[Bulgaristan - MT]

tüm arkadaşların ramazan bayramı kutlu olsun.

havalar artık soğudu heralde burdan konuşmaya devam edeceiz artık 2009 un yazına kadar.

Ben de bütün Bulgaristan MT ve bütün İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum.
Herkeze selamlar...

mustafa abi biraz erkende olsa çekmiş olduğun msj için tşk ederim...!senin ve tüm bulgaristan MT kardeşlerimin ramazan bayramı mübarek olsun...!

herkesin bayramı mübarek olsun bu aralar buraları biraz aksatım ama kusura bakmayın yakında tekrar buradayım hepinize iyi bayramlar:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bütün motorcu arkadaşların Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar sevdikleri ile beraber sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini dilerim:cat:

Nice Bayramları Mutluluk,Esenlik ve Motosiklet üzreinde sıhhatli geçirmeniz dileklerimizle [MT MUĞLA]

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART]BULGARİSTAN MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ ve AİLESİ[/PANKART]

.

hadi gratskiler nerelerdesiniz havalar bozuk ama hala kimsecikler yok.
yarından itibaren bi uğrarsınız artık.
hele alper avcılarda da görünmüyo nereye giti acaba?
biz nerdeyse her akşam avcılar sahildeydik.

ben hep buralardayım..bayram için yalovadaydım..bayramın ilk günü kaza geçirdim motorsikletle.kol çıktı ve ayağımda sıyrılmalar var.motorsikletin teknik sorunlar sebebiyle asfaltı öpmek kaçınılmaz oldu.durumum iyi sayılır.kol ağırısı var biraz.fakat motorsikletten hiç mi hiç soğumadım ve inadıa yine motorsiklet diyorum :D

ben hep buralardayım..bayram için yalovadaydım..bayramın ilk günü kaza geçirdim motorsikletle.kol çıktı ve ayağımda sıyrılmalar var.motorsikletin teknik sorunlar sebebiyle asfaltı öpmek kaçınılmaz oldu.durumum iyi sayılır.kol ağırısı var biraz.fakat motorsikletten hiç mi hiç soğumadım ve inadıa yine motorsiklet diyorum :D

geçmiş olsun mesut.
hiç haberde vermiyon yani.
gerçek bi motorcuyu hiç bir düşme soğutamaz motosikletten.

geçmiş olsun mesut.
hiç haberde vermiyon yani.
gerçek bi motorcuyu hiç bir düşme soğutamaz motosikletten.

saol mustafa abi.haber vericektim ama anca toplardım kenidim.netin başına pek geçemedim.herkes diyo binmezsin artık diye ama ters cevap alıyorlar..tek cevabım:'yooo nerden çıkardın binmeyeceğimi,ben binerim.nefes alana kadar devam diyorum' sizde sakın soğumayın haa :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun dostum :rendeer:böyle ufak tefek kazalarla soğusaydık ohooooo :mrgreen::mrgreen:

:) gecerim be mustafa abi bu aralar takılmıyorum 15 gundur corludaydım.motoruda orda bıraktım mumyaladım.karbiratorude tmizliyim dedimde beceremedim.kulağın cınladımı seni andım:) sen olsaydın sana vericektim temizle diye.ben yokken baya olaylar olmus.lada basına iş acmıs.sanada büyük gecmiş olsun.bişi olmadı dimi sabah bırakmıslar seni????

selam arkadaşlar bende bulgaristan göçmeniyim kurbanda gidecek olan varsa bende hazırım yada yaza haberleşelim saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar