[Bursa - MT]

Bi insan kazalarıyla övünürmü yaa.

Kaza ile övünülmez, ancak !!!

O kadar kaza geçirip hala tek parça olmakla, o kadar kazayı geçirecek seviyede motorla tümleşik olmakla, hayatını motora adamakla övünülür...

Ha bu yazımdan sakın ola yanlış anlamlar çıkartmayın, Allah kimsenin başına kaza bela vermesin, kaza acısı çekmeyi iyi bilirim :):):)

Son düzenleme:
Kaza ile övünülmez, ancak !!!

O kadar kaza geçirip hala tek parça olmakla, o kadar kazayı geçirecek seviyede motorla tümleşik olmakla, hayatını motora adamakla övünülür...

Ha bu yazımdan sakın ola yanlış anlamlar çıkartmayın, Allah kimsenin başına kaza bela vermesin, kaza acısı çekmeyi iyi bilirim :):):)

Yok be abi takiliyom ben. Tabiki Allah kimsenin başına vermesin. Tecrübe en önemlisi

özür diLerim Cenazem VaR Yarınki Geziye geLemiye biLirim.
SağLıcakLa kaLın..

SağLıcakLa kaLın..

başın sağolsun.

yarın geziye katılacak arkadaşlar daha öncede konuşulduğu gibi biz arkadaşım ile 08:15 da kent meydanı sinema girişinde olacağız. 8:30 gibi hareket ederiz. başka bir buluşma noktası belirleyen varsa ortaklaşa buluşalım.:cat:

ben çok büyük ihtimal gelmiyorum. bugun de çalıştım inanılmaz yorgunum :)
ve bilen bilir, pazartesi sınavım var :)
ha ben katılacak olursam mert'i ararım, çevreyolundan istanbul yoluna bağlantıda, terminalin az ilerisinde uygun bir yerde beklerim.

gelemezsem sizlere iyi eğlenceler
:)

Mert Biz Mudanya Grubu olarak 08:15 te Burgaz Deniz Feribotunun orda buluşucaz sende motorlu yada motorsuz gelebilirsinl.Biz 2 araba2 Motor toplam 6 kişi (Pınar,Cem,Zekeriya,Sedat,Melih ve Ben ; yerimiz var)orda olucaz.

Sado Başın sağolsun ...

Son düzenleme:
Delmece

YARIN YAPILACAK DELMECE GEZİSİ İÇİN SON LİSTE ;

1-Poseidon23
2-Schatten
3-Çakabey
4-Bluejazzist
5-Muratyasalar
6-Reiz
7-Adnan + mine
9-Selim + Çiğdem
10-Mert
11-Soner + Fulden
12-Pınar
13-Cem
14-Zekeriya
15-Sedat
16-Melih
17-Nevin
18-Zakokkk

Arkadaşlar atladığım kişiler var ise hoş görün.Yarın için herkeze şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.Sabah saat 09:00'da gemlik girişindeki ışıklarda sizi bekliyor olacam.Yarın siz oradan gelirken bi aksilik olurda buluşamaz iseniz düşünmeden basıp gelin saat 09:00'da gemlikte olun yeter.:)

[ShyTan´isimli üyeden Alıntı
SağLıcakLa kaLın../QUOTE]

Sado başın saolsun

n_tuncak
Mert Biz Mudanya Grubu olarak 08:15 te Burgaz Deniz Feribotunun orda buluşucaz sende motorlu yada motorsuz gelebilirsinl.Biz 2 araba2 Motor toplam 6 kişi (Pınar,Cem,Zekeriya,Sedat,Melih ve Ben ; yerimiz var)orda olucaz.
nevin sabah sade ben geliyorum mudanyaya az kalsın gelemiyomuşumda neyse lastik patlamış benim neyseki bu gün servise gitmişim halloldu cem arabayla direk evim cafeye gidecek yarın herkesle görüşmek üzere

Delmece

GEMLİK GURUBU İÇİNDE ARKADAŞLAR SAAT TAM 09:00 EVİM CAFEDE BULUŞUYORUZ SERTAÇ ARKADAŞIMIZ ORADA OLACAK.

KAZASIZ SÜRÜŞLER....

SağLıcakLa kaLın..

DOstum gelemiyeceğine üzüldüm başın sağolsun eğer elimizden bişey gelirse çekinme biz burdayız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar