- Konu Yazar
Gaga olayını icad eden suzuki, 2015 orta kasa XT (bendeki) ile başladılar sonra BMW de gördü GS'lere ekledi diye biliyorum. En güzel gaga benim vstrom'da var yani.Bu olay tamamen tasarım ile alakalı, Multistrada ve Gs'de kesinlikle bir bütün halinde ve yakışıyor. Mesela ilk kasa V-strom'a gaga takıyorlar aynı mokum gibi duruyor.
Galiba ilk 1100 lerde kullandılar, o kasa niyeyse bana hep besili bir sivrisineği anımsatmıştırBMW de gördü GS'lere ekledi diye biliyorum.
Bence abi seninkinin gagasızıda çok güzel ama senin kasanın tasarımında hiç agresiflik yok, beyaz rengi aynı evcil tavşan gibi duruyor.Gaga olayını icad eden suzuki, 2015 orta kasa XT (bendeki) ile başladılar sonra BMW de gördü GS'lere ekledi diye biliyorum. En güzel gaga benim vstrom'da var yani.![]()
sünnet olmuş advtenere aynı çükü kesilmiş gibi görünüyor.
işte, agresif örüntü aramayanlara hitab ediyor.Bence abi seninkinin gagasızıda çok güzel ama senin kasanın tasarımında hiç agresiflik yok, beyaz rengi aynı evcil tavşan gibi duruyor.![]()
Kocaman eğimli cam var motorun önünde, o cam gagadan daha fazla basar ön tekeri. Havayı yarıp motosikleti daha aerodinamik hale getirme ve estetik işlevi vardır en fazla....
Benim hatırladığım işlevi de giderken hava akımı ile ön tekeri yere bastırsın bir de yerden sıçrayacak çamur ön cama fazla gelmesin diye yapmışlar.
Elbette işlevi var abi ama kimi motosikletlerde çok kötü duruyor ya, mesela 1100 Gs düşman gö...işte, agresif örüntü aramayanlara hitab ediyor.
Benimkini ben bizim şapşal kuşa benzetiyorum:
![]()
Benim hatırladığım işlevi de giderken hava akımı ile ön tekeri yere bastırsın bir de yerden sıçrayacak çamur ön cama fazla gelmesin diye yapmışlar.
offroad jip ile şehiriçi pırıl pırıl gezmenin bir anlamı yok, sağı solu çamurluyken güzel göründüğü gibi gagalıları da üstünün çamurluyla tozu toprağıyla saklamak lazım![]()