kebapçe flnda yapam orlada bi yede...yanınada açam şumensko yu...obaaaa..hay kammm yörüü:mrgreen::queen:
sağol aga cevap içinilhan kardeşim sana yardımcı olmaya çalışayım öncelikle motorun ruhasat sahibi sen olman lazım yada ruhsat sahibinden vekaletin olması şart sonrası kolay kapıda türk tarafında turing gişeleri var ordan yurtdışı sigortası ve triptik yapptırıyorsun birde bulgar tarafında 10 günlük (vienetkea) bandröl alıyorsun okadar maliyetine gelince otomobilinkini söyleye bilirim 6 aylık sigorta 150 lira triptik 35 lira birde vienetka 10 euro
uçanteneke arkadaşım hoş bulduk ben 90 yılında türkiyeye geldim tekstil fabrikasında satın alma departmanında çalışıyorum bir motor sevdalısıyım diyebilirim nikim sormuşsun 67 doğumluyum sitede başka bir ibo67 olunca bende 677 olarak yazdım .
Merhaba arkadaşlar,
Haftasonu (17.Mayıs 2009) 3. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi var. Geçen yılki fotoğrafları gördüm çok güzel. Belki 50-60 motor vardı. Ben gitmeyi düşünüyorum. Fakat beraber gidersek çok daha iyi olur. Gelmek isteyenler Cumartesi akşama kadar buraya yazarlarsa iyi olur. İlgili sayfayı aşağıya kopyalıyorum.
www.motosiklet.net/forum/duyurular/...geleneksel-motosiklet-net-yuvacik-gezisi.html
selam milet kusura bakmayın bayadır girmiyorum siteye nerlerdesiniz bakayım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 PM ----------
bursanın neresindensin zemlak sende benim gibi şumenskoyu seviyorsun galiba
Süper daha önce görmemişim burayı özendim şimdi :salut: size bende razgradlıym ekonomi kriz iyiyie giderse yaz sonuna doğru bende gidebilirim cbrimla :bounce: özledim oraları ,ama yollar çok iyi değil iç kesimlerde çatlaklar çok
selam milet kusura bakmayın bayadır girmiyorum siteye nerlerdesiniz bakayım
Vaay Özcan, sen yaşıyormusun yav. Bir kayboldun bir yıl çıkmadın piyasaya
Valla biz buralardayız, sen nerelerdesin merak ettik seni.
Arasıra yaz yav. İstanbul'a gelirsen haber ver.
Hadi kendine iyi bak.
Selamlar..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:42 AM ----------
memet abi sen kesin gidiyon yani benim çok işim var evede ijeyi sıkmam gerekiyo muaine için oda baya zor biliyon ama sen git bizim içinde eğelen.
Mustafa bizden kimse gitmediği için, ben de gitmeyecem galiba.
Hadi diyelim gittim. Kimseyi tanımıyorum kiminle ne muhabbet edecem ki.
Büyük bir ihtimalle pazar günü Hanım la Riva ya gidecez
ya bea pek engin yollar bu sene epten.ama cebelde geçen sene eski moturun karteri delmiştim.:mrgreen:
herkeze merhabalar arkdaslar nasılsın iyimisinz motorcu alemiiii:cherry:
slm arkadasşlar bende uzun zamandan beri gırmıyorum turgut fırar eder gıbı oldu poset gıttı poset geldi 5 ay ne olurkı hıc bı zevk almazssın askerden brehh ne laf ettım ama mustafa abi temmuz işine kım gelıyo kım kalıyoo lısteyı hazırlasan ıyı olur sonra way haberım yoktu dıyenler cıkmasın bız bg den geldıkten sonra ayran ıcıp ayrı dusmeyelım ha bakam gelsın kebapçeler
herkeze merhabalar arkdaslar nasılsın iyimisinz motorcu alemiiii:cherry:
sen ayrısın memet abi sen sıkma canını ben ayrıntılı anlatırım sana bulgar gezisini gelmiş kadar olursun.
hafta sonu iğine adaya geliyon kesin dimi bizim şirketten bir kızın kocasıda gelcek bizle ondada KLE500 var.turgut gelemicek işi çıkmış.
sonraki haftaya ise benim hanımı kandırmaya çalışıyom oda gelsin diye Alper de belki gelir ozaman biz takılırız kafamıza göre bizim burdaki motorcularla gitmeyiz.
birde Cengiz de gelebilir eski patronumuz geçen hafta bizdeydi baya konuştuk oda azcık dertli de gelse iyi olur tam keyf yaparız.