Tevellütün kadar konuş gülüm, sen kısa pantolonla bisikletlere bakarken ben ilk motor kazamı geçiriyordum
![]()
Bi insan kazalarıyla övünürmü yaa.
Kaza ile övünülmez, ancak !!!
O kadar kaza geçirip hala tek parça olmakla, o kadar kazayı geçirecek seviyede motorla tümleşik olmakla, hayatını motora adamakla övünülür...
Ha bu yazımdan sakın ola yanlış anlamlar çıkartmayın, Allah kimsenin başına kaza bela vermesin, kaza acısı çekmeyi iyi bilirim![]()
özür diLerim Cenazem VaR Yarınki Geziye geLemiye biLirim.
SağLıcakLa kaLın..
SağLıcakLa kaLın..
[ShyTan´isimli üyeden Alıntı
SağLıcakLa kaLın../QUOTE]
Sado başın saolsun
nevin sabah sade ben geliyorum mudanyaya az kalsın gelemiyomuşumda neyse lastik patlamış benim neyseki bu gün servise gitmişim halloldu cem arabayla direk evim cafeye gidecek yarın herkesle görüşmek üzeren_tuncak
Mert Biz Mudanya Grubu olarak 08:15 te Burgaz Deniz Feribotunun orda buluşucaz sende motorlu yada motorsuz gelebilirsinl.Biz 2 araba2 Motor toplam 6 kişi (Pınar,Cem,Zekeriya,Sedat,Melih ve Ben ; yerimiz var)orda olucaz.
SağLıcakLa kaLın..
SağLıcakLa kaLın..
özcan Tel No Nedir?
Ooo sizleri burda görmek ne büyük şeref. Arkadaş ben bile asker olmama ragmen tüm imkanları seferber edip. Ceptende olsa giriyorum yani ayiptir yav.
KARDEŞİM NE YAPALIM PEK GİRME FIRSATIM OLMUYOR UZAKTAN TAKİPTEYİM KARDEŞİM :==))