ben artık inşatı falan bitirdimde buralara kimse ugramaz olmuş
ben artık inşatı falan bitirdimde buralara kimse ugramaz olmuş
[/URL























gidin bakalım.hayatta haber vermeyinbu son olsun haa :mrgreen:
3.resimde mustafa abi ne sert bakmışsın korktum valla.öle bakış mı atılır yahu
son resimlerde son noktayı koymuş hani..kasa kasa :queen:
bate şu dövmenin resmini çekip koysana bi görelim
mesut kızma yahu galiba buraya yazmaya unutmuşuz ama bazen bide buraya bak bundan sonra da yine kızma http://www.guvenotolada.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=337
ismail koca gün bukadarmı resim yükleyebildin.
bu arada yeni dövme yaptırdım kendime benim super teneremi koluma çizdirdim çok güzel oldu.
mustafa abi ladanın sitesinde vermiş olduğun link tıklayınca iptal edilmiştir dio :silent: yalan mı oldu..bide bu bilmem ne adası nerde bulunuyor :silent:
alper artık kaybolmican dimi?
şu yeni evini nezaman ıslatıyoz:queen:
kafa çekmek için bahane gerekiyo bize::cheeeeer
valla mustafa abi erken söleyip iyi ettin bana biz öğrenci adamız..yarın ne olcak belli değiL:queen: şimdi söz veririm yarın bi aksilik çıkar gelemem bu yüzden son dk'lara kadar bişey diyemicem..rafet abiyede çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletirsin.bide resim çekip koyarsan hasar ne kadar kötü görelim..bu arada dövme 10 numara olmuş..nerden buldun onu öle.tam sana gitmiş yani :cat: (kaça ve nereye yaptırdın..bende düşüyorum uzun zamandır)mesut orası iptal olmas benim arkadaşın sitesi oraya üye olun bi girin bakın ne güzel fotolar ve başlıklarım var benim yani oraya bir nevi kendimizin sitesi gibi kulanabiliriz lada sitesi olabilir ama her türlü motosiklet başlığıda açabilirsiniz.
www.guvenotolada.com
hepinizi bekliyom orda.
http://www.guvenotolada.com/forum/p...748737d70798857791eb90ed4d0b34a&t=337#preview
burdan da direk son gezimizin resimleri görebilirsiniz.
arkadaşlar bide bişey söylemek istiyom dün akşam bulgardaki arkadaşla yani Osmanla konuştuk ta yaza yani ağustosta ben gidince stara zagora festivalinden sonra onla ve bazı başka motosikletçiler bulgardan bir haftalık bulgaristan turu yapmaya planlıyoz yani benimle gelecek arkadaşlar isterlerse bizle gelirler.
plan şöyle olucak stara zagoradan çıkıp önce sofiyaya doğru rodopite denilen dağıların tepelerinde turistik ve tarihi yerlerden geçip her gece başka bi yerde çadır kurup ateş başında muhabet ve elence yapıp hep dağlardan dolanıp takriben dört gün sonra denize ulaşırız ve ordada üç gün cıvarı her akşam ve her gün başka bi yerde çadır kurup eğlenip bir hafta sonunda turu bitirecez ve herkes istediği yere gidebilecek.
burdan katılırım diyenler şimdiden ayar yapsınlar sonra son sürpriz yapmasınlar bana.
dokuz ay önceden söyliyom sonra demedi demeyin ben bu teklifi çok beendim ve şimdiden ufak ufak hazırlanıcam hele finanas bakımından çok önemli.
ayrıntıları burda hep yazarım hataa osmanıda buraya üye yaptıracam kendisi yazsın.
yok bate ne kaybolması artık hep burdayım ıslatma gelince bi ara ıslattırız :cherry:
geziye gelince beni muaf tutun malum borç ödüyoruz ama bi süpriz olurda makinayı deyştirirsem tabi madiyatıda ayarlarsam gelirim :cat:
mesut sen nerelerdesin[/QUOTE
valla bıraktığın yerdeyimm alper abi yerimden kıpıldamamdım :queen:
bate keşke haber verseydiniz bende gelirdim rafeti ziyarete çok uzüldüm boyle bi haber duydugum için geçmiş olsun dileklerimi iletirsin gerçeyi fazla muhabetimiz olmadı ama yinede gelirdim böyle şerefsizler oldugu sürece bu memleket ilerlemez