[Bulgaristan - MT]

kebapçe flnda yapam orlada bi yede...yanınada açam şumensko yu...obaaaa..hay kammm yörüü:mrgreen::queen:

selam milet kusura bakmayın bayadır girmiyorum siteye nerlerdesiniz bakayım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 PM ----------

kebapçe flnda yapam orlada bi yede...yanınada açam şumensko yu...obaaaa..hay kammm yörüü:mrgreen::queen:

bursanın neresindensin zemlak sende benim gibi şumenskoyu seviyorsun galiba

Süper daha önce görmemişim burayı özendim şimdi :salut: size bende razgradlıym ekonomi kriz iyiyie giderse yaz sonuna doğru bende gidebilirim cbrimla :bounce: özledim oraları ,ama yollar çok iyi değil iç kesimlerde çatlaklar çok

ilhan kardeşim sana yardımcı olmaya çalışayım öncelikle motorun ruhasat sahibi sen olman lazım yada ruhsat sahibinden vekaletin olması şart sonrası kolay kapıda türk tarafında turing gişeleri var ordan yurtdışı sigortası ve triptik yapptırıyorsun birde bulgar tarafında 10 günlük (vienetkea) bandröl alıyorsun okadar maliyetine gelince otomobilinkini söyleye bilirim 6 aylık sigorta 150 lira triptik 35 lira birde vienetka 10 euro

uçanteneke arkadaşım hoş bulduk ben 90 yılında türkiyeye geldim tekstil fabrikasında satın alma departmanında çalışıyorum bir motor sevdalısıyım diyebilirim nikim sormuşsun 67 doğumluyum sitede başka bir ibo67 olunca bende 677 olarak yazdım .
sağol aga cevap için
Merhaba arkadaşlar,
Haftasonu (17.Mayıs 2009) 3. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi var. Geçen yılki fotoğrafları gördüm çok güzel. Belki 50-60 motor vardı. Ben gitmeyi düşünüyorum. Fakat beraber gidersek çok daha iyi olur. Gelmek isteyenler Cumartesi akşama kadar buraya yazarlarsa iyi olur. İlgili sayfayı aşağıya kopyalıyorum.

www.motosiklet.net/forum/duyurular/...geleneksel-motosiklet-net-yuvacik-gezisi.html

memet abi sen kesin gidiyon yani benim çok işim var evede ijeyi sıkmam gerekiyo muaine için oda baya zor biliyon ama sen git bizim içinde eğelen.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 PM ----------

bursanın neresindensin zemlak sende benim gibi şumenskoyu seviyorsun galiba

nereledesin brat sen ya bende bu adam kesin evlendi ve yenge motordan vazgeçirdi bunu diyodum:queen:

Süper daha önce görmemişim burayı özendim şimdi :salut: size bende razgradlıym ekonomi kriz iyiyie giderse yaz sonuna doğru bende gidebilirim cbrimla :bounce: özledim oraları ,ama yollar çok iyi değil iç kesimlerde çatlaklar çok

sende hoşgrldin zemlyak buraya insan nasıl görmez burayı ya nestava taka:queen:
bulgar yoları biraz düzeldi korkma bişey olmaz ben her sene gidiyom hiçte düşündüğün gibi dağınık değil yolaristersen sende kendini 31 temuz akşamına göre ayarla da gel beraber gidelim bulgara.:cat:

ya bea pek engin yollar bu sene epten.ama cebelde geçen sene eski moturun karteri delmiştim.:mrgreen:

Vaay Özcan, sen yaşıyormusun yav. Bir kayboldun bir yıl çıkmadın piyasaya:)
Valla biz buralardayız, sen nerelerdesin merak ettik seni.
Arasıra yaz yav. İstanbul'a gelirsen haber ver.

Hadi kendine iyi bak.
Selamlar..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:42 AM ----------

memet abi sen kesin gidiyon yani benim çok işim var evede ijeyi sıkmam gerekiyo muaine için oda baya zor biliyon ama sen git bizim içinde eğelen.

Mustafa bizden kimse gitmediği için, ben de gitmeyecem galiba.
Hadi diyelim gittim. Kimseyi tanımıyorum kiminle ne muhabbet edecem ki.
Büyük bir ihtimalle pazar günü Hanım la Riva ya gidecez

ya bea pek engin yollar bu sene epten.ama cebelde geçen sene eski moturun karteri delmiştim.:mrgreen:

bratçet ben o yuzden enduroyu seviyorum işte nerde gidersen git ne yorulursun nede karterin patlar.

herkeze merhabalar arkdaslar nasılsın iyimisinz motorcu alemiiii:cherry:

len turgut askerliği de yedin bitirdin döndün yani hadi hoşgeldin bakalım.
bu arada motorun sorunu neymiş örendinmi??

ooooo az bir zaman girmedik..öldü buralar dedik..canlılık gelmiş :) herkese slmlar..yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldiniz...
mehmet abi eğer yalovada olsaydım yuvacık gezisine gelirdim..geçen sene ben çağırmıştım siz gelmemiştiniz :D bu okul öldürdü beni iyice.bu aralar finallerle boğuşuyorum..haziran başı herhalde 1 aylığına yalovada olucam..belki ist'a gelirim kesin bişi yok..sen bana msn den balıkesir festivalinden bahsetmiştin.yok mu bir haber ordan? ayrıca hepiniz hala kütahya'ya ziyaretime geliceksiniz.unuttum sanmayın.hala gözlerim yollarda sizi bekliyorum.her motorsiklet grubu gördüğümde siz mi geldiniz acaba diyorum..hadi yaz geldi çıkın turlara..ben ölemiydim hiç yakışmıyor size :) çıkartın içinizde ki özgür ruhu :D çevirin şu gaz kolunu biraz..
turgut ne ara geldin olm sen.firar mı ettin :D hayırlı teskereler..
özcan abi sana dicek söz yok zaten..aşkların adamı oldun çıktın :D nerdesin neler yaptın bi çıtlat bakam :D

I LOVE YOU MT BG.............!

slm arkadasşlar bende uzun zamandan beri gırmıyorum turgut fırar eder gıbı oldu poset gıttı poset geldi 5 ay ne olurkı hıc bı zevk almazssın askerden brehh ne laf ettım ama mustafa abi temmuz işine kım gelıyo kım kalıyoo lısteyı hazırlasan ıyı olur sonra way haberım yoktu dıyenler cıkmasın bız bg den geldıkten sonra ayran ıcıp ayrı dusmeyelım ha bakam gelsın kebapçeler

slm arkadasşlar bende uzun zamandan beri gırmıyorum turgut fırar eder gıbı oldu poset gıttı poset geldi 5 ay ne olurkı hıc bı zevk almazssın askerden brehh ne laf ettım ama mustafa abi temmuz işine kım gelıyo kım kalıyoo lısteyı hazırlasan ıyı olur sonra way haberım yoktu dıyenler cıkmasın bız bg den geldıkten sonra ayran ıcıp ayrı dusmeyelım ha bakam gelsın kebapçeler

liste hazırlamaya gerek yok nerdeyse herkez biliyo bilmeyenlerde şimdi örenir.

arkadaşlar 31 temuz akşamı bulgaristana gitmek isteyenler varsa akşam en geç saat 22:00 avcılarda yani bizde olsun saat 22:30 gibi kimseyi beklemeden gelen var yok ben allahın izniyle yoloa çıkıyorum gece sınırı geçip stara zagoradaki moto festivale katılacaz ve ordaki kapanıştan sonra isteyen yoluna isteyen benle ve ordaki osman arkadaşımla ve diyer motorcu arkadaşlarla gerek burdan gelenler gerek ordakilerle bir haftalık bulgaristan turu yapıcaz.
ilk iki gece üç gün turistik dağılık bölgelerde gezicez ve diyer üç gece dört gün deniz kıyısına üst romanya sınırına yakın bi yerden başlayıp türkiye sınırı yakınlarında bitiricez ve ondan sonra kim nereye isterse dağılıcak.
gezi sırasında kesinlikle rezarvasyon yapılmicak hoteliniz çadırınız olucak yemek yoldan alıp haledicez içki bol olucak tabi kim nekadar isterse alıcak yani sizin anlicaanız altı gece yedi gün nerde akşam orda sabah gezginleri misali güzel bir hafta geçirmeye planladım ama dediğim gibi burdan gelen olsun olmasın ben gitmeye niyetliyim.
gelicek olanlar varsa benimle irtibata geçebilir.
gündüzleri tel 05305128680
mesai dışı tel.05422646599
ayrıca buraya da yazabilirsiniz.
hadi bulgaristan MT ye hayırlı uğurlu olsun gezimiz.
gelenler görüp yaşayıp anlatıcak
gelmeyenler resimlerle yetinicek.

Mustafa Bulgaristan gezi planını o kadar güzel anlatmışsın ki özenmemek elde değil. Keşke müsait olsam da ben de gelsem.
Bu yıl hem maddi durumlar iyi değil.
Hem de bizim hanım beni hayatta bırakmaz oralara.
Napalım ben de resimlerle yetinenlerden olacam anlaşılan.
:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:47 PM ----------

herkeze merhabalar arkdaslar nasılsın iyimisinz motorcu alemiiii:cherry:

Merhaba Turgut,
izine mi geldin, teskere mi aldın.
Özlettin kendini yav.

sen ayrısın memet abi sen sıkma canını ben ayrıntılı anlatırım sana bulgar gezisini gelmiş kadar olursun.
hafta sonu iğine adaya geliyon kesin dimi bizim şirketten bir kızın kocasıda gelcek bizle ondada KLE500 var.turgut gelemicek işi çıkmış.
sonraki haftaya ise benim hanımı kandırmaya çalışıyom oda gelsin diye Alper de belki gelir ozaman biz takılırız kafamıza göre bizim burdaki motorcularla gitmeyiz.
birde Cengiz de gelebilir eski patronumuz geçen hafta bizdeydi baya konuştuk oda azcık dertli de gelse iyi olur tam keyf yaparız.

offffff ulannn offfffff..gezin bakalımm..acısını fena çıkarıcam sizden görüceksiniz :)
Bg gezisine katılmak isterdim ama koşarak gezinmez okadar yol :)

off ulennnnn offf :(

sen ayrısın memet abi sen sıkma canını ben ayrıntılı anlatırım sana bulgar gezisini gelmiş kadar olursun.
hafta sonu iğine adaya geliyon kesin dimi bizim şirketten bir kızın kocasıda gelcek bizle ondada KLE500 var.turgut gelemicek işi çıkmış.
sonraki haftaya ise benim hanımı kandırmaya çalışıyom oda gelsin diye Alper de belki gelir ozaman biz takılırız kafamıza göre bizim burdaki motorcularla gitmeyiz.
birde Cengiz de gelebilir eski patronumuz geçen hafta bizdeydi baya konuştuk oda azcık dertli de gelse iyi olur tam keyf yaparız.

Mustafa İğneada'ya kesin geliyorum. Başka kimler geliyor bilmiyorum ama benim için farketmez zaten.
Birdahaki haftaya da Bandırma'ya gidiyoruz. Atime de gelse iyi olur. Seher'in de canı sıkılmaz o zaman. Cengiz de Erdeğe'mi gelecek, çok iyi olur gerçekten. Çoktan beri görüşemedim onunla. Kendisi çok değerli bir arkadaş bizimle olmasına sevinirim.
İyi akşamlar..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar