Pek kimselere uyacağını sanmıyorum kardeş siz bence Pazarlar için Blue ile her türlü ayarlama,ahbap patron ilişkileri,dostlardan faydalanma durumlarını olayın içine kataraktan bize dahil olun...:cat:
Bu arada biz gezerken Er Mt Mami,Mert,Picassa siteyi canlı tutmuş üzülme Mert kaçırdım diye bak işte bu işe yaradınız.:cherry:
Herşey için teşekkürler Sertaç her şey çok güzeldi.Bir dahaki sefere azıcık daha hızlı gidip molaları biraz daha azaltalım..Bir dahaki geziyi Pınar ayarlıyor ama ben ondan önce zıplıyım buraya,26 Nisan PAzar İnegöl Oylat gezisi düzenleniyor.Eşkel olayı hakkında kesin söz vermiyim ama isterim...
Bu arada site en cıfcıflı dönemlerini yaşıyor.
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
n_tuncak, mudanyali_, bluejazzist, schatten, adnnakn, snrsimsek, M@M!, reiz
Bilecik gezisi olabilir tabiki büyük bir ihtimal size katılırım bir aksilik çıkmassa
Pek kimselere uyacağını sanmıyorum kardeş siz bence Pazarlar için Blue ile her türlü ayarlama,ahbap patron ilişkileri,dostlardan faydalanma durumlarını olayın içine kataraktan bize dahil olun...:cat:
Bu arada biz gezerken Er Mt Mami,Mert,Picassa siteyi canlı tutmuş üzülme Mert kaçırdım diye bak işte bu işe yaradınız.:cherry:
resim istiyoruzzzmami özel msj attım baksana.
eyvallah dostum şimdik gördümbaba tekrar gönderdim ilk defa resim ekliyorum fakat ben görebiliyorum inşallah şimdi olmuştur
snrsimsek
O DUSUS NE OYLE YAA SUPER CEKENE HELAL OLSUN
oylatta gidilcek yerleri ayarlicam dedin sen bana bende fazla özendirmedim işime öle geldi orayı iyice gezmek istiyorum valla güzel program yap bidahakine sölerim:cherry:By_Graphic
Dağa bayıra gittiğinizi bilseydim bende gelirdim iki elim kanda bile olsa. Çok güzel gün geçirmişiniz kıskandım walla