yahu süper bir gezi yapmışsınız. hadi ben yorgundum, yoğundum, sınavdı falan. mert için çok kötü olmuş :mrgreen:
26nisanda ben bu kez kesinlikle yokum. çünkü bulgaristandan geliyor olacağım o gün![]()
n_tuncak
Yaw Pınar benim o tek resmi özelliklemi koydun hani saçımda papatya olanı. Kaldır lan kızım onu,zaten kompleksliyim ama o kadarda çirkin değilim,tam terlemişim saatlerce top oynamışım,sonrada sen ummadık yerde yakalamış çakmışsın siteye,hey millet bakmayın o fotoya vallaha azda olsa ondan daha güzelim.Tövebe tövbe...Bittin kızım Pınar sen bittin,hem benimkinin bir üst modeli motor al,hemide objektiflere yakalanmış en kötü pozumu topiklerde yayımla,nasıl oluyorsa dişler bile siyah çıkmış.(Bu arada diğer resimler için teşekkürler ama dediğim resmi paran varsa kaldırma direk tazminat davalık.Bir daha bana göstermeden öyle kötü pozlarımı sallama bakiyim heee,eşim bile bu sen değilsin diyor yaa adam benden soğuyacak görmese...)
picasso
yahu süper bir gezi yapmışsınız. hadi ben yorgundum, yoğundum, sınavdı falan. mert için çok kötü olmuş
26nisanda ben bu kez kesinlikle yokum. çünkü bulgaristandan geliyor olacağım o gün
girer girmez ödümü kopardın ne len bu istek üzerine resim koyyoruz bi kerem o resmi ben çekmedim cem çekmiş bana çamur atma ne varsa koydum işte:cherry:tamam değiştiriz ne bağrınıyosun aşkolsun ne dedinde yapmadım:cherry:
![]()
şimdi o zaman ben bunu silim ordan :cherry::rendeer:
![]()
yoğun istek üzerine bunu koyim bari yoksa hayati tehlike içindeyim bu iyiliğimide unutma arkadaşım ne kadar tehtitte etsen bu gün nedense iyiliğim üstümde:cherry: