba tekrar gönderdim ilk defa resim ekliyorum fakat ben görebiliyorum inşallah şimdi olmuştur

Başta geziyi düzenleyen sertaça çok teşekkür ediyorum harika bir gündü ben hala virajlardayım kafamdan kaskı çıkarmamış gibiyim:cherry:
herkesle tanıştığıma çok memnun oldum:rendeer:

nevinin sölediği gibi 26 sında inegöl oylata gezimiz var by graphiç niklini kullanan serdarla beraber ayarlıyoruz.yarın ayrıntılı gezi proğramını aktarırım 26 sına kimseye söz vermeyin çok güzel bi gezi olacak:cherry:

ayy ben bayılmak üzereyim herkese iyi geceler :)

ayrıcana zekeriyanın dereye balıklama girişiyle haldunun beceremeyip civileme atlama resimlerini flaş haber olarak giricem acaba bi haber ajansına falanmı versen ne ısmarlicaksınız:cherry:

Teşekkürler

Arkadaşlar çok eğlenceli bir gün geçirdik herkezin katılımı için teşekkür ederim.Bundan böyl yapılacak gezilerde her zaman sizinleyim.Ve şu resimleri büyük boyutta nasıl ekliyecem bana yardımcı olursanız hepsini görebilirsiniz :)

Ve eklemek isteyen arkadaşlar msn adresim [email protected]

Başta bu geziyi duzenleyen ve organize eden sertaç'a cok tesekkurler ....
Bizi orada karsılayıp misafir perverlikleri icin haldun , sertaç , ibrahim ,adını bilmedigim ablaya ve orhana cok tesekkurler
Geziye katılan ve eglenceli hale getiren tum ekibe cok cok tesekkurler
4 teker sedat arkadasa , nevin hocaya ve pınar ablaya ayrı bir tesekkur mudanya kursunlu gemlik arasını 20 dk gectikleri icin :queen:
pınar abla o fotografları istiyorum ama guzel cıkmısımdır degilmi :queen:
Herkez ateş basında sucuk yaparken ben direk suya girip cucuk oldum ama cok saglam pistim eve gittigimde elbiseler kurumustu bile :queen:
gelen arkadaslarla tekrardan cok tesekkurler cok hos bir geziydi ....

NOT : arkadaslar ben bu ay'ki gezilere katılamayacam yeni acılacak sezon icin pazarları yogun calısıyorum
carşambaları izinli oldugum icin musahitim
Beni affedin Mayıs ayındaki gezilerde görüşmek dilegiyle.....:cat:

[email protected]

Son düzenleme:
:)Pek kimselere uyacağını sanmıyorum kardeş siz bence Pazarlar için Blue ile her türlü ayarlama,ahbap patron ilişkileri,dostlardan faydalanma durumlarını olayın içine kataraktan bize dahil olun...:cat:

:)Bu arada biz gezerken Er Mt Mami,Mert,Picassa siteyi canlı tutmuş üzülme Mert kaçırdım diye bak işte bu işe yaradınız.:cherry:

Tuttuk tutmasınada pek eglenceli bişey degil malesef. Iyice coştunuz yaa. Benim gitmemimi bekliyodunuz yoksa :-(

Evet arkadaşlar resimleri büyük boyutlu olarak eklerseniz benimde işimi kolaylaştırmış olacaksınız. Malum cepten giriyorum ;-)

resim istiyoruzzz :) mami özel msj attım baksana.

Tesekkür ederim rifat ;-)

Son düzenleme:
mvss5t.jpg

2czrnm0.jpg

2wnsd3k.jpg

:) :):):)

wgt0fc.jpg

2vdilop.jpg

2qx8h1g.jpg

9uyhqh.jpg

2m3l3m0.jpg

2lc34ab.jpg

13za48z.jpg

2j2dpnp.jpg

308w4kj.jpg

mmx3xf.jpg

2rfx8hh.jpg

28khg5t.jpg

6eokjp.jpg

331f5hv.jpg

21o9cwo.jpg

33ueg5t.jpg

eu385v.jpg

33crw4g.jpg

k2obx1.jpg

24mg5ly.jpg

e9t3s7.jpg

ous4d3.jpg

2qn5obo.jpg

2jv0yb.jpg

2uy6051.jpg

10pu0bb.jpg

2dudtmx.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O DUSUS NE OYLE YAA SUPER CEKENE HELAL OLSUN:mrgreen:

2lcr5es.jpg

2lidhlj.jpg

2e5uu68.jpg

260sbdg.jpg

2aaantg.jpg

30kd6v9.jpg

zlxg5f.jpg

bendeki resimlerin hepsi bu kadar diyerlerinide görelim bir yığın resim çekti herkes

adnnakn 640x 480 yaparsan büyük çıkar resimler boyutu tuturamamışın:pale:

snrsimsek
O DUSUS NE OYLE YAA SUPER CEKENE HELAL OLSUN

ben çekim diye özel düştü arkadaş yoksa çok salamcılar ne omuz çıkartırlar normalde ne düşerler atraksiyon olsun diye hepsi:cherry:

Son düzenleme:
Dağa bayıra gittiğinizi bilseydim bende gelirdim iki elim kanda bile olsa. Çok güzel gün geçirmişiniz kıskandım walla :salut::salut:

By_Graphic
Dağa bayıra gittiğinizi bilseydim bende gelirdim iki elim kanda bile olsa. Çok güzel gün geçirmişiniz kıskandım walla
oylatta gidilcek yerleri ayarlicam dedin sen bana bende fazla özendirmedim işime öle geldi orayı iyice gezmek istiyorum valla güzel program yap bidahakine sölerim:cherry:

fotoğraflar herşeyi anlatıyor; kaçırılmayacak bir gezi olmuş :cat:
umarım istanbula gittik diye :p a.banus bana kızmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar